سلام دوستان
گوشی من وقتی فیلم میگیره تو فیلم خطوطی شبیه بریدگی وجود داره !! حتی وقتی دوربین گوشی فعاله هم این بریدگی هارو میبینم که در طول Lcd حرکت میکنن . میشه راهنماییم کنید ؟ ممنون
سلام دوستان
گوشی من وقتی فیلم میگیره تو فیلم خطوطی شبیه بریدگی وجود داره !! حتی وقتی دوربین گوشی فعاله هم این بریدگی هارو میبینم که در طول Lcd حرکت میکنن . میشه راهنماییم کنید ؟ ممنون
کسی تیونر برای کوک گیتار نداره ؟
مشکل فقط واسه من نیست دوستمم تازه خریده .مثلا داخل هییت بودم فیلم برداشتم وقتی که صدا شدید میشه کاملا صدا خراب میشه قژ قژ میکنه.مجبوری دستمو میزارم روی دهنیش!!!!دقت کردید که صدا نسبت به تصویر زود تر پخش میشه؟
خداوند ان شا الله همه ی شما رو به راه راست هدایت کنه!!اون مشکل خاموش روشن شدن ناگهانی مربوط میشه به فریم ویر!شما گوشیتون اپدیت نیست و باید اپدیت بشه حوصله ی توضیح درباره ی اپدیت ندارم پس یه 200 برگ برگرد عقب!!!برای دوربین اون خطوط عزیز دل برادر نویز هستند نویز!!!!!ن و ی ز!!!اینها توی شب پدیدار هستند و ممکنه توی فریم ویرهای بعدی حل بشه که نیازی به حلشون نیست!1بزار تا میخواد نویز داشته باشه!!s n منظورت از قرچ قرچ صدا چیه؟؟؟؟من توی هیئت با اون همه سر و صدا و صدای ساز و دهل و نوحه خون و بلندگو و ملت فیلم گرفتم تازه صدا هم ضبط کردم این قرچ قرچ رو ندیدم!!نکنه میخواهی مثل میکروفون برات صدابرداری کنه؟؟؟اگه مال گوشیهای دیگه رو بشنوی گوشیتو میبوسی!!!!
بسم الله!!از یه گوشی 250 تومنی شما گیتار و کوکشو رو هم میخواهید؟؟؟؟نکنه فردا بگید چرا مثل ارگ korg اهنگ نمیشه باهاش زد!!بابا گفتیم با چرخوندن گوشی فلاشش روشن میشه نه اینکه برات بندری برقصه و گیتار بزنه!!!!
از پاسختون ممنون دوستان.ولي من از ده اومدم نميدونم اين مدلي كه ميگين چه جوريه.يه عكس بزاريد ازش من 2زاريم بيفته D:
هندزفري رو به لپتاپ كه وصل ميكنم اذيت ميكنه اين حالتش.چه مدلهايي كشف ميكنن! همون هم اندازه بود بهتر بودش!
سلام بروبچس فردا می خوام گوشی بگیرم
بگین چه چیزایو باید چک کنم که سرم کلاه نره
هر چه زودتر بهتر!![]()
درسته مال منم اینجوریه.
اعصابم داغون شد وقتی دیدم این طوری شده.
وقتی صدای طبل و دوهول میاد اصلا یه جوری قیژ ویژ میکنه که گوشت درد میگیره !!!
نه دوست عزیز مشکل من نویز نیستاون خطوطی که گفتم به نویز ربطی نداره . شبیه بریدگیه که به هم دوباره چسبیده . کسی نظری نداره ؟؟
سلام دوستان چرا برنامه های این گوشی تو بازار نیست همه گوشی اومده ولی 5700 نیومده مشکل چی.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)