سلام معمولا معاف از رزم ها رو در روز اخر یا میگن داخل آسایشگاه بمونن که رده بالاهای ستاد میان نبیننشون یا اینکه میگن گوشه کنار میدان رژه بمونن که بعید هست البته بستگی به فرمانده داره.
سلام معمولا معاف از رزم ها رو در روز اخر یا میگن داخل آسایشگاه بمونن که رده بالاهای ستاد میان نبیننشون یا اینکه میگن گوشه کنار میدان رژه بمونن که بعید هست البته بستگی به فرمانده داره.
سه ماه اضافه خدمت خواهید داشت
دوستان برای پرکردن دفترچه و مراحل ثبت نام خدمت سربازی حتما لازمه فارغ التحصیلی مون رو نهایی کنیم؟ منظورم اینه ارشد پایان نامه رو که دفاع کردیم مدتی وقت میدن برای مقاله و اینا . حتما باید کارهای دانشگاه رو تموم کنیم بعد بریم دفترچه بگیریم یا الزامی نیست و هر موقع میشه؟ چجوریاس؟ ممنون
بله بدون تایید پایان تحصیل امکان پذیر نیست پلیس +۱۰ ان را از شما می خواهد
ممنون
آخه برای اینکه بتونم فارغ التحصیل بشم باید تاییدیه ی مقاله رو تحویل بدم . اونم که زمان میبره . دانشگاه فرمی یا معرفه نامه ای چیزی میده برای ثبت نام؟
شما فک کنم دوره ی دکتری هستین. چون برای کارشناسی ارشد تاریخ فارغ التحصیلی معادل است با تاریخ دفاع از پایان نامه و مقاله اصلا ربطی به ماجرای فراغت و پروسه ی اون نداره.
البته دکترا نمیخونم نه . من دوره ی کارشناسی ارشد پایان نامه رو دفاع کردم یه ماهه پیش و نمره هم دادن اما اصلاحیه دادن و همچنین مقاله که بعد از انجام این دوتا فارغ التحصیلی نهایی رو میدن . به نظرتون من پس باید از دانشگاه برگه ی فارغ التحصیلی موقت بگیرم برای کارای خدمت سربازی؟
عرض کردم که دوست عزیز. من همین امسال توی دانشگاه دولتی دفاع کردم. دانشگاه موظفه بعد از دفاع و آماده شدن کامل پایان نامه توسط شما و تحویل اون مراحل فارغ التحصیلی شما رو به جریان بندازه و مقاله هیچ نقشی این وسط نداره. شما باید اصلاحات رو انجام بدین آماده کنین تحویل بدین پایان نامه رو. تا زمانی هم که اینکار رو نکردین مراحل انجام نمیشه. البته این روال و قانون دانشگاه های دولتی هست وگرنه شما همون روزی که دفاع کردی فارغ شدی رسما. چیز موقتی هم داده نمیشه متاسفانه. سریع تر پایان نامه رو آماده و چاپ کنید و تحویل بدید.
دقت کنید که بعد از انجام اصلاحات باید برگه فارغ التحصیلی نهایی رو به شما بدن و درخواست برای مقاله خلاف قانونه. مقاله چیزیه که شما میتونی امسال بدی میتونی 10 سال دیگه بدی. مهم پایان نامه ست.
موفق باشید
Last edited by aligholi11; 02-02-2018 at 18:13.
سلام خدمت دوستان عزیزم می خواستم بپرسم اگه داخل وضعیتم زده باشه امریه دار برم آموزشی برگردم امریم محفوظه یا نه یک اسفند اعزامم![]()
مقاله 1.5 یا 2 نمره پایان نامه س. اگه قبول کنید که مقاله بیارید نمره پایان نامه تون هنوز نهایی نشده و این یعنی هنوز فارغ التحصیل نشدید. برای ما که اینجوری بود تا اونجایی که یادمه.
همچین کاری نمیکنن. باید اول همه اون مراحل فارغ التحصیلی رو بگذرونید.به نظرتون من پس باید از دانشگاه برگه ی فارغ التحصیلی موقت بگیرم برای کارای خدمت سربازی؟
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)