اقا چطوري ميشه فسخ قرارداد كرد با شاتل ؟ الان 1 ماه و خرده اي از سرويسم مونده ولي من ديگه اين سرويس رو نميخوام اقا ...دهنم سرويس شده ..برم بگم نميخوام و ميخوام از جاي ديگه سرويس بگيرم خيلي ميسوزن ؟اصلا قطع ميكنن سرويس رو ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اقا چطوري ميشه فسخ قرارداد كرد با شاتل ؟ الان 1 ماه و خرده اي از سرويسم مونده ولي من ديگه اين سرويس رو نميخوام اقا ...دهنم سرويس شده ..برم بگم نميخوام و ميخوام از جاي ديگه سرويس بگيرم خيلي ميسوزن ؟اصلا قطع ميكنن سرويس رو ؟
این ماه 47 تومن فک کنم دادم art 3 نا محدود کمپلت سرعتم 16 هست الان 1 ماه و نیم دارم فقط 2 هفته اول سرعتم 120-130 بود الان یه ماهه سرعتم 16 هست دیگه دارم کفری میشم بگم جمع کنید این 2 هفته باقی موندرم نمیخوام آشغالا دزدتره خودشون خودشونن هنوزم با پول پارتی دارن میشن سرویس دهنده برتر ک.....
میدونین مشکل ما توی این تاپیک چیه؟
تا حالا چندبار دیگه هم گفتم
اینه که ما هی میایم اینجا میگیم آقا شاتل فلان و بیسار
اما نمیایم 4 تا دونه شرکت جایگزین معرفی کنیم که این مشکلات رو نداشته باشن
خب الان من میخوام با این وضع اخیری که واسم درست کردن برم سر وفت یه شرکت دیگهع
الما کدوم شرکت دیگه ای هست که تو این رنج قیمت این خدمات رو بده و شبانه هم محدود نکنه؟
من فقط آسیاتک رو میشناسم که اونم تو منطقه ما بدبختانه سرویس نمیده!
شما چه شرکتهایی رو میشناسین؟
معرفی کنین ممنون میشم![]()
کلا isp به درد بخوری تو ایران نیست هر کدوم مشکلات خودشونو دارن،فعلا که باید با همین بسازیم.![]()
زنگ بزن به واحد پشتیبانی یا نصب
آسیاتک حرف نداره![]()
چرا والا من الان یکی پیدا کردم، ماهان نت
قیمتهاش و مشخصاتش که خیلی خوبه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یکی دیگه، پیشگامان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by yoosef_st; 27-03-2013 at 23:27.
من شیرازم همه تعریف نا محدود مخابرات رو میکنن منتظرم این کوفتی تموم بشه برم بگیرم
حاجی اینا که از شاتلم گرون ترن!شاتل 128 سه گیگ رو میده 14تومن اینا 17 و 15.7 تومن!
حالا سرعت و کیفیتش بماند!
به به ابن شاتل باز مارو خجالت زده کرد با این 2 گیگش ه ه ه ه ه ه
هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)