برای فسخ قرارداد چی کار باید کرد ؟
دو هفته بعد اشتراک ام تمام میشه می تونم از شرکت دیگه سرویس بگیرم یا باید خودم برم برای فسخ قرارداد.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برای فسخ قرارداد چی کار باید کرد ؟
دو هفته بعد اشتراک ام تمام میشه می تونم از شرکت دیگه سرویس بگیرم یا باید خودم برم برای فسخ قرارداد.
سلام
این هم وضعیت اینترنت من :
یا وقتی تموم شد برو بگو فسخ کنن (بپا مختو نزنن)یا بدون اینکه اطلاع بدی برو از شرکت دیگه بگیر میبینن شارژ نکردی خودشون زنگ میزنن
این شاتل دیگه کیه
میگه نمیتونی کمتر از 1 سال اشتراک برداری به زور میخواد 1 سال قالب کنه اونم 96 تومن![]()
دزد بودن جدیدا هم ظاهرا مزدور شدند عجب!
سرعت ساعات رایگان شاتل تو مشهد چقدره ؟ برای سرویس 128؟
سلام
دوستان لطف کنند وضعیت دسترسیشون به سایتهای https مانند گوگل و جیمیل رو در تاپیک زیر مطرح کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميبينم كه هنوز از شاتل مينالينبذارين اخرين خاطرم رو از شاتل براتون بگم ...من اين اخريا حدود 10 روز سرعت شبانم 2-3 بود ...بعد يه روز ترافيكم تموم شد رفتم نيم گيگ گرفتم و بشون گفتم ميخوام چند روز ديگه در خواست جمع اوري بدم ...بعد يه هفته سرعت شبانم 3 به بعد 60 شد
وقتي رفتم درخواست جمع اوري سروس بدم خانومه كلي مظلوم نمايي كرد كه اره شما ديگه كي هستين و شبي نزديك يه گيگ دانلود ميكنيد ...بيا همين سرويس رو داشته باش اون موقع كه سرعت پايين بود سرور ها مشكل داشتنخلاصه وقتي رفتين نمايندگي مواظب مختون باشين كه زده نشه ...
![]()
این وضعیت شاتل در دو روز گذشته واسه من!
تا الان 4 تا شرکت عوض کردم به نظر میاد بازم باید دست به کار شم
![]()
واه واه چطوری تحمل می کنی
من صبا دارم شبانشم اینطوری نمیشه![]()
هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)