تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4029 از 4105 اولاول ... 3029352939293979401940254026402740284029403040314032403340394079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,281 به 40,290 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما
    خبر مال امروز هست
    آخه پدر من کارمند بوده تو اون مناطق .. اداره محل خدمت ش اونجا بوده (مناطق عملیاتی بوده) الان یگانش میشه کجا.خود اداره اش باید بره؟
    دیگه مدرکی که نشون بده اون 28-29 ماه خدمت داشتن
    ریزشو من نمیدونم :(

2. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان کسی اینجا ساصد (صنایع دفاع) نیوفتاده؟ میگن 90درصد سربازای وزارت دفاع (دیپلم) پاسدار میشن . از دوستان با تجربه کسی هست یه شفاف سازی بکنه. با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من 12.2 پادگان عجبشبیر 03 نیروی زمینی ارتش افتادم شرایطم هم اهل تبریز-کارشناسی ارشد-تک فرزند هستم اولا شرایط آموزشی و پادگان جطوریه؟
    درجه نظامی حداقل و حداکثر چی میدن؟ من معاف از رزم نیستم بعد یگان 100% داخل استان خدمت میکنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

من 12.2 پادگان عجبشبیر 03 نیروی زمینی ارتش افتادم شرایطم هم اهل تبریز-کارشناسی ارشد-تک فرزند هستم اولا شرایط آموزشی و پادگان جطوریه؟
    درجه نظامی حداقل و حداکثر چی میدن؟ من معاف از رزم نیستم بعد یگان 100% داخل استان خدمت میکنم؟
    من 4 ماه پیش آموزشیم رو عجب شیر تموم کردم. فوق لیسانس ها معمولا گردان دوم می افتن و چون تعدادشون کم هست 30-40 نفر لیسانس هم قاطی گروهانشون میکنن.
    سخت گیری برای فوق لیسانس ها اصلا وجود نداره به غیر از نگهبانی دادن.
    شرایط پادگان خوبه فقط هواش خیلی سرد میشه مخصوصا شبا موقع نگهبانی خیلی اذیت میشی، لباس گرم اضافی حتما با خودت ببر.
    درجه فوق لیسانس ها ستوان دوم میشه.
    اگه تک فرزند هستین حتما مدارکتون رو تو آموزشی ارائه بدین تا یگان تون توی شهر خودتون بیافته (البته صرفا ارائه مدارک کافی نیس و باید مطمئن بشید مدارکی که دادین مورد قبول قرار گرفته، ما تو دوره خودمون داشتیم افردی رو که مدارک ارائه دادن ولی مدارکشون مورد قبول واقع نشد و یگان شون جاهای دور افتاد، بدبختی اینجاس که بهت هم نمیگن که مدارکت قبول نشد و بعد از اینکه کار از کار گذشته خودت میفهمی پس دقیقا همون مدارکی رو که ازت میخوان رو بده نه کمتر نه بیشتر، هر چند بعد از پایان آموزشی هم با ارائه مدارک میتونی برای انتقالیت اقدام کنی ولی دردسر اون بیشتره)

6. این کاربر از alilife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام...آره وسط خدمت اگر کنکور رو قبول شدی میتونی بری دانشگاه.... ولی بعده اینکه دانشگاهت تموم شد دوباره از اول باید تقسیم بشی...ینی نمیفتی همون جایی که داشتی خدمت میکردی....
    به نظرم اینکاره درستی نیست....دیگه وقتی چندماه یه جا داری خدمت میکنی و قشنگ جا افتادی و با همه آشنا شدی اشتباهه بخوای دوباره بری دانشگاه....تموم کن تا تهشو برو....البته اگر جایی که خدمت میکنی خوب نباشه درسته....مثلا رفیقم لبه مرز بود رفت ارشدو گرفت...الان تو استانه خودش داره خدمت میکنه.
    الان یه چیزی یادم اومد اینکه نمیدونم بت اجازه میدن وقتی کارشناسی داری دوباره کارشناسی بخونی یا نه..... مثلا اگر کاردانی داشته باشی برای کارشناسی و اگر کارشناسی داشته باشی برای ارشد این اجازه رو میدن. ولی برای همون مقطع رو نمیدونم...فکر کنم بشه البته فرقی نباید داشته باشه
    بعد اینکه کنکور ثبت نام کردم اینو دیدم!

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یکی از دوستانم در مقطع کارشناسی ناپیوسته آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد که هر ترم فقط 15 واحد میدن مشغول به تحصیله و تا الان بعد از دو سال 42 واحد پاس کرده
    اسفند امسال سنوات تحصیلیش تموم میشه و معدل کلش تا الان 12 به بالا هست و فقط یک ترم مرخصی گرفته و سه ترم غیر متوالی مشروط شده

قبل از اینکه اخراجش کنن و بفرستنش خدمت
    چند ترم دیگه بهش مهلت میدن تا تموم کنه
    Last edited by mehrabooni; 15-02-2018 at 21:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یکی از دوستانم در مقطع کارشناسی ناپیوسته آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد که هر ترم فقط 15 واحد میدن مشغول به تحصیله و تا الان بعد از دو سال 42 واحد پاس کرده
    اسفند امسال سنوات تحصیلیش تموم میشه و معدل کلش تا الان 12 به بالا هست و فقط یک ترم مرخصی گرفته و سه ترم غیر متوالی مشروط شده

دوست عزیز 60 بار پرسیدی این سوالو کسیم بلد نبود جواب بده.

همون دوستت پاشه بره قسمت نظام وظیفه دانشگاهشون بپرسه این سوالو ساده ترین راهش همینه.

نکنه میترسه بره اونجا بگیرن ببرنش سربازی ؟!

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

جند بار یک سوال را تکرار میکنید
    سنوات تمام شود باید خودش را معرفی کند سه ترم مشروطی و یک ترم مرخصی داشته در دوسال ۴۲ واحد پاس کرده مطمئنا به هیچ فرجه نمی دهند ممکنه با ادامه تحصیلش بعد خدمت موافقت شود.این که تصمیم دانشگاه چیه باید خود فرد حضوری مراجعه کند
    اما برای بار اخر تاکیید می کنم که شانس این فرد برای گرفتن نرم اضافه پایینه چون سقف ترم مشروطی پر شده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان کسی از شرایط تماس گرفتن از داخل پادگان به بیرون رو میدونه چجوریه؟ هر روز میتونیم زنگ بزنیم یا روزای خاصی داره؟
    Last edited by markiw; 16-02-2018 at 19:05.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان کسی از شرایط تماس گرفتن از داخل پادگان به بیرون رو میدونه چجوریه؟ هر روز میتونیم زنگ بزنیم یا روزای خاصی داره؟
    در بیشتر پادگان ها تلفن کارتی وجود دارد در ساعت استراحت می توانید تماس بگیرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •