تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4026 از 4105 اولاول ... 3026352639263976401640224023402440254026402740284029403040364076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,251 به 40,260 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

سلام..
    دوستان من طبق لیستی که صفحه‌ی اول تاپیک هست، وسایل مربوط به آموزشی رو خریداری و آماده میکنم .. میخواستم بدونم لیوان و بشقاب حتماً باید پلاستیکی باشه؟ مثلاً لیوان از جنس شبیه به سفال باشه مشکل میگیرن اونجا؟ (بنا به دلایلی میخوام بدونم)

ممنون
    Last edited by xaxi; 04-02-2018 at 01:33.

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

سلام..
    دوستان من طبق لیستی که صفحه‌ی اول تاپیک هست، وسایل مربوط به آموزشی رو خریداری و آماده میکنم .. میخواستم بدونم لیوان و بشقاب حتماً باید پلاستیکی باشه؟ مثلاً لیوان از جنس شبیه به سفال باشه مشکل میگیرن اونجا؟ (بنا به دلایلی میخوام بدونم)

ممنون
    قاشق کفایت میکنهاگه لیوان میخوای ببری فلزی در دار هم مشکلی نیست
    من روز اول فقط خودمو بردم با یه قاشق ..مو رو خودشون زدن .خیاط داشتن ..تمام وسایل مورد نیاز میدن ..
    بعد اموزشی تو یگان هم یاد ندارم با قاشق ولبوان غذا خورده باشم احازه نمیدادن با دست غذا میخوردم4ماه اخر قاشق پیداکردم اجازه داشتم
    Last edited by امید رض; 04-02-2018 at 02:14.

3. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

سلام دوستان.خسته نباشید.لطفا اگه میشه جواب منو بدبد که خیلی گیرم.امروز برگ سفیدمو گرفتم افتادم باهنر کرمان.میخواستم ببینم میشه تمیدیدش کنم؟و اگه تمدید بشه ممکنه بیفتم سپاه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید.اگه ممکنه جواب منو بدید که خیلی گیرم.من امروز برگ سفیدو گرفتم و افتادم باهنر کرمان.میخواستم ببینم امکانش هست تمدید کنم؟و اگه تمدید کنم ممکنه مثلا سپاه بیفتم یا بازم نیرو انتظامی میشه؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان.خسته نباشید.لطفا اگه میشه جواب منو بدبد که خیلی گیرم.امروز برگ سفیدمو گرفتم افتادم باهنر کرمان.میخواستم ببینم میشه تمیدیدش کنم؟و اگه تمدید بشه ممکنه بیفتم سپاه؟
    درخواست تمدید می توانید بدهید اما ممکن موافقت نشود
    بدون درخواست جذب برای سپاه امکان افتادن در سپاه صفر است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    من سه تا سوال داشتم
    ممنون میشم اگه جواب بدین
    اول اینکه تاریخ فارغ التحصلی من دقیقا 30/11/96 (اخر بهمن امسال) هست.کارشناسی حسابداری-روزانه خوندم. اگر سال آینده یعنی 30/11/97 که معافیت تحصلیم تموم میشه، دفترچه اعزام به خدمت رو پست کنم، تاریخ اعزامم برای چه زمانی میاد؟
    سوال دومم این هست که آیا امکان گرفتن امریه برای من مقدور هست و اینکه چطور و چه زمانی باید اقدام کنم؟
    من ساکن خوزستان هستم و دانشگاه لرستان هم درس خوندم. به‌نظر شما دوره آموزشی و خدمتم کجا میفته؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من سه تا سوال داشتم
    ممنون میشم اگه جواب بدین
    اول اینکه تاریخ فارغ التحصلی من دقیقا 30/11/96 (اخر بهمن امسال) هست.کارشناسی حسابداری-روزانه خوندم. اگر سال آینده یعنی 30/11/97 که معافیت تحصلیم تموم میشه، دفترچه اعزام به خدمت رو پست کنم، تاریخ اعزامم برای چه زمانی میاد؟
    سوال دومم این هست که آیا امکان گرفتن امریه برای من مقدور هست و اینکه چطور و چه زمانی باید اقدام کنم؟
    من ساکن خوزستان هستم و دانشگاه لرستان هم درس خوندم. به‌نظر شما دوره آموزشی و خدمتم کجا میفته؟
    ۱-این یک سال یعنی تا بهمن سال ابنده معافیت تحصیلی نیست بلکه فرجه زمانی برای معرفی به نظام وظیفه است
    ۲-بهمن ارسال کنید شاید تیر ماه سال بعدش اعزام شوید
    ۳-امریه هم باید خودتان جستجو کنید در تمام سازمانهای دولتی و شرایط انها و تازیخ جذب امریشون مطلع شوید
    ۳-شهر محل سکونت نقشی در تقسیم سازمان و یگان اموزشی ندارد

9. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان من امروز رفتم پلیس +10 برگه ی سفید اعزامم رو گرفتم. توی برگه هم مثل سایت تاریخ رو زده 1/12/96 در صورتی که این روز تعطیل رسمی هستش ! پرسیدم گفت هر چی توی برگه نوشته همونه !! واقعا روز تعطیل اعزام دارن ؟! اونایی که مثل من اول اسفند اعزامن توی برگه تون چی نوشته ؟
    توی برگه‌ی من نوشته 2 اسفند (ساعت 7 صبح نظام وظیفه شیراز اما قبلا برای کاری نظام وظیفه بودم، ساعت 8 هم بزور درارو باز می کنن فقط می خوان ملت یکی دو ساعت تو سرما باشن!)! پنجشنبه و جمعه مگه تعطیل نیستن؟ چهارشنبه مارو می برن پنجشنبه و جمعه قراره چیکار کنیم؟!
    Last edited by hp-world; 05-02-2018 at 13:23.

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

رفقا یکی از آشناها افتاده 05 کرمان - چجور جاییه؟ هنوز سختگیری سابق رو داره ؟
    سابق که میگفتن :
    اگر خواهی شوی همرنگ مردان ... برو خدمت بکن 05 کرمان
    Last edited by Dr Nima; 05-02-2018 at 22:01.

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

توی برگه‌ی من نوشته 2 اسفند (ساعت 7 صبح نظام وظیفه شیراز اما قبلا برای کاری نظام وظیفه بودم، ساعت 8 هم بزور درارو باز می کنن فقط می خوان ملت یکی دو ساعت تو سرما باشن!)! پنجشنبه و جمعه مگه تعطیل نیستن؟ چهارشنبه مارو می برن پنجشنبه و جمعه قراره چیکار کنیم؟!
    خونه خاله که نیست
    خدمته !!
    دانشگاه نیست سر کلاس نری بعد ادعا هم داشته باشه !!! خدمته !!!!!!

اول
    کی گفته پنجشنبه و جمعه تعطیل هستن ؟؟؟
    پادگان های ارتش شنبه تا چهاشنبه تا 13:30 و اونایی که مداومت دارن تا 17 هستن
    پنجشنبه هم تا ساعت 11:30
    پس تعطیل نیستن
    همون هفته اول واسه اینکه زود جا بی افتید و یه سری چیزای اولیه رو بهتون بگن همون جمعه هم آموزش میتونن بدن (( تو پادگان ما کادری ها نبودن ولی جمعه به دانش آموزا میگفتن بالا سرمون باشن )) (( دانش اموز به درجه داری که داره دوره ارتشی میبینه میگن ))

دوما
    همون پنجشنبه و جمعه که کسی نیست خیلی خوبه تا با محیط آشنا بشید
    پنجشنبه پذیرش میکنن و تا بیان وسایل رو تحویل بدن و شما اندازه کنید و کلی داستان .... میشه شنبه !!!

سوما
    کی گفته ساعت 8 در رو باز میکنن ؟؟
    پادگان آموزشی که هیچ بلکه کل پادگان ها ساعت 6:30 شروع به کار میکنن (( من جنوب بودم اینجوری بود ))
    شاید تا 8 هیچ کاری نکنن ولی واسه عدم حضور شما میتونن بیخود اذیت کنن
    پس الکی با این حرفا که ساعت 6 چه خبره و بیخیال دور هم ساعت 8 میریم واسه خودتون دردسر درست نکنید
    Last edited by albertxx; 05-02-2018 at 22:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •