براي همين PS3 خريديم![]()
نمونه واقعی یه فن بوی!!!((مدل FAT و SLIM داره - وایرلس خون داخلی داره - قاب ضد خش داره بگو بینم ندیدیش )) - (( کلی انحصاری داره - GOW III و HR داره - وای که چه ایستیلی داره بگو بینم ندیدش . )) - (( گرافیک فوق العاده داره - کلی طرفدار داره - کشت و مرده داره بگو بینم ندیدش . )) - (( اگه دیدینش بگید که دوستش دارم - بگید حالم بده احتیاج به Unchrted دارم - بگید اگه نبینمش سرطان کنسول می گیرم - یا تحدیدش کنید که یه X360 Slim می گیرم . ))
آخه اون جوری جیبمون خالی میشه!باید مگس بپرونیم!!!به نظر من بيشتر بازيهاي خوب رو اگه با ps3 بازي كرد حالش بيشتره!!!بعضيها فقط انحصاريش رو بازي ميكنن---![]()
خوب ميشه به علاوه بازي انحصاري يكي از يازيهاي هم كه خيلي دوست داري بگيري----
Last edited by BATMAN-LOVE; 29-06-2010 at 01:27.
كسي اين بازي رو ديده؟؟؟؟؟؟؟؟؟نسخه اول شاهزاده ايراني بصورت كلاسيك---فكر كنم واسه ps3 باشه!!!!!با اينكه دو بعديه اما دوست دارم بازي كنم!!!حالا از كجا گير بياريم؟؟؟من ميخوام!!!
![]()
Last edited by BATMAN-LOVE; 29-06-2010 at 01:28.
انگار فروشي نيست!!!دانلود بايد شه!!!واسه ايكس باكس هم داره!!!
PlayStation®3 system software update version 3.40
3.402010-06-29
An update to the PS3™ system software was released on June 29, 2010. You can use this update to upgrade your system software to version 3.40.
PlayStation®Network
Main features in system software update version 3.40
■ PlayStation®Plus subscription service
■ PlayStation®Network area of Photo Gallery
- The PlayStation®Plus subscription service is now supported in PlayStation®Network.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
■ Video Editor & Uploader
- [PlayStation®Network Area] has been added under (Photo Gallery). You can now use Photo Gallery to browse photos from Facebook® or Picasa™ Web Albums. You can also share photos from Photo Gallery with your Friends in PlayStation®Network.
- Using the video editing and uploading feature, you can now edit video content that is saved on your PS3™ system's hard disk and upload it to Facebook or YouTube™.
Facebook is a service that helps you connect and share with the people in your life. Facebook is a registered trademark of Facebook, Inc.
Other new or revised features in version 3.40
Settings
- [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] has been added as an option under
(Display Settings). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] has been added as a feature under
(System Settings). This feature is exclusively for use by PlayStation®Plus members.
- The default setting for [System Auto-Off] under
(Power Save Settings) has been changed to [After 2 Hours].
Photo
- You can now [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in
(Photo Gallery). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- You can now [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in
(Photo Gallery).
Friends
Others
- You can now see the trophy level of a Friend by selecting the Friend’s avatar. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Recommended products are now displayed on the product detail pages of PlayStation®Store.
- You can now use a five-star rating system to evaluate products that you purchased from PlayStation®Store.
- The internal clock functionality that accounts for leap years has been improved.
سلام بچه ها ...
امروز داشتم uncharted لایو می زدم ... بعد که بازی تموم شد اومدم تو منو اصلی و دکمه ی خروج سی دی روی دستگاه رو زدم ...
please wait نوشت اما موقعی که بازی اومد بیرون ... دستگاه یه صدایی مثل روشن شدن داد و تصویر رفت و دسته هم چراغ هاش روشن شد ... بعد از 30 ثانیه صفحه اومد ....
به نظر شما مشکل چیه ؟؟؟ اساسیه ؟؟؟؟
خیلی ممنون
من امروز یه PS3 خریدم و به جمع پلی باز وارد شدم
قیمتی هم که من خریدم امروز 8 تیر 360 هزار تومن
اسلیم 120
مبارك!!!
سلام رفقا من ميخوام مانيتورم رو كه مدلش samsung 32b580 هست رو با samsung 40b579 تعويض كنم---ااين مدل 40 اينچي كه ميخوام همه چيش انگار خوبه فقط نميدونم زمان پاسخگوييش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منظورم response time هستش كسي ميدونه؟؟؟؟؟؟واسه ps3 زمان پاسخگويي خيلي مهمه!!!
samsung 40b579 respons time؟؟؟؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)