تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4028 از 4428 اولاول ... 30283528392839784018402440254026402740284029403040314032403840784128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,271 به 40,280 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با این وضعیت، یه بخشی از مشکلت از سیم‌کشی داخلیه. تا جایی که شنیدم سیم‌بان مخابرات که بیاد واسه سیم‌کشی داخل خونه کاری انجام نمی‌ده. مگر این که سیبیلشو چرب کنی تا این کار رو بکنه. چون مسؤولیت اونا تو جلوی دره. از اونجا به داخل خونه رو مسؤولیتی ندارن.

بگذریم. اگه جلوی در خونه SNR داون‌استریمت حدود 23 دسیبل بوده، با تعویض کابل‌کشی داخلی احتمالاً بتونی 9مگ رو بگیری. ولی بالاتر رو بعید می‌دونم.

من الآن رو پروفایل 9مگ atten داون‌استریمم 31 دسیبله که از 38 دسیبل الآن شما بهتره، تازه با همین وضعیت snr‌ داون‌استریمم روی 12 تا 13 دسیبله متغیره ولی بازم بعید می‌دونم 12مگ رو هم به راحتی بتونم بگیرم. شما حداکثر روی همون 9 مگ بتونی یه سرویس پایدار بگیری. ضمن این که مدولاسیون شما الآن ADSL G.dmt اه. اگه بخوای 9 مگ بگیری احتمالاً باید بری روی ADSL2+ که روی اون هم Atten و هم SNR شرایطش یه کمی بدتر می‌شه.
    با تشکر
    الان حداکثر سرعت پارس 16 هست درسته؟ توی بهترین و ایده آل ترین حالت دان استریم رو چند باید باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این سوال نکته انحرافی داره؟ یعنی 16 مگ باید چیزی غیر از 16 باشه ؟؟

همین الان , با چیز :

؟؟!
    Last edited by gigaht; 28-10-2014 at 02:00.

3. این کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این سوال نکته انحرافی داره؟ یعنی 16 مگ باید چیزی غیر از 16 باشه ؟؟

همین الان , با چیز :

؟؟!
    منظورشون اینه پارس در بهترین شرایط حداکثر خطا رو چند مگ میبنده ؟
    گیگا شما نگفتی خطت رو بزارن روی 16 ؟
    و چطور آپلود شما روی 4 مگ هست ؟ مگه میشه ؟
    من تا اونجایی که میدونم اکثر مودما تا 1 مگ ساپورت میکنن و همچنین سرویس دهنده ها هم روی همین 1 مگ میبندن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با این وضعیت، یه بخشی از مشکلت از سیم‌کشی داخلیه. تا جایی که شنیدم سیم‌بان مخابرات که بیاد واسه سیم‌کشی داخل خونه کاری انجام نمی‌ده. مگر این که سیبیلشو چرب کنی تا این کار رو بکنه. چون مسؤولیت اونا تو جلوی دره. از اونجا به داخل خونه رو مسؤولیتی ندارن.

بگذریم. اگه جلوی در خونه SNR داون‌استریمت حدود 23 دسیبل بوده، با تعویض کابل‌کشی داخلی احتمالاً بتونی 9مگ رو بگیری. ولی بالاتر رو بعید می‌دونم.

من الآن رو پروفایل 9مگ atten داون‌استریمم 31 دسیبله که از 38 دسیبل الآن شما بهتره، تازه با همین وضعیت snr‌ داون‌استریمم روی 12 تا 13 دسیبله متغیره ولی بازم بعید می‌دونم 12مگ رو هم به راحتی بتونم بگیرم. شما حداکثر روی همون 9 مگ بتونی یه سرویس پایدار بگیری. ضمن این که مدولاسیون شما الآن ADSL G.dmt اه. اگه بخوای 9 مگ بگیری احتمالاً باید بری روی ADSL2+ که روی اون هم Atten و هم SNR شرایطش یه کمی بدتر می‌شه.
    الان که چک کردم دان شده 11 آپ از 28 اومده به 20 این نوسانات علت چیه؟
    تشکرررررررر

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام و درود خدمت اساتید
    میخواستم از شر ای پی شهراد نت خلاص شم

مودم 2730 دی لینک دارم که در حالت pppoe به صورت اتوماتیک کانکت میشه
    برای زمانی که میخوام آی پی خودم را عوض کنم مجبورم یا با دکمه پشت مودم اقدام به خاموش روشن کردن مودم کنم یا در حالت bridg قرار بدم

آیا راه دیگری هست که در حالت اتصال اتوماتیک بدون خاموش کردن مودم با دکمه آن/آف دیسکانکت و کانکت بشه ؟

پیشاپیش از پاسختون ممنونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با تشکر
    الان حداکثر سرعت پارس 16 هست درسته؟ توی بهترین و ایده آل ترین حالت دان استریم رو چند باید باشه؟
    بله. پارس‌آنلاین الآن بالاترین پروفایلی که داره همین 16 مگ هست که اگه خط بکشه تو اغلب مراکز برای کاربرا می‌بنده.

سؤال دومت یه کمی گنگه. می‌شه یه کم دقیق‌تر و واضح‌تر منظورت رو بگی؟

اما اگه منظورت روی همین 16 مگه که خوب حالت ایده‌آلش همون 16 مگابیت در ثانیه (یا 16384 kbps یا 2مگابایت در ثانیه) است. اما در حالت معمول بنا به یه سری دلایل فنی شما حداکثر بین 85 تا 90 درصد این سرعت رو عملاً می‌تونی دریافت کنی. یعنی با پروفایل 16مگابیت، سرعتی معادل 1.7 تا 1.8 مگابایت در ثانیه اگه بگیری شرایط ایده‌آلی داری.
    Last edited by bilmazlar; 28-10-2014 at 10:52.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

الان که چک کردم دان شده 11 آپ از 28 اومده به 20 این نوسانات علت چیه؟
    تشکرررررررر
    نویز تو شرایط مختلف و در ساعت‌های مختلف می‌تونه متفاوت باشه. مثلاً عصرها و شب‌ها به دلیل این که استفاده از وسایل برقی به ویژه اونایی که امواج مغناطیسی هم تولید می‌کنن بیشتر می‌شه، نویز بیشتری هم روی خطوط وجود داره. ممکنه دلایل دیگه‌ای هم داشته باشه.

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با اکنت پولی
    میانگین سرعت روی 600
    اما در عوض اینترنت ساعت 4 تا 6 قطع بود
    نتیجه مثل سابق

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

دوستان ممنون میشم بگید تو شهر خودتون معمولا کیفیت پارس چطوره؟جزء چندتا شرکت اول حساب میشه؟
    کاربران ازش رضایت دارن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من 256 نامحدود دارم ،ولل نمی دونم چرا اینقدر سرعت آپلود اینقدر اومده پایین،برای شما چه طور؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •