دیگه مدرکی که نشون بده اون 28-29 ماه خدمت داشتن
ریزشو من نمیدونم :(
دیگه مدرکی که نشون بده اون 28-29 ماه خدمت داشتن
ریزشو من نمیدونم :(
دوستان کسی اینجا ساصد (صنایع دفاع) نیوفتاده؟ میگن 90درصد سربازای وزارت دفاع (دیپلم) پاسدار میشن . از دوستان با تجربه کسی هست یه شفاف سازی بکنه. با تشکر
من 12.2 پادگان عجبشبیر 03 نیروی زمینی ارتش افتادم شرایطم هم اهل تبریز-کارشناسی ارشد-تک فرزند هستم اولا شرایط آموزشی و پادگان جطوریه؟
درجه نظامی حداقل و حداکثر چی میدن؟ من معاف از رزم نیستم بعد یگان 100% داخل استان خدمت میکنم؟
من 4 ماه پیش آموزشیم رو عجب شیر تموم کردم. فوق لیسانس ها معمولا گردان دوم می افتن و چون تعدادشون کم هست 30-40 نفر لیسانس هم قاطی گروهانشون میکنن.
سخت گیری برای فوق لیسانس ها اصلا وجود نداره به غیر از نگهبانی دادن.
شرایط پادگان خوبه فقط هواش خیلی سرد میشه مخصوصا شبا موقع نگهبانی خیلی اذیت میشی، لباس گرم اضافی حتما با خودت ببر.
درجه فوق لیسانس ها ستوان دوم میشه.
اگه تک فرزند هستین حتما مدارکتون رو تو آموزشی ارائه بدین تا یگان تون توی شهر خودتون بیافته (البته صرفا ارائه مدارک کافی نیس و باید مطمئن بشید مدارکی که دادین مورد قبول قرار گرفته، ما تو دوره خودمون داشتیم افردی رو که مدارک ارائه دادن ولی مدارکشون مورد قبول واقع نشد و یگان شون جاهای دور افتاد، بدبختی اینجاس که بهت هم نمیگن که مدارکت قبول نشد و بعد از اینکه کار از کار گذشته خودت میفهمی پس دقیقا همون مدارکی رو که ازت میخوان رو بده نه کمتر نه بیشتر، هر چند بعد از پایان آموزشی هم با ارائه مدارک میتونی برای انتقالیت اقدام کنی ولی دردسر اون بیشتره)
بعد اینکه کنکور ثبت نام کردم اینو دیدم!
![]()
یکی از دوستانم در مقطع کارشناسی ناپیوسته آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد که هر ترم فقط 15 واحد میدن مشغول به تحصیله و تا الان بعد از دو سال 42 واحد پاس کرده
اسفند امسال سنوات تحصیلیش تموم میشه و معدل کلش تا الان 12 به بالا هست و فقط یک ترم مرخصی گرفته و سه ترم غیر متوالی مشروط شده
قبل از اینکه اخراجش کنن و بفرستنش خدمت
چند ترم دیگه بهش مهلت میدن تا تموم کنه
Last edited by mehrabooni; 15-02-2018 at 21:10.
دوست عزیز 60 بار پرسیدی این سوالو کسیم بلد نبود جواب بده.
همون دوستت پاشه بره قسمت نظام وظیفه دانشگاهشون بپرسه این سوالو ساده ترین راهش همینه.
نکنه میترسه بره اونجا بگیرن ببرنش سربازی ؟!
جند بار یک سوال را تکرار میکنید
سنوات تمام شود باید خودش را معرفی کند سه ترم مشروطی و یک ترم مرخصی داشته در دوسال ۴۲ واحد پاس کرده مطمئنا به هیچ فرجه نمی دهند ممکنه با ادامه تحصیلش بعد خدمت موافقت شود.این که تصمیم دانشگاه چیه باید خود فرد حضوری مراجعه کند
اما برای بار اخر تاکیید می کنم که شانس این فرد برای گرفتن نرم اضافه پایینه چون سقف ترم مشروطی پر شده است
سلام دوستان کسی از شرایط تماس گرفتن از داخل پادگان به بیرون رو میدونه چجوریه؟ هر روز میتونیم زنگ بزنیم یا روزای خاصی داره؟
Last edited by markiw; 16-02-2018 at 19:05.
در بیشتر پادگان ها تلفن کارتی وجود دارد در ساعت استراحت می توانید تماس بگیرد
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)