کیفیت به این میگن 512 محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت به این میگن 512 محدود
شبانه رایگان با فیلتر شکن....512 محدود
در جا وصل میشه عزیز
نمی دونم شاید باشه![]()
آقا چه سرعتای جالبی دارید شماهاااااااااااا من حسودیم شد
من 2 مگ دارم ولی هیچ وقت سرعت دانلودم بالای 450 نمیره این دوستمون شبانش 700 شدهههههههه اونم با 51222222222 از snr هستش به نظرتون؟
این مشخصات snr منه
![]()
قبلا هم صحبت کردم راجع به این موضوع و نظراتتون این بود که باید سیم بان بیاد و سیم کشی کنه میخوام بدونم با این روش کاملا حل میشه؟ سرعتم بالاتر میره مشکل دیگه ای وجود نداره با توجه به این عکس؟
حالا جدای از شوخی، 3 گیگ در ماه شبانه رایگان که به هزینه برق و استهلاک سیستم روشن و وقت و انرژیی که خودت میذاری نمیارزه. من اگه شرایطی مشابه شما داشتم (یعنی 4گیگ روزانه و 3 گیگ شبانه نیازم رو مرتفع میکرد)، یا اون 3 گیگ رو هم خودم حجم اضافه میخریدم یا این که یه سرویس 256 با 10 گیگ حجم میخریدم که لااقل دانلودام رو روزا انجام بدم و دیگه شببیداری و از این جور دردسرا نداشته باشم. بعید میدونم تو مرکز شما سرعت روزانه یه سرویس 256 حجمی بیاد زیر 30 کیلوبایت در ثانیه. یعنی از نظر کیفیت با این سرویس 1 مگ و 2 مگ ظاهراً تفاوتی نداره.
علت این که سرعت شما بالاتر از 450 نمیره اینه که پروفایلتون روی 4مگ بسته شده. چون بنا به دلایلی از جمله فاصله از مرکز مخابراتی و نویزی که روی خطتون هست، امکان گرفتن سرعت بالاتر رو الآن ندارید. با مدولاسیون G.992.1 یا همون ADSL معمولی و با پروفایل 4مگ snr داوناستریم خط شما شده 6.8 دسیبل که اصلاً وضعیت خوبی نیست.
ببین اگه مشکل از سیمکشی داخل خونه باشه، با تعویض اون و کشیدن یه کابل مستقیم از دم در خونه تا پشت مودم مشکلت تا یه حدی حل میشه. اما اگه مشکل از جای دیگهای باشه، این کار هم تأثیر چندانی نداره. شما قبل از این که به سیمبان بگی بیاد، باید یه جوری مطمئن بشی مشکل از سیمکشی داخل خونه است یا از بیرون. و گر نه ممکنه کلی هم هزینه کنی و تغییر قابل ملاحظهای تو وضعیت خطت ایجاد نشه.
قبلا یه کارشناس از صبانت اومد مودمش و زد دم در خونه و اونجا 23 نشون داد
من 512 داشتم سرعت دانلودم روزهازیر 100و شبها 30 بود
الان دومگ روزانه حدود200 و شبها60-70 هساش
ولی این سرعتهای دوستان رو که میبنم زورم مباد 26تومن دادم بابت دومگ وضعیتم این باشه
هرموقع هم زنگ میزنم میگن در حال مذاکره هستتیم برای افزاایش پهنای باند
از طرفی تو ی مرکز ما فقط پارس هست و مخابرات
حق انتخاب زیادی ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)