تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4025 از 4428 اولاول ... 30253525392539754015402140224023402440254026402740284029403540754125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,241 به 40,250 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

شبانه پارس
    512 5 گیگ

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

منظورم اینه که بعد هر ماه پول رو که ریختیم باید چند روز منتظر بمونیم تا باز اینترنت وصل بشه یا درجا درست میشه ؟
    برا روز دانشجو (16 آذر ) تخفیفی چیزی میدن یا نه فرقی نداره به نظر شما ؟
    در جا وصل میشه عزیز
    نمی دونم شاید باشه

5. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آقا چه سرعتای جالبی دارید شماهاااااااااااا من حسودیم شد
    من 2 مگ دارم ولی هیچ وقت سرعت دانلودم بالای 450 نمیره این دوستمون شبانش 700 شدهههههههه اونم با 51222222222 از snr هستش به نظرتون؟
    این مشخصات snr منه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

قبلا هم صحبت کردم راجع به این موضوع و نظراتتون این بود که باید سیم بان بیاد و سیم کشی کنه میخوام بدونم با این روش کاملا حل میشه؟ سرعتم بالاتر میره مشکل دیگه ای وجود نداره با توجه به این عکس؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه منظورم 3گیگ در ساله
    عزیز من کل 6ماه که تموم شد قرار دادم شاید بزور 2گیک شبانه استفاده کرده باشم
    چرا؟
    چون سرعت م 30-40 بود الانم 70-80 هستش با دومگ مگه فرق چندانی نداره
    ثاانیا من اهل فیلم دانلود کردن نیستم اصلا شاید چند تا برنامه درحد20.-30مگی رو شب گرفته باشم
    کاشکی بود مرکز ما ی مخابراته ی پارس و ی شرکت در بو داغون دیگه که اول اونجا بودم
    حالا جدای از شوخی، 3 گیگ در ماه شبانه رایگان که به هزینه برق و استهلاک سیستم روشن و وقت و انرژیی که خودت می‌ذاری نمی‌ارزه. من اگه شرایطی مشابه شما داشتم (یعنی 4گیگ روزانه و 3 گیگ شبانه نیازم رو مرتفع می‌کرد)، یا اون 3 گیگ رو هم خودم حجم اضافه می‌خریدم یا این که یه سرویس 256 با 10 گیگ حجم می‌خریدم که لااقل دانلودام رو روزا انجام بدم و دیگه شب‌بیداری و از این جور دردسرا نداشته باشم. بعید می‌دونم تو مرکز شما سرعت روزانه یه سرویس 256 حجمی بیاد زیر 30 کیلوبایت در ثانیه. یعنی از نظر کیفیت با این سرویس 1 مگ و 2 مگ ظاهراً تفاوتی نداره.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا چه سرعتای جالبی دارید شماهاااااااااااا من حسودیم شد
    من 2 مگ دارم ولی هیچ وقت سرعت دانلودم بالای 450 نمیره این دوستمون شبانش 700 شدهههههههه اونم با 51222222222 از snr هستش به نظرتون؟
    این مشخصات snr منه
    قبلا هم صحبت کردم راجع به این موضوع و نظراتتون این بود که باید سیم بان بیاد و سیم کشی کنه میخوام بدونم با این روش کاملا حل میشه؟ سرعتم بالاتر میره مشکل دیگه ای وجود نداره با توجه به این عکس؟
    علت این که سرعت شما بالاتر از 450 نمی‌ره اینه که پروفایلتون روی 4مگ بسته شده. چون بنا به دلایلی از جمله فاصله از مرکز مخابراتی و نویزی که روی خطتون هست، امکان گرفتن سرعت بالاتر رو الآن ندارید. با مدولاسیون G.992.1 یا همون ADSL معمولی و با پروفایل 4مگ snr داون‌استریم خط شما شده 6.8 دسیبل که اصلاً وضعیت خوبی نیست.

ببین اگه مشکل از سیم‌کشی داخل خونه باشه، با تعویض اون و کشیدن یه کابل مستقیم از دم در خونه تا پشت مودم مشکلت تا یه حدی حل می‌شه. اما اگه مشکل از جای دیگه‌ای باشه، این کار هم تأثیر چندانی نداره. شما قبل از این که به سیم‌بان بگی بیاد، باید یه جوری مطمئن بشی مشکل از سیم‌کشی داخل خونه است یا از بیرون. و گر نه ممکنه کلی هم هزینه کنی و تغییر قابل ملاحظه‌ای تو وضعیت خطت ایجاد نشه.

11. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

علت این که سرعت شما بالاتر از 450 نمی‌ره اینه که پروفایلتون روی 4مگ بسته شده. چون بنا به دلایلی از جمله فاصله از مرکز مخابراتی و نویزی که روی خطتون هست، امکان گرفتن سرعت بالاتر رو الآن ندارید. با مدولاسیون G.992.1 یا همون ADSL معمولی و با پروفایل 4مگ snr داون‌استریم خط شما شده 6.8 دسیبل که اصلاً وضعیت خوبی نیست.

ببین اگه مشکل از سیم‌کشی داخل خونه باشه، با تعویض اون و کشیدن یه کابل مستقیم از دم در خونه تا پشت مودم مشکلت تا یه حدی حل می‌شه. اما اگه مشکل از جای دیگه‌ای باشه، این کار هم تأثیر چندانی نداره. شما قبل از این که به سیم‌بان بگی بیاد، باید یه جوری مطمئن بشی مشکل از سیم‌کشی داخل خونه است یا از بیرون. و گر نه ممکنه کلی هم هزینه کنی و تغییر قابل ملاحظه‌ای تو وضعیت خطت ایجاد نشه.
    قبلا یه کارشناس از صبانت اومد مودمش و زد دم در خونه و اونجا 23 نشون داد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

حالا جدای از شوخی، 3 گیگ در ماه شبانه رایگان که به هزینه برق و استهلاک سیستم روشن و وقت و انرژیی که خودت می‌ذاری نمی‌ارزه. من اگه شرایطی مشابه شما داشتم (یعنی 4گیگ روزانه و 3 گیگ شبانه نیازم رو مرتفع می‌کرد)، یا اون 3 گیگ رو هم خودم حجم اضافه می‌خریدم یا این که یه سرویس 256 با 10 گیگ حجم می‌خریدم که لااقل دانلودام رو روزا انجام بدم و دیگه شب‌بیداری و از این جور دردسرا نداشته باشم. بعید می‌دونم تو مرکز شما سرعت روزانه یه سرویس 256 حجمی بیاد زیر 30 کیلوبایت در ثانیه. یعنی از نظر کیفیت با این سرویس 1 مگ و 2 مگ ظاهراً تفاوتی نداره.
    من 512 داشتم سرعت دانلودم روزهازیر 100و شبها 30 بود
    الان دومگ روزانه حدود200 و شبها60-70 هساش
    ولی این سرعتهای دوستان رو که میبنم زورم مباد 26تومن دادم بابت دومگ وضعیتم این باشه
    هرموقع هم زنگ میزنم میگن در حال مذاکره هستتیم برای افزاایش پهنای باند
    از طرفی تو ی مرکز ما فقط پارس هست و مخابرات
    حق انتخاب زیادی ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •