سلام..
دوستان من طبق لیستی که صفحهی اول تاپیک هست، وسایل مربوط به آموزشی رو خریداری و آماده میکنم .. میخواستم بدونم لیوان و بشقاب حتماً باید پلاستیکی باشه؟ مثلاً لیوان از جنس شبیه به سفال باشه مشکل میگیرن اونجا؟ (بنا به دلایلی میخوام بدونم)
ممنون
سلام..
دوستان من طبق لیستی که صفحهی اول تاپیک هست، وسایل مربوط به آموزشی رو خریداری و آماده میکنم .. میخواستم بدونم لیوان و بشقاب حتماً باید پلاستیکی باشه؟ مثلاً لیوان از جنس شبیه به سفال باشه مشکل میگیرن اونجا؟ (بنا به دلایلی میخوام بدونم)
ممنون
Last edited by xaxi; 04-02-2018 at 01:33.
قاشق کفایت میکنهاگه لیوان میخوای ببری فلزی در دار هم مشکلی نیست
من روز اول فقط خودمو بردم با یه قاشق ..مو رو خودشون زدن .خیاط داشتن ..تمام وسایل مورد نیاز میدن ..
بعد اموزشی تو یگان هم یاد ندارم با قاشق ولبوان غذا خورده باشم احازه نمیدادن با دست غذا میخوردم4ماه اخر قاشق پیداکردم اجازه داشتم
Last edited by امید رض; 04-02-2018 at 02:14.
سلام دوستان.خسته نباشید.لطفا اگه میشه جواب منو بدبد که خیلی گیرم.امروز برگ سفیدمو گرفتم افتادم باهنر کرمان.میخواستم ببینم میشه تمیدیدش کنم؟و اگه تمدید بشه ممکنه بیفتم سپاه؟
سلام دوستان خسته نباشید.اگه ممکنه جواب منو بدید که خیلی گیرم.من امروز برگ سفیدو گرفتم و افتادم باهنر کرمان.میخواستم ببینم امکانش هست تمدید کنم؟و اگه تمدید کنم ممکنه مثلا سپاه بیفتم یا بازم نیرو انتظامی میشه؟
درخواست تمدید می توانید بدهید اما ممکن موافقت نشود
بدون درخواست جذب برای سپاه امکان افتادن در سپاه صفر است
سلام
من سه تا سوال داشتم
ممنون میشم اگه جواب بدین
اول اینکه تاریخ فارغ التحصلی من دقیقا 30/11/96 (اخر بهمن امسال) هست.کارشناسی حسابداری-روزانه خوندم. اگر سال آینده یعنی 30/11/97 که معافیت تحصلیم تموم میشه، دفترچه اعزام به خدمت رو پست کنم، تاریخ اعزامم برای چه زمانی میاد؟
سوال دومم این هست که آیا امکان گرفتن امریه برای من مقدور هست و اینکه چطور و چه زمانی باید اقدام کنم؟
من ساکن خوزستان هستم و دانشگاه لرستان هم درس خوندم. بهنظر شما دوره آموزشی و خدمتم کجا میفته؟
۱-این یک سال یعنی تا بهمن سال ابنده معافیت تحصیلی نیست بلکه فرجه زمانی برای معرفی به نظام وظیفه است
۲-بهمن ارسال کنید شاید تیر ماه سال بعدش اعزام شوید
۳-امریه هم باید خودتان جستجو کنید در تمام سازمانهای دولتی و شرایط انها و تازیخ جذب امریشون مطلع شوید
۳-شهر محل سکونت نقشی در تقسیم سازمان و یگان اموزشی ندارد
توی برگهی من نوشته 2 اسفند (ساعت 7 صبح نظام وظیفه شیراز اما قبلا برای کاری نظام وظیفه بودم، ساعت 8 هم بزور درارو باز می کنن فقط می خوان ملت یکی دو ساعت تو سرما باشن!)! پنجشنبه و جمعه مگه تعطیل نیستن؟ چهارشنبه مارو می برن پنجشنبه و جمعه قراره چیکار کنیم؟!
Last edited by hp-world; 05-02-2018 at 13:23.
رفقا یکی از آشناها افتاده 05 کرمان - چجور جاییه؟ هنوز سختگیری سابق رو داره ؟
سابق که میگفتن :
اگر خواهی شوی همرنگ مردان ... برو خدمت بکن 05 کرمان
![]()
Last edited by Dr Nima; 05-02-2018 at 22:01.
خونه خاله که نیست
خدمته !!
دانشگاه نیست سر کلاس نری بعد ادعا هم داشته باشه !!! خدمته !!!!!!
اول
کی گفته پنجشنبه و جمعه تعطیل هستن ؟؟؟
پادگان های ارتش شنبه تا چهاشنبه تا 13:30 و اونایی که مداومت دارن تا 17 هستن
پنجشنبه هم تا ساعت 11:30
پس تعطیل نیستن
همون هفته اول واسه اینکه زود جا بی افتید و یه سری چیزای اولیه رو بهتون بگن همون جمعه هم آموزش میتونن بدن (( تو پادگان ما کادری ها نبودن ولی جمعه به دانش آموزا میگفتن بالا سرمون باشن )) (( دانش اموز به درجه داری که داره دوره ارتشی میبینه میگن ))
دوما
همون پنجشنبه و جمعه که کسی نیست خیلی خوبه تا با محیط آشنا بشید
پنجشنبه پذیرش میکنن و تا بیان وسایل رو تحویل بدن و شما اندازه کنید و کلی داستان .... میشه شنبه !!!
سوما
کی گفته ساعت 8 در رو باز میکنن ؟؟
پادگان آموزشی که هیچ بلکه کل پادگان ها ساعت 6:30 شروع به کار میکنن (( من جنوب بودم اینجوری بود ))
شاید تا 8 هیچ کاری نکنن ولی واسه عدم حضور شما میتونن بیخود اذیت کنن
پس الکی با این حرفا که ساعت 6 چه خبره و بیخیال دور هم ساعت 8 میریم واسه خودتون دردسر درست نکنید
Last edited by albertxx; 05-02-2018 at 22:47.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)