اون که کلاه خود داشت از کجا میدونی خودشه؟در فیلم 306 بازی می کرد ! توی اون سپاه بود نفر 1 دونه مونده به اخر !! ردیف 4365م !
ستون چندم؟ردیف 4366 ام بود !!
اون که کلاه خود داشت از کجا میدونی خودشه؟در فیلم 306 بازی می کرد ! توی اون سپاه بود نفر 1 دونه مونده به اخر !! ردیف 4365م !
ستون چندم؟ردیف 4366 ام بود !!
گفتم 1 دونه مونده به اخر دیگه !! :ديستون چندم؟
نه بابا اونی که تو می گی یکی دیگه بود الان عکسش رو پیدا می کنم اون بقل دستیش بود !اون که کلاه خود داشت از کجا میدونی خودشه؟
سر چی شرط می بندی ؟؟ردیف 4366 ام بود !!
این بود !!
سر دخترمسر چی شرط می بندی ؟؟
lol
نه بابا فکر نکنم !
ردیف 4365 ام کلا کلک سینمایی بود ! همون قضیه پرده قرمز و این حرفا ...نویسندش خودش اعتراف کرده بود نتونسته بود برا اون اسم پیدا کنه (خوب بابا اونهمه اس پیدا کردن خودش سخته) جبور شده برا همین اسپشیال افکت به کار ببره![]()
████████████████
████████████████
███ ███
████████████ ███
████████████ ███
██████ ███
████████████ ███
████████████ ███
███ ███
████████████████
████████████████
███ ███
███████ ████ ███
███████ ████ ███
███ ███
████████████████
████████████████
██████████ ███
█████████ ██ ███
█████████ ██ ███
███ ███
████████████████
████████████████
████ ████ ████
███ ███ ████ ███
███ ████ ███ ███
████ ████ ████
████████████████
████████████████
Beijing 2008 31/6/1387 غیر مجاز
بچه ها از این به بعد این بازی ها رو نخرین جیزه !!!!!!
برین بهشت بازی کنین !!!!!! با جت بزنین دهن شیطون رو صاف کنین !!!!!!!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چقدر زاغارت !!!!!!!!!!!!!!! می گم مگه امضای من چی بود که حذف شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! اهان !!! یادم اومد !!!!!!! بقره بقو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا پس ؟؟؟؟؟؟؟ شعر به این قشنگی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو داهات ما می گن پرده ی ابی دیگه تهش می گن پرده ی سبز !! :دينه بابا فکر نکنم !
ردیف 4365 ام کلا کلک سینمایی بود ! همون قضیه پرده قرمز و این حرفا ...نویسندش خودش اعتراف کرده بود نتونسته بود برا اون اسم پیدا کنه (خوب بابا اونهمه اس پیدا کردن خودش سخته) جبور شده برا همین اسپشیال افکت به کار ببره
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)