تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4029 از 4428 اولاول ... 30293529392939794019402540264027402840294030403140324033403940794129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,281 به 40,290 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

هدیه سرویسهای نامحدود این شرکت از اول آبان ماه 1393 به شرح زیر تغییر خواهد یافت:

• میزان ترافیک هدیه سرویس POL-128U+ در مرحله اول از 10 گیگابایت به 5 گیگابایت و در مرحله دوم از 5 گیگابایت به 3 گیگابایت کاهش یافت.

• میزان ترافیک هدیه سرویس POL-256U+ در مرحله اول از 20 گیگابایت به 10 گیگابایت و در مرحله دوم از 10 گیگابایت به 6 گیگابایت کاهش یافت.

• میزان ترافیک هدیه سرویس POL-512U+ در مرحله اول از 25 گیگابایت به 20 گیگابایت کاهش یافت.

لازم به ذکر است تغییری در هدیه سرویسهای POL-1024-U+ و POL-2048-U+ ایجاد نگردیده است.
    همچنین این سیاست برای قراردادهایی که پس از تاریخ 1 آبان ماه منعقد گردند، اعمال خواهد شد و قراردادهایی که قبل از این تاریخ بسته شوند، مشمول سیاست جدید هدیه سرویسهای نامحدود نمی شوند.

Last edited by club2energy; 28-10-2014 at 19:06.

2. این کاربر از club2energy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

هدیه سرویسهای نامحدود این شرکت از اول آبان ماه 1393 به شرح زیر تغییر خواهد یافت:

• میزان ترافیک هدیه سرویس POL-128U+ در مرحله اول از 10 گیگابایت به 5 گیگابایت و در مرحله دوم از 5 گیگابایت به 3 گیگابایت کاهش یافت.

• میزان ترافیک هدیه سرویس POL-256U+ در مرحله اول از 20 گیگابایت به 10 گیگابایت و در مرحله دوم از 10 گیگابایت به 6 گیگابایت کاهش یافت.

• میزان ترافیک هدیه سرویس POL-512U+ در مرحله اول از 25 گیگابایت به 20 گیگابایت کاهش یافت.

لازم به ذکر است تغییری در هدیه سرویسهای POL-1024-U+ و POL-2048-U+ ایجاد نگردیده است.
    همچنین این سیاست برای قراردادهایی که پس از تاریخ 1 آبان ماه منعقد گردند، اعمال خواهد شد و قراردادهایی که قبل از این تاریخ بسته شوند، مشمول سیاست جدید هدیه سرویسهای نامحدود نمی شوند.

من موندم الان دقیقا اینا با خودشون چی فک کردن مثلا کلی جلسه گذاشتن نشستن گفتن بیاید ترافیک و بیاریم پایین مردم بیشتر استقبال میکنن!!!! واقعا مایع تاسفه خوب یکی نیست بگه شما که اینکارو میکنید قیمتم بیارید پایین دیگه همش میخوان از سر و تهش بزنن خودشون سود کنن

حالا جالبش اینجاس عکس تبلیغشونم طرف خوشحالتر از قبله چون ترافیکارو کم کردن واقعا مردم و چی فرض کردنن گاگولا

4. 11 کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منظورشون اینه پارس در بهترین شرایط حداکثر خطا رو چند مگ میبنده ؟
    گیگا شما نگفتی خطت رو بزارن روی 16 ؟
    و چطور آپلود شما روی 4 مگ هست ؟ مگه میشه ؟
    من تا اونجایی که میدونم اکثر مودما تا 1 مگ ساپورت میکنن و همچنین سرویس دهنده ها هم روی همین 1 مگ میبندن
    نه سوالش اینبود که 16 مگ رو روی چند میبندن (دان استریم) خوب همون 16 مگ میشه یا 16384 Kb . البته بعیده بغیر یکی دونفر بقیه بتونن برسن به چنین
    سرعتی و پایدار هم بمونه براشون .
    منکه گفتم به پشتیبانی و گفت چند روزی طول میکشه , پایین آوردنه که فوریه اما بهرحال چندان خوشبین نیستم . گمونم خطم روی 12 بهترین حالتش میتونه
    باشه ولی نه بالاتر . حالا باید دید چطور جواب میده , اینم تجریه ای میتونه بشه .
    اون علامت سوال هارو ندیدی پایینش ؟ برای همین بود دیگه . 4 مگ آپلودم کجا بود ! با چیز پی ان بود احتمالا اشتباه محاسبه کرده .

با سلام و درود خدمت اساتید
    میخواستم از شر ای پی شهراد نت خلاص شم

مودم 2730 دی لینک دارم که در حالت pppoe به صورت اتوماتیک کانکت میشه
    برای زمانی که میخوام آی پی خودم را عوض کنم مجبورم یا با دکمه پشت مودم اقدام به خاموش روشن کردن مودم کنم یا در حالت bridg قرار بدم

آیا راه دیگری هست که در حالت اتصال اتوماتیک بدون خاموش کردن مودم با دکمه آن/آف دیسکانکت و کانکت بشه ؟

پیشاپیش از پاسختون ممنونم
    من از داخل پنل مودم ( 192.168.1.1) ریست میکنم . شما هم امتحان کن . احتمالا راههای میانبر دیگه ای هم هست که دوستان میگن .

6. 2 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خداییش عکس این یارو از اون روز که قانون نامحدود عوض شده خیلی رو اعصابه !! این عکس کلا یه جور توهین به شعور کاربر هست

Last edited by Memonex; 29-10-2014 at 00:01.

8. 13 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

Wan service-1
    Edit-2
    Next-3
    Apply-4
    تغيير ip با 2730uدر 2ثانيه

10. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ممنون که جواب دادید
    منظورم از سوالم همون dwn stream بود مثلا واسه من بین 8 تا 12 متغیره آپ استریممم بین 17 تا 23 متغیره میخوام بدونم این اعداد تو بهترین حالت باید چند باشه
    اون سرعتی هم که خطم بسته شده تغییر میکنه یعنی یه روز 4 مگه یه روز 5 مگ
    سرعت دانلودم روزا حداکثر 400 450 شبا هم اکثرا 300 400 البته بستگی به سرور هم داره ولی مثلا از آپلود بوی که دان میکنم ( اکانت پولی) همون 300 400 هستش ولی احساس میکنم دانلود رایگان آپلود بوی هم همون سرعت و میده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون که جواب دادید
    منظورم از سوالم همون dwn stream بود مثلا واسه من بین 8 تا 12 متغیره آپ استریممم بین 17 تا 23 متغیره میخوام بدونم این اعداد تو بهترین حالت باید چند باشه
    اون سرعتی هم که خطم بسته شده تغییر میکنه یعنی یه روز 4 مگه یه روز 5 مگ
    سرعت دانلودم روزا حداکثر 400 450 شبا هم اکثرا 300 400 البته بستگی به سرور هم داره ولی مثلا از آپلود بوی که دان میکنم ( اکانت پولی) همون 300 400 هستش ولی احساس میکنم دانلود رایگان آپلود بوی هم همون سرعت و میده
    در واقع منظور شما مقدار SNR Margin داون‌استریمه. چون وقتی فقط می‌گید «داون‌استریمم چند باشه» می‌شه سرعتی که داون‌استریم روش بسته شده. به هر حال برای SNR Margin عدد ایده‌آل وجود نداره. هر چقدر این عدد بزرگتر باشه وضعیت خط بهتره. چون این رو می‌رسونه که قدرت سیگنال‌های دیتا نسبت به قدرت سیگنال‌های نویز خیلی بالاتره و پایداری ارتباط بهتره.

معمولاً گفته می‌شه که اگه SNR Margin کمتر از 6 دسیبل بشه، احتمال پرش لینک بالاتر می‌ره. اما بستگی به مودمی که استفاده می‌شه و چیپ‌ست (CPU) مودم، ممکنه حتی با SNR Margin کمتر از 6 یا حتی بعضاً منفی هم بعضی مودم‌ها بتونن ارتباط رو برقرار کنن. ولی بهتر که این عدد بزرگتر از 6 باشه تا ارتباط از پایداری بالاتری برخوردار بشه.

اگه سرعتی که تو مودم برای داون‌استریم نشون می‌ده متغیره، یعنی پروفایل شما رو روی 9 مگ بستن. ولی چون در حال حاضر به دلیل نویز، خطتون کشش این سرعت رو نداره، بسته به شرایط، مودم شما و DSLAM موجود در مرکز مخابراتی، هر بار یه سرعتی بین 4 تا 5 مگابیت را با هم به توافق می‌رسند.

با توجه به مشکلاتی که خطت داره، سرعت روزانه و شبانه نسبتاً قابل قبول و خوبی داری. اگه بتونی نویز رو یه مقداری مرتفع کنی، سرعت بالاتری هم می‌تونی بگیری.

13. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

در واقع منظور شما مقدار SNR Margin داون‌استریمه. چون وقتی فقط می‌گید «داون‌استریمم چند باشه» می‌شه سرعتی که داون‌استریم روش بسته شده. به هر حال برای SNR Margin عدد ایده‌آل وجود نداره. هر چقدر این عدد بزرگتر باشه وضعیت خط بهتره. چون این رو می‌رسونه که قدرت سیگنال‌های دیتا نسبت به قدرت سیگنال‌های نویز خیلی بالاتره و پایداری ارتباط بهتره.

معمولاً گفته می‌شه که اگه SNR Margin کمتر از 6 دسیبل بشه، احتمال پرش لینک بالاتر می‌ره. اما بستگی به مودمی که استفاده می‌شه و چیپ‌ست (CPU) مودم، ممکنه حتی با SNR Margin کمتر از 6 یا حتی بعضاً منفی هم بعضی مودم‌ها بتونن ارتباط رو برقرار کنن. ولی بهتر که این عدد بزرگتر از 6 باشه تا ارتباط از پایداری بالاتری برخوردار بشه.

اگه سرعتی که تو مودم برای داون‌استریم نشون می‌ده متغیره، یعنی پروفایل شما رو روی 9 مگ بستن. ولی چون در حال حاضر به دلیل نویز، خطتون کشش این سرعت رو نداره، بسته به شرایط، مودم شما و DSLAM موجود در مرکز مخابراتی، هر بار یه سرعتی بین 4 تا 5 مگابیت را با هم به توافق می‌رسند.

با توجه به مشکلاتی که خطت داره، سرعت روزانه و شبانه نسبتاً قابل قبول و خوبی داری. اگه بتونی نویز رو یه مقداری مرتفع کنی، سرعت بالاتری هم می‌تونی بگیری.
    پس برم سراغ سیم کشی و سیم بان و این حرفا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

Wan service-1
    Edit-2
    Next-3
    Apply-4
    تغيير ip با 2730uدر 2ثانيه
    این روشی که شما می‌گی واقعاً تو 2 ثانیه IP رو عوض می‌کنه؟ این مراحلی که شما گفتین، معادل تغییر مشخصات خط و ریبوت مودمه و بین 1 دقیقه تا 2 دقیقه معمولاً طول می‌کشه تا مودم دوباره به حالت پایدار برای تبادل اطلاعات برسه. فقط به جای ریبوت فیزیکی از پشت مودم، ریبوت نرم‌افزاری از داخل کنترل پنل مودم اتفاق می‌افته.

16. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پس برم سراغ سیم کشی و سیم بان و این حرفا
    یادمه که چند روز پیش گفتی قبلاً کارشناس صبانت که اومده بود از دم در خونه و تست گرفته بود، SNR Margin داون‌استریمت - اگه اشتباه نکنم - حدود 23 دسیبل بود. برای اطمینان، اگه خودت بتونی مودم رو ببری دم در خونه و وصلش کنی به سیم‌هایی که از جعبه تلفن دم در خونه اومده به داخل و اونجا مشخصات خطت تو مودم وضعیت بهتری پیدا کنه (یعنی SNR Margin داون‌استریمت بره بالای 20 دسیبل یا سرعت داون‌استریمت بره بالاتر از این 4 - 5 مگابیتی که الآن از تو خونه می‌گیری) اون وقت باید یه دستی به سر و گوش سیم‌کشی داخل خونه بکشی. البته لازم نیست حتماً سیم‌بان بیاد. می‌تونی کابل مناسبش رو خودت بگیری و خودت یا یه برقکار اون رو برات بکشه تا داخل خونه.

اما اگه اونجا هم تست کردی و خیلی فرقی نکرد مشخصات خطت، احتمالاً ربطی به سیم‌کشی داخلی نداره و مشکل یا از مخابراته یا از ISP.

18. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •