تو خبرا بود که جانواریو نمیتونه بازی کنه.. به خاطر مصدومیت تازش.. ولی بیگزاده میگفتن که آمادست..
تو خبرا بود که جانواریو نمیتونه بازی کنه.. به خاطر مصدومیت تازش.. ولی بیگزاده میگفتن که آمادست..
راستي جانواريو تو اين بازي ميتونه بازي كنه . و اينكه مصدوميتش جديه يا نه
بعید هست بازی کنه
مصدومیتش انگار از ناحیه مچ پا هست ...
==========
مس را خيلى خوب مى شناسم
امير قلعه نويى: مهم اين است كه «ما» گل مى زنيم
ايران ورزشى- براى امير قلعه نويى برترى در اين بازى خيلى مهم است. قلعه نويى مدتى را در فوتبال كرمان گذرانده و به خوبى با جو فوتبال اين شهر آشنا است. همين حضور در فوتبال كرمان حساسيت هاى بازى استقلال - مس را افزايش خواهد داد به طورى كه قلعه نويى سعى مى كند پيش از بازى با مس كرمان از تيمش تعريف كند: به اعتقاد كارشناسان استقلال در دو بازى گذشته با وجود عدم كسب نتايج قابل قبول، نمايش بسيار خوبى به نمايش گذاشته است . تنها بحث روحى و روانى است كه تيم ما را دچار مشكل كرده و بايد روى آن كار كنيم، موضوعى كه طى هفته گذشته از سوى كادر فنى به خوبى در اين خصوص كار شده است تا بازيكنان با آرامش و اعتماد به نفس بيشترى در ادامه مسابقات ليگ برتر حضور يابند.
از نظر كار گروهى هيچ مشكلى نداريم و در مسابقه با مرور تاكتيك هاى مختلف در روز مسابقه موقعيت هاى فراوانى را به دست مى آورد اما نه فقط مهاجمان بلكه تمامى بازيكنان تيم در زدن ضربات نهايى مشكل دارند و ما سعى مى كنيم اين نقص را با انجام تمرينات ويژه برطرف كنيم. اصلاً مهم نيست چه بازيكنى گل مى زند مهم اين است كه ما به گل دست يابيم و پيروز شويم.
من اعتقاد دارم تيم استقلال آينده روشنى دارد و به لطف خدا و آقا امام زمان (عج) صد در صد قهرمان هستيم اما كار بسيار دشوارى را براى رسيدن به اين مهم پيش رو داريم.
ما فورواردهاى خيلى خوبى را داريم. حالا چه فرقى دارد چه كسى گل بزند. مهاجم، مدافع يا هافبك اما نكته مهم اين است كه حركت تيمى استقلال رو به جلو است و با برنامه مقابل حريفان ظاهر مى شويم.
من هميشه مديون مردم و مديران خوب كرمان هستم و مدت ۶ ماهى كه در اين استان بودم نسبت به من بسيار لطف داشتند.
معتقدم هر بازى شرايط خاص خودش را دارد و تيم هاى شهرستانى هميشه برابر استقلال و پرسپوليس با انگيزه مضاعف ظاهر مى شود و من مطمئنم با انگيزه تيم مس كرمان و آمادگى بازيكنان استقلال براى كسب سه امتياز مسابقه زيبايى را از سوى دو تيم شاهد خواهيم بود.
تيم مس با بهره گيرى از يك مربى خوب و استخدام بازيكنان جديد يكى از موفق ترين تيم ها در فصل نقل و انتقالات بود و تغييرات زيادى نسبت به زمان حضور من در اين تيم داشته است. با اين حال اينطور نيست كه ما هيچ شناختى از اين تيم نداشته باشيم و در چند روز اخير بازى هاى اين فصل مس را آناليز كرده ايم.
ثبت شد.. امیدوارم تحقیقاتت درست بوده باشه![]()
امیدوارم تو بازی با مس، هم تو امر گلزنیه مهاجم ها موفق باشیم، هم اینکه 3 امتیاز بازی رو بگیریم.. من که به برد استقلال خیلی امیدوارم.. حالا اگه پر گل باشه که دیگه خیلی معرکست..
من طبق معمول، پیش بینیام پر گله.. تو چندتاش موندم که اونم فردا مشخص میشه.. نمیدونم، شاید هم پیش بینیم ایندفعه متفاوت تر از همیشه باشه..
انشاا.. که استقلال بازیه چهارمش رو میبره..
من دیگه باید برم.. آخه فردا خیلی کار دارم..
شب خوب و آبیی داشته باشین..
سفر به تاشكند مشروط
رايزنى در رابطه با برپايى اردوى استقلال در تعطيلات دو هفته اى ليگ در كشور ازبكستان انجام شده است. اگر شرايط مورد نظر امير قلعه نويى در اين كشور فراهم شود استقلال راهى تاشكند خواهد شد اما در غيراينصورت اردوى اين تيم در كردان كرج برگزار مى شود. قلعه نويى به گوش دوستان خود در تاشكند رسانده اگر مى خواهيد استقلال به ازبكستان بيايد بايد همه امكانات لازم را فراهم كنيد. يكى از خواسته هاى قلعه نويى بازى با تيم هاى مدعى ليگ ازبكستان است.
=
پيروز قربانى: دليلى ندارد به كرمان نروم
امشب عروسى مى گيرم، فردا گل مى زنم
امشب پيروز قربانى به جرگه متأهلان مى پيوندد تا دغدغه استقلال براى حضور مدافع آماده تيم شان در بازى فردا افزايش يابد. ديروز بسيارى به دنبال سرنخ هايى بودند تا متوجه شوند آيا پيروز قربانى يك روز پس از مراسم عروسى اش در تركيب استقلال قرار خواهد گرفت يا خير پيروز به اين سؤال پاسخ مى دهد.
به سلامتى دارى متأهل مى شوى.
بله! اتفاقاً خيلى سرم شلوغ است. فردا (امروز) بايد جشن عروسى برگزار كنم...
مبارك است! به اين ترتيب بازى استقلال را از دست مى دهى.
ممنون! اما براى چى بايد بازى استقلال را از دست بدهم.
براى اينكه امروز مراسم عروسى ات است و نمى توانى فردا در تركيب قرار بگيرى.
نه. اصلاً چنين چيزى نيست. پس از مراسم عروسى به سرعت به كرمان مى روم تا در تركيب قرار بگيرم.
خبرى در اين باره آمده بود كه مى گفت تو غايب بزرگ بازى فردا هستى.
همه فكرم بازى فردا است. درست است كه دارم متأهل مى شوم اما استقلال برايم خيلى مهمتر است.ما به امتياز بازى فردا احتياج داريم و من با همه قوا در تركيب قرار مى گيرم.
فكر گلزنى هم هستى
خيلى آماده ام. براى همين دوست دارم باز هم گل بزنم.
شب بخیرامیدوارم تو بازی با مس، هم تو امر گلزنیه مهاجم ها موفق باشیم، هم اینکه 3 امتیاز بازی رو بگیریم.. من که به برد استقلال خیلی امیدوارم.. حالا اگه پر گل باشه که دیگه خیلی معرکست..
من طبق معمول، پیش بینیام پر گله.. تو چندتاش موندم که اونم فردا مشخص میشه.. نمیدونم، شاید هم پیش بینیم ایندفعه متفاوت تر از همیشه باشه..
انشاا.. که استقلال بازیه چهارمش رو میبره..
من دیگه باید برم.. آخه فردا خیلی کار دارم..
شب خوب و آبیی داشته باشین..
خوابهای رنگی،سانسور نشده و با کیفیت dvd ببینی
و اما کمپ استقلال...مشخصه که این کمپ کی قراره مورد بهره برداری قرار بگیره ؟
از امکانات و تجهیزات این کمپ کسی اطلاعی داره ؟
اینطور که فتح الله زاده وعده داده فاز اولش تا پایان سال به بهره برداری میرسه یعنی اینکه زمین فوتبالش را اماده می کنند تا استقلال از خونه به دوشی در بیاد!
اما در مورد امکاناتش زیاد مشخص نیست اما شنیدم چند زمين تمرين با چمن مصنوعي و طبيعي، هتل ، استخر ،سالن چندمنظوره با تماشاگر و سالن چندمنظوره بدون تماشاگر و ساختمانهاي اداري خواهد داشت انگار عکس پائین هم مربوط به کمپ استقلال هست.
============
![]()
قلعه نويى: به اعتقاد كادر فنى و كارشناسان فوتبال، استقلال از نظر كار گروهى هيچ گونه مشكلى ندارد
تهران IranSport.Net - سرمربى تيم استقلال گفت: شرايط استقلال برخلاف نتايجى كه كسب مى كند بسيار ايده آل است و ما از نظر فنى از عملكرد بازيكنان رضايت داريم. امير قلعه نويى همچنين افزود: به اعتقاد اكثر كارشناسان تيم استقلال در ۲ بازى گذشته با وجود عدم كسب نتايج قابل قبول ، فوتبال خوبى را به نمايش گذاشته است . مشكل ما روحى و روانى است كه تيم ما را دچار مشكل كرده و بايد روى آن كار كنيم، موضوعى كه طى هفته گذشته از سوى كادر فنى به خوبى انجام شده است تا بازيكنان با آرامش و اعتماد به نفس بيشترى در ادامه مسابقات ليگ برتر حضور يابند.سرمربى استقلال ادامه داد: به اعتقاد كادر فنى و كارشناسان فوتبال، استقلال از نظر كار گروهى هيچ گونه مشكلى ندارد و در مسابقه با مرور تاكتيك هاى مختلف در روز مسابقه موقعيت هاى فراوانى را به دست مى آورد اما نه فقط مهاجمان بلكه تمامى بازيكنان تيم در زدن ضربات نهايى مشكل دارند و ما سعى مى كنيم اين نقص را نيز با انجام تمرينات ويژه برطرف كنيم. اصلا مهم نيست چه بازيكنى گل مى زند مهم اين است كه ما به گل دست يابيم و پيروز شويم. وى در خصوص انتقادات كارشناسان از مهاجمان استقلال در خصوص عدم گلزنى در۳ مسابقه گذشته گفت: ما فورواردهاى خيلى خوبى داريم. حالا چه فرقى دارد چه بازيكنى گل بزند. مهاجم، مدافع يا هافبك اما نكته مهم اين است كه حركت تيمى استقلال رو به جلو است و با برنامه مقابل حريفان ظاهر مى شويم. سرمربى استقلال با اشاره به بازى روز يكشنبه تيمش مقابل مس كرمان گفت: من هميشه مديون مردم و مديران خوب كرمان هستم و در مدت ۶ ماهى كه در اين استان بودم نسبت به من بسيار لطف داشتند. قلعه نويى افزود: معتقدم هر بازى شرايط خاص خودش را دارد و تيم هاى شهرستانى هميشه مقابل استقلال و پرسپوليس با انگيزه مضاعف ظاهر مى شوند و من مطمئنم با انگيزه تيم مس كرمان و آمادگى بازيكنان استقلال براى كسب ۳ امتياز مسابقه زيبايى را از سوى ۲ تيم شاهد خواهيم بود.
يدالله اكبرى: استقلال ، مس را با اختلاف ۲ گل شكست مى دهد
تهران IranSport.Net - «يدالله اكبرى» هافبك باتجربه استقلال در مورد بازى تيمش مقابل مس كرمان گفت:« استقلال بازى حساسى پيش رو دارد. اگر در اين بازى نتوانيم به ۳ امتياز برسيم، قطعاً وضعيت بدى در جدول پيدا خواهيم كرد. استقلال در بازى مقابل پگاه و سپاهان تيم برتر ميدان بود اما نتوانستيم از اين برترى استفاده كنيم و انصافاً با بدشانسى مواجه شديم.» وى افزود:« مقابل مس قطعاً هماهنگى بيشترى بين بازيكنان وجود دارد و اميدوارم در اين بازى از فرصت هايى كه به دست مى آوريم استفاده خوبى داشته باشيم. من با توجه به شناختى كه از توانايى تيم خودمان دارم فكر مى كنم حداقل با اختلاف ۲ گل حريف را شكست مى دهيم.» اكبرى در ادامه گفت:«مس هم تيم خوبى است. اين تيم در ۲ سال اخير با استفاده از تجربيات امير قلعه نويى توانست يك تيم مدعى باشد و امسال هم كه يك سرمربى استقلالى بالاى سر اين تيم است، قطعاً جزو تيم هاى موفق ليگ خواهد بود. اين ديدار براى ما حساسيت خاصى ندارد. همان طور كه در خارج از ميدان با بازيكنان اين تيم رفيق هستيم در ميدان هم تلاش خواهيم كرد يك بازى جوانمردانه را ارائه دهيم و به پيروزى برسيم.» وى در پايان گفت:« استقلال در طول ۳ بازى گذشته در هر ۳ بازى توانست بازى تماشاگرپسندى ارائه دهد اما در اين بازى مى خواهيم با زدن چند گل ليگ را براى ديدن يك استقلال تهاجمى آماده كنيم.اينكه در اين بازى باشم يا نباشم اهميت ندارد. تلاش مى كنم اگر در تركيب قرار گرفتم در پيروزى استقلال نقش مفيدى داشته باشم. اين موضوع را مى دانم كه خيلى ها مرا دوست نداشتند و مدعى بودند در سطح استقلال نيستم. من به اين حرف ها توجه ندارم و تلاش مى كنم منتقدانم را با انجام بازى هاى خوب راضى كنم.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)