از دوستان وزارت دفاع کسی اینجا هست ؟ امریم افتاده ساصد کسی میدونه چجوریه کجا ممکنه تقسیم شم؟ تشکر
از دوستان وزارت دفاع کسی اینجا هست ؟ امریم افتاده ساصد کسی میدونه چجوریه کجا ممکنه تقسیم شم؟ تشکر
من تا 30 بهمن فرصت ارسال دفترچه دارم.پلیس +10 گفت 19 اسفند اعزامی.واقعا اینقد زود؟؟نمیشه کاریش کرد تیر سال آینده برم؟شنیدم واسه معافیت پزشکی اقدام کنم،2 ماه میندازن عقب بعد از این 2 ماه میشه از یکبار فرصت تاخیر 2 ماهه اعزام استقاده کرد؟
یکی از دوستانم در مقطع کارشناسی ناپیوسته آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد که هر ترم فقط 15 واحد میدن مشغول به تحصیله و تا الان بعد از دو سال 42 واحد پاس کرده
اسفند امسال سنوات تحصیلیش تموم میشه و معدل کلش تا الان 12 به بالا هست و فقط یک ترم مرخصی گرفته و سه ترم غیر متوالی مشروط شده
قبل از اینکه اخراجش کنن و بفرستنش خدمت چقدر دیگه بهش مهلت میدن تا تموم کنه
Last edited by mehrabooni; 07-02-2018 at 14:48.
داداش 19 بهمن 95 رفتیم خدمت 12 ماه از خدمت گذشت نبود 9 ماه دیگه
هر کجا هستی موفق باشی![]()
Last edited by kases; 08-02-2018 at 19:49.
سلام
من برگه اعزاممو گرفتم، نوشته در تاریخ 12/2 ساعت 6 صبح میدان سپاه باشید ..
الان میخوام بدونم از همون میدان سپاه مارو سوار اتوبوس میکنن میفرستن؟
سلام
بله ! برای ما که اینجوری بود.
مستقیم اعزام شدیم آبیک، اونجا کوله و... دادن و برگشتیم خونه
تا دو، سه روز بعد که با لباس های سربازی مجددا رفتیم پادگان :-)
با تشکر مهران...
این موضوع وابسته به تصمیم شورای اموزشی دانشگاه است ممکن است اخراج نشود و اجازه بدهند بعد از اتمام خدمت تحصیل را ادامه دهد
پایان آموزشی در سیرجان [emoji6]
خوب بود خوش گذشت [emoji3]
دوستان من آموزشیم تموم شد الان توی برگه نوشته افتادی ساصد (صنایع دفاع) حالا میخواستم بدونم این چجوریه اون روز که میری باید وسیله خاصی ببری؟ و اینکه دوباره تقسیم میکنن میگن مثلا برو فردا بیا یا از همون موقع شروع میشه؟
با تشکر
یکی از دوستانم در مقطع کارشناسی ناپیوسته آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد که هر ترم فقط 15 واحد میدن مشغول به تحصیله و تا الان بعد از دو سال 42 واحد پاس کرده
اسفند امسال سنوات تحصیلیش تموم میشه و معدل کلش تا الان 12 به بالا هست و فقط یک ترم مرخصی گرفته و سه ترم غیر متوالی مشروط شده
قبل از اینکه اخراجش کنن و بفرستنش خدمت چقدر دیگه بهش مهلت میدن تا تموم کنه
بنده خدا این ترم 9 واحد برداشته
رئیس دانشگاهو مدیر گروهش از آشناهای درجه یکش هستن اما با اداره ی آموزش دعوا کرده اونجا با همه مشکل اساسی داره
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)