از این لینک مشاوره (سایت نظام وظیفه) بگیر :
خیر،برای معافی فقط یک بار می تونید اقدام کنید !برای اقدام کردن هم اول مطمئن بشید از همه لحاظ بعد اقدام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
از این لینک مشاوره (سایت نظام وظیفه) بگیر :
خیر،برای معافی فقط یک بار می تونید اقدام کنید !برای اقدام کردن هم اول مطمئن بشید از همه لحاظ بعد اقدام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نه عزیز....
در مورد یک که منظورم نیمه اول بود ولی در نهایت مشمول اعزام نیستند باید همون گزینه غیر مشمول رو بزنند.
در مورد دومی هم اگه به دفترچه نگاه بندازید در همون جدولی که تاریخ اعزام رو بر حسب تاریخ تولد داره
زیرش نوشته شده کلیه افرتاد فارق التحصیل میتونند یکسال از معافیت تحصیلی استفاده کنند که این مخصوصی نیمه دوم 71 هستش نه 70
یعنی کسی که متولد نیمه دوم 70 هست اگر دفترچه ارسال کرده باشه تاریخ اعزامش یکسال دور تر هستش .
ولی اون دوستمون که برگه ارسال کردن یا فنی بودند یا حضوری پیش رو تموم نکردند.وگرنه بله نیمه اول 71 نیازی به ارسال دفترچه نداشتند.(سال گذشته)
موفق باشید ...
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
ادرس ستایتش رو که دوستمون بهتون دادند.
شماره تماسهاش هم اینها هستند.
73941739
73941735
ساعات پاسخ 7-13.30 و 14.30-18
البته شماره هاشون اغلب اشغال هست سعی کن در اول وقت تماس بگیریرد....
و برای معافیت هم زودتر اقدام کنید بهتر هست به چند جهت
چون هرچه مدرکتون بیشتر باشه باید هزینه بیشتر پرداخت کنید.
و قوانین دستخوش تغییر میشوند .
هیچ کس نیست جواب اینا رو بدونه؟؟؟ یه هفته گذشت!![]()
نیمه دومیهای 71 هم باید "مدرکي که وضعيت نظام وظيفه داوطلب را با توجه به مقررات وظيفه عمومي مشخص کند." رو از پلیس +10 بگیرن واسه ثبت نام دانشگاه یا نه؟
سلام دوستان!
ما که کلا گیر کردیم....هر کسی هم چیزی متفاوت میگه!
من پارسال وارد دانشگاه شدم(ورودی 89) و امسال انصراف دادم برم دانشگاه جدید ثبت نام کنم!
متولد شهریور 71 هم هستم!
الان سایت نظام وظیفه که پرسیدم تکلیف وضعیت نظام وظیفم چی میشه این رو جواب داد
ممکنه به مشکل بخورم؟!
تکیلف چیه؟!
ممنون از دوستان!
سلام بچه ها این سوالم خیلی حیاتیه
من پارسال کنکور دادم یه جا ازاد قبول شدم.نرفتم
امسال دوباره ازاد پرند قبول شدم
حالا میخام ثبت نام کنم
من میتونم سال دیگه کنکور بدم ازاد و از این دانشگاه انصراف بدم و تو تهران بخونم؟نظام وظیفه گیر میده؟
متولد اردیبهشت 71 هستم
داداش قانون انصراف رو میشه بهم بگی(یا لینکی چیزی داره) اگه بندی چیزی داره
اکه من از معافیت تحصیلی استفاده کنم بعد که دانشگاه جدید قبول شدم چی بگم ؟ برای نظام وظیفه چی بفرستم ؟ نمی تونم دوباره درخواست معافیت تحصیلی بدم
بعد این قوانین انصراف شامل پیام نور هم میشه ؟
برای ثبت نام کنکور 90 خیر،متولدین 71 به بعد چیزی احتیاج ندارند!
داداش قانون انصراف رو میشه بهم بگی(یا لینکی چیزی داره) اگه بندی چیزی داره
اکه من از معافیت تحصیلی استفاده کنم بعد که دانشگاه جدید قبول شدم چی بگم ؟ برای نظام وظیفه چی بفرستم ؟ نمی تونم دوباره درخواست معافیت تحصیلی بدم
بعد این قوانین انصراف شامل پیام نور هم میشه ؟تو این مملکت همه چیز ممکنهسلام بچه ها این سوالم خیلی حیاتیه
من پارسال کنکور دادم یه جا ازاد قبول شدم.نرفتم
امسال دوباره ازاد پرند قبول شدم
حالا میخام ثبت نام کنم
من میتونم سال دیگه کنکور بدم ازاد و از این دانشگاه انصراف بدم و تو تهران بخونم؟نظام وظیفه گیر میده؟
متولد اردیبهشت 71 هستمولی شما بهترین راهتون اینه حضوری به نظام وظیفه برید ولی این بند رو چند وقت پیش نظام وظیفه اعلام کرده :
و همچنین :6- دانشجويان انصرافي، ترك تحصيل و اخراج از دانشگاه مجاز به ثبت نام نيستند.
معاون مشمولان و امور معافيت هاي سازمان افزود: دانشجويان انصرافي، ترك تحصيل و اخراجي از دانشگاه ها مجاز به ثبت نام نيستند
البته اینو هم گفته:
مملکته؟
از زمان انصراف مقطع قبلي تا اشتغال به تحصيل در مقطع جديد بيش از 1 ماه سپري نشده باشد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)