amir جان ميدوني چرا ساعت به هم ميريزه چون وقتي به پي سي سايت وصل ميكني ساعت موبايل با ساعت كامپيوترت يكي ميشه اگه ساعت كامپيوترتم بزاري همون منتقه كه موبايلو گذاشتي درست ميشه مثلا اگه منطقه موبايلت لندن هست مال كامپيوترم لندن كن
amir جان ميدوني چرا ساعت به هم ميريزه چون وقتي به پي سي سايت وصل ميكني ساعت موبايل با ساعت كامپيوترت يكي ميشه اگه ساعت كامپيوترتم بزاري همون منتقه كه موبايلو گذاشتي درست ميشه مثلا اگه منطقه موبايلت لندن هست مال كامپيوترم لندن كن
سلام دوست عزیز - موقع نصب برنامه به این پیغام می رسم:
The package uses a protected uid
و برنامه نصب نمیشود . لطفا راهنمایی کنید. متشکرم
عزیزم لازم به تنظیم ساعت کامپیوتر نیست. چون ازت سوال می کنه که می خوای با ساعت کامپیوتر تنظیم بشه؟ خوب شما می گی نه و No رو انتخاب می کنی.
عزیزم من برنامه رو دانلود، ساین و نصب کردم و هیچ مشکلی پیدا نکردم. شما برنامتون رو sign کردین؟
چطوری می شه با دوربین جلو عکس برداری کرد؟
اين برنامه ساين نشده هستش. شما بايد اول اين برنامه رو براي گوشيتون ساين كنيد.بعدش ساين شدش رو نصب كنين
براي ساين كردن به اين تاپيكها مراجعه كنين:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان من یه سوال داشتم من این فایله آپدیت رو که 36 مگ حجمشه دانلود کردم میخواستم ببینم چقدر طول میکشه که بقیه اش رو انجام بدم بعد در مورد نحوه آپدیت راهنمایی کنید مرسی
سلام خدمت همه دوستان.یکی به من بگه اخه چرا تو p990 وقتی بلوتوث میاد هیچ علامتی یا ویبراتوری یا صدایی نمیاد که ادم متوجه بشه.یکی منو از این معضل خانمان سوز نجات بده
[quote=hmr007;2017391]اين برنامه ساين نشده هستش. شما بايد اول اين برنامه رو براي گوشيتون ساين كنيد.بعدش ساين شدش رو نصب كنين
براي ساين كردن به اين تاپيكها مراجعه كنين:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/quotکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از راهنماییتان متشکرم . برنامه را ساین کردم و نصب شد ولی با وجود restart اثری از کیبورد فارسی دیده نشد . لطفا اگر نکته دیگری لازم است راهنمایی فرمایید . متشکرم
[quote=hmr007;2017391]اين برنامه ساين نشده هستش. شما بايد اول اين برنامه رو براي گوشيتون ساين كنيد.بعدش ساين شدش رو نصب كنين
از راهنماییتان متشکرم . برنامه را ساین کردم و نصب شد ولی با وجود restart اثری از کیبورد فارسی دیده نشد . لطفا اگر نکته دیگری لازم است راهنمایی فرمایید . متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)