من کجا میتونم تمام بازی های xbox360 از قدیم تا جدید رو ببینم؟؟
من کجا میتونم تمام بازی های xbox360 از قدیم تا جدید رو ببینم؟؟
لیست تمام بازی های 360 از ابتدا تا به حالکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من مثلا بازيه GearS Of WaR 2 رو برات مثال ميزنم:
يا اينكه شما تنهايي و كسي آشنا نداري كه باهاش بازي كني ميري search ميكني تا برات پيدا كنه
حالا از همه جا برات پيدا ميكنه...يا اگه شما به اندازه ي كافي دوست داشته باشي ميتونين با هم بازي كنين.
بستگي به نوع بازيم داره.شما تويه قسمت نياز به 10تا بازيباز داري يه جا به 5تا!!!
به هر حال خودت بايد تجربه كني تا متوجه بشي...
آقا به xbox360 موس یا یه همچین چیزی نمیخوره؟
آخه همه حال بازی های استراتژیک و یا fps به موسشه!!
جدا واسه منم سواله که چطور مثلا میان میگن گیرز بازی کردن روی 360 بیشتر از pc حال میده!؟
آخه چطوری میشه با دسته، لذت بازی با موس و کیبورد یا حتی لذتی بیشتر از اون رو تجربه کرد؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من 1 میلیون و600 پول دستم رسید که چندی پیش 1.3 رو دادم pc رو ارتقا دادم و 350 تومن برام موند وحالا می
خوام xbox360 بخرم البته نمی خوام باهاش COD5 یا GeOW یا 2Farcry و... بازی کنم چون اینا رو تو pc در بالاترین
رزولیشن دارم می ترکنم و نا گفته نماند که موس وکیبورد یه چیز دیگست! در واقع من از زمانی که ps1 داشتم
عاشق سبک fighting بودم .همچنین بازیها با شخصیتهای ژاپنی رو هم خیلی دوست دارم وهر وقت در مجلات
می دیدم که در کنار این بازیها ps3وxbox360 هک شده وخبری از pc نیست می خواستم اون شرکت سازنده رو
خفه کنمتا بلاخره mortal kombat,takken,fable,starocean,darksider,naruto,res iden evil5,halo,....از
بازیهایین که منو ترقیب کردتا به فکر xbox360 بیفتم ه
خوب حالا چیز زیادی از xbox360 سر در نمیارم و برای شروع توزیع کوچیکی در مورد اینها بدین
(البته تعداد صفحات این تاپیک خیلی زیاده ومن چندتا از اول و آخرش رو بیشتر نتونستم بخونم!!)
- سه چراغ شد
- فالکون که فکرکنم مینبرد باشه وچه فرقی با دیگر مینها داره واصلا کدوم بهتره
- داشبورد
این که مدلها رو مختصر بگین که چه تفاوتی با هم دارند وکدوم بهترن و سخت افزارشون مثلcpu و gpu وram با
نمونه ای درpc مقایسه کنید
این موضوع تاریخ چیه مدلهای 2007 و2008 چه فرقی دارن
اگه حجم بازی در آینده بیشتر9 گیگ شد و روی یک dvd این کنسول جانگرفت اون وقت باید چیکار کرد
در آخر اگه سوالها زیاد شد ببخشید واگه راهنمایی کنید ممنون میشم(اگه صفحه اول تاپیک رو آپدیت کنید بهتر نیست)![]()
Last edited by ehsan_; 06-01-2009 at 19:52.
بله همچین تبدیلی هست که شما میتونید خیلی راحت موس و کیبورد رو بهش وصل کنید.. فکرک نم اصلش یک 30 تومنی باشه..آقا به xbox360 موس یا یه همچین چیزی نمیخوره؟
آخه همه حال بازی های استراتژیک و یا fps به موسشه!!
تنها برتری pc نسبت به دسته های کنسول آسان بودن اون هست.. به نظر من بیشتر لذتی که میتونی از بازی ببری همین سخت بودن بازی هست..جدا واسه منم سواله که چطور مثلا میان میگن گیرز بازی کردن روی 360 بیشتر از pc حال میده!؟
آخه چطوری میشه با دسته، لذت بازی با موس و کیبورد یا حتی لذتی بیشتر از اون رو تجربه کرد؟؟؟؟؟؟
شما مثلا یکبار cod5 رو رویه درجه اخر با کنسول بازی کن بعد ببین که لذت بازی کردن به چی میگن..
من خودم حتی رویه pc هم دسته نصب کردم..
یه سوال داشتم
بازی x 360 یه نوع هست با نام play box و بقیه هم که با همون مارک خود 360 هستن
یه جواب قطعی می خواستم که بالاخره کدومشون بهتره
اول یک توضیح کامل بدم..سلام دوستان
من 1 میلیون و600 پول دستم رسید که چندی پیش 1.3 رو دادم pc رو ارتقا دادم و 350 تومن برام موند وحالا می
خوام xbox360 بخرم البته نمی خوام باهاش cod5 یا geow یا 2farcry و... بازی کنم چون اینا رو تو pc در بالاترین
رزولیشن دارم می ترکنم و نا گفته نماند که موس وکیبورد یه چیز دیگست! در واقع من از زمانی که ps1 داشتم
عاشق سبک fighting بودم .همچنین بازیها با شخصیتهای ژاپنی رو هم خیلی دوست دارم وهر وقت در مجلات
می دیدم که در کنار این بازیها ps3وxbox360 هک شده وخبری از pc نیست می خواستم اون شرکت سازنده رو
خفه کنمتا بلاخره mortal kombat,takken,fable,starocean,darksider,naruto,res iden evil5,halo,....از
بازیهایین که منو ترقیب کردتا به فکر xbox360 بیفتم ه
خوب حالا چیز زیادی از xbox360 سر در نمیارم و برای شروع توزیع کوچیکی در مورد اینها بدین
(البته تعداد صفحات این تاپیک خیلی زیاده ومن چندتا از اول و آخرش رو بیشتر نتونستم بخونم!!)
- سه چراغ شد
- فالکون که فکرکنم مینبرد باشه وچه فرقی با دیگر مینها داره واصلا کدوم بهتره
- داشبورد
این که مدلها رو مختصر بگین که چه تفاوتی با هم دارند وکدوم بهترن و سخت افزارشون مثلcpu و gpu وram با
نمونه ای درpc مقایسه کنید
این موضوع تاریخ چیه مدلهای 2007 و2008 چه فرقی دارن
اگه حجم بازی در آینده بیشتر9 گیگ شد و روی یک dvd این کنسول جانگرفت اون وقت باید چیکار کرد
در آخر اگه سوالها زیاد شد ببخشید واگه راهنمایی کنید ممنون میشم(اگه صفحه اول تاپیک رو آپدیت کنید بهتر نیست)![]()
تا اونجای که من میدونم کنسول xbxo 360 از cpu سه هسته ای استفاده میکنه و فکر کنم gpu اون هم 1 مگ باشه.. البته زیاد از این سخت افزارش سر در نمیارم..
اما قطعا از pc های نسل جدید بالاتر نیست ولی چون این وسیله رو مخصوص بازی کردن درست کردن پس از لحاظ سخت افزاری هیچ مشکلی نداره.. الان هم تفاوت خاصی از لحاظ گرافیک و غیره... بین pc و 360 دیده نمیشه..
__________________________________________________ ____________________________________________
xbox 360 الان در حال حاضر سه مدل داره (آرکد،پریمیوم،الیت) که از لحاظ سخت افزاری هیچ فرقی با هم ندارن و فقط وسایل جانبیشون مثل (هارد، کابل hdmi و غیرره..) با هم فرق داره که اونها هم میتونی جداگانه تهیه کنی..
به صرفه ترین و کاملترین مدل هم الیت و بعد پریمیوم 60 گیگ هست که الیت قیمتش بین 450 تا 500 تومن و پریمیوم بین 350 تا 400 تومن هست..اما مدل سوم آرکد که امکاناتش از بقیه کمتره قیمتش بین 250 تا 300 تومن هست..
__________________________________________________ ______________________
1- وقتی که کنسول یک مشکل خاصی براش پیش بیاد چراغهای که دور دکمه power هستند به رنگ قرمز روشن میشن .. دور اون دکمه چهار چراغ هست که اگر سه تای اون روشن بشه یعنی کنسول سه چراغ شده و مشکلش جدی هست.
البته این روشن شدن چراغ ها همراه با یک کدی هستند که شما رو راهنمیا میکنه که مشکل از کجا هست)
2- تا به حال چند تا مادربرد رویه 360 نصب شده که بهترینش فالکون بوده .. متاسفانه مادر بردهای قبلی زودتر دچار مشکل میشدن به خاطر همین هم ماکروسافت تصمیم به تعویض اونها گرفت..
الان جدیدا یک مادربرد به اسم جاسپر اومده که هم cpu و gpu اون 65 نانومتری هست که به نظر میرسه از فالکون هم بهتر باشه اما این مادربرد هنوز تو بازار نیومده..
3- به منو اصلی کنسول داشبورد میگن .. که میتونی یک سری کارها روش انجام بدی .. (تنظیمات و غیره..)
4- مشکل خاصی نیست و اگر هم بیشتر جا بخواد اون رو رویه دو یا چند دیسک میزنن (قبلا هم اینجوری بوده)
بازی ها xbox اورجینال قیمتشون خیلی زیاد هست تقریبا 49 دلار..یه سوال داشتم
بازی x 360 یه نوع هست با نام play box و بقیه هم که با همون مارک خود 360 هستن
یه جواب قطعی می خواستم که بالاخره کدومشون بهتره
این play box هم یک شرکتی هست توی کشور مالزی که دیسک های اورجینال رو کپی میکنه و به صورت خلاف بین مردم پخش میکنه..
کلا کیفت دیسک ها این شرکت بسیار پایین هست و اصلا توصیعه نمیشه که از اون ها استفاده کنید... فقط به خاطر اینکه یکمی شبیه دیسک ها اورجینال هست بعضی ها فکر میکنند که دیسک ها خوبی هست ولی...
بازی های xbox رو رویه دیسک های dvd9 (دو لایه) میزنند که تا 8 گیگ فضا داره.. هر کسیم میتونه این بازی ها رو روه این دیسک ها رایت کنه..
الان دیسک ها خامی که استفاده میشن زیاد هستند که بهترینشون ورباتیم (verbatim) و بعد هم تی گیت (t-geyt) هست که کیفیتتشون بد نیست و به شما توصیعه میشه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)