تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4023 از 4105 اولاول ... 3023352339233973401340194020402140224023402440254026402740334073 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,221 به 40,230 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

در ضمن خدمت دوستان عرض کنم که بر خلاف ارتش یا سپاه توی نیروی انتظامی هم نمرات عملی خیلی مهمه و هم نمرات امتحانات تئوری. به گونه ای که نمرات پایین باشه تنبیه های سختی در نظر گرفته میشه. پس به این حرفا که امتحانات فرمالیته هست و غیره زیاد دلخوش نکنین. حتی نمرات توی درجه هم تاثیر مستقیم دارن. به نظرم کسایی که افتادن نیروی انتظامی فقط دعا کنن که حداقل یگان رو بیوفتن راهور که واسه بقیه جریمه و خلافی بنویسن ! درسته که در طول روز هزار نفر بهت فحش میدن بابت جریمه ولی از پاسگاه و کلانتری و برخورد با اوباش بهتره که پس فردا بلایی سرت بیاد. ما دیگه رفتیم با این دید که شهیدم شدیم شدیم....

2. این کاربر از aligholi11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بجه های ما یه سری که میشناختیم هم اعزام 10 بودن هم 12
    کلا برج های سرد اونجا خوب نیست ( اینو اضافه کنم کلا پادگان خوبی نیست و سرد و گرم نداره )
    شبا به شدت هوا سرد میشه و صبح ساعت 6 7 که میخواید خدمت کنید کمی اذیت میشید
    کلا همه افرادی که سیرجان دریایی آموزشی بودن از شرایط بد اونجا میگفتن

اینکه تمدید کنید یا نه رو نمیدونم
    چون کلا شانسیه و شاید اصلا دوره بعدی جای بدتری بیفتید
    نظر شخص من اینه اگه رفتنیه باید رفت

محل زندگی خیلی فرق داره با محل خدمت
    همه افرادی که پادگان دریایی سیرجان بودن از شرایط بد خدمتی اونجا میگفتن
    کلا جای خوبی واسه خدمت نیست به خصوص تو آموزشی که شرایط سختی داره
    آدم تو خونش راحته حتی اگه آب و هوا بد باشه

پادگان سیرجان شاید بشه گفت یکی از بدترین پادگان ها هست واسه خدمت به خصوص تو فصل سرما
    اصولاً براساس تک فرزندی نباید بیفتم همون بوشهر؟
    من مشکلی با مرخصی ندارم، ندادن هم ندادن، فقط سوالی که دارم، اینه که الان تو پادگان چه تجهیزات و امکاناتی هست (تلویزیون برای دیدن جام جهانی مثلاً ؟ فروشگاه ؟ مرکز درمانی؟ یا چیزای دیگری که نیازه؟ عابر بانک که هست دیگه؟ مثلا توی شیراز یک پادگانی هست (شهید دوران) که داخلش رو دیدم، همه چی هست، رستوران، فروشگاه و همه چی، کلا یک شهرک محسوب میشه، البته شاید چون همزمان مسکونی هم هست انقدر بهش رسیده باشن!
    با توجه به سرما، اجازه میدن مثلا از چیزایی روی سر استفاده کنیم که گوش و پیشونی رو بپوشونه؟

ممنون میشم در مورد نحوه حضور در پادگان هم توضیحی بدید، 2 اسفند باید خودم برم یا روال دیگری داره؟

4. این کاربر از hp-world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

من اینو قبلا به یکی از دوستان جواب داده بودم واسه همین همون پست رو میزارم

احتمال داره یه ذره سخت بگذره ! نیروی دریایی ارتش کلا 2 تا پادگان آموزشی داره
    یکی همین سیرجان اون یکی هم حسن رود انزلی ( گیلان )
    به حسن رود که میگن هتل حسن رود من خودم آموزشی همونجا بودم - کلا نسبت به بقیه پادگان های آموزشی کاری به کارت ندارن ( البته اگه شما کاری به کاری بقیه نداشته باشی )

سیرجان هم بقیه بچه ها وقتی یگان بودیم تعریف میکردن یه ذره بد بود
    هوای بسیار سردی داره و مثلا میگفتن تا مغز استخوان یخ میزنه - به طرز وحشتناکی سرده - کلا پادگان بزرگیه
    اگه اشتباه نکنم سیرجان بزرگترین انبار مهمات خاورمیانه هم هست

بچه ها ما که اونجا بودن میگفتن یه دوره فقط 1200 نفر لیسانس و فوق گرفتن واسه آموزشی (( خیلی حرفه 1200 نفر )) تازه بدون سرباز صفر گفت
    کلا جای جالبی نیست
    ما از هرکی میپرسیدیم تعریفی نمیکردن

بعد تقسیم لباس هم شنیدم مرخصی نمیدن فقط همونجا خیاط هست
    سعی کن لباس گرم حتما ببری - 3 تا 4 لا لباس شاید مجبور باشی بپوشی
    خوردنی قوی مثل کشمش و خرما و ... هم ببر
    کلا مجهز برو

احتمال کمی داره که بعد آموزشی همون سیرجان بیفتی و بیشتر همون جنوب هستی ( شمال که بهشته واسه افراد نیروی دریایی ولی نمی افتی )
    جنوب هم 3 تا منطقه اصلی داره

منطقه 1 بندر عباس ( سعی کن همینجا بیفتی - تو آموزشی هرجوری شد خودتو بندازی اونجا )
    منطقه 2 بوشهر که نیروی اصلی رفته جاسک ( بدترین جا واسه خدمت جاسکه - آب و هوا مذخرف ) و بوشهر خوبه چون خیلی کوچیک شده البته اگه بیفتی
    منطقه 3 کنارک ( 40 کیلومتر پایینتر از چابهار ) با مرز خاکی فاصله کمی داره و کنار دریای عمان هستی ) من خودم همینجا بودم
    کلا جای مذخرفیه و به شدت شرجی

تا میتونی یه کاری کن بری بوشهر یا بندرعباس
    جاسک و کنارک خیلی مذخرفه

شمال هم پادگان داره
    منطقه 4 انزلی و همچنین پادگان رشت
    مازندران هم یه نیمچه پادگانی داره
    کلا شمال جای خوبیه واسه خدمت ولی خب اگه بیفتی ( کلا جنوب بیشتر نیرو میگیره چون خیلی خیلی بزرگتر و مهمتر از شمال هست )

بچه کجایی ؟؟
    مدرک تحصیلی ؟؟

سلام من اعزامی یک اسفندم نیرو دریایی سیرجان ...موقع تقسیم نیرو میتونم بگم منو بندازن بندر عباس ؟ نزدیک تر هستم و اشنا هم بندر دارم

6. این کاربر از mrlovee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اصولاً براساس تک فرزندی نباید بیفتم همون بوشهر؟
    من مشکلی با مرخصی ندارم، ندادن هم ندادن، فقط سوالی که دارم، اینه که الان تو پادگان چه تجهیزات و امکاناتی هست (تلویزیون برای دیدن جام جهانی مثلاً ؟ فروشگاه ؟ مرکز درمانی؟ یا چیزای دیگری که نیازه؟ عابر بانک که هست دیگه؟ مثلا توی شیراز یک پادگانی هست (شهید دوران) که داخلش رو دیدم، همه چی هست، رستوران، فروشگاه و همه چی، کلا یک شهرک محسوب میشه، البته شاید چون همزمان مسکونی هم هست انقدر بهش رسیده باشن!
    با توجه به سرما، اجازه میدن مثلا از چیزایی روی سر استفاده کنیم که گوش و پیشونی رو بپوشونه؟

ممنون میشم در مورد نحوه حضور در پادگان هم توضیحی بدید، 2 اسفند باید خودم برم یا روال دیگری داره؟
    بوشهر میتونید بیفتید ( اونقدر ها سخت نیست )
    آموزشی که هیچی سیرجان هستید و تلویزیون و .... باشه هم وقت زیادی واسه تماشا ندارید ( اگه هم وقت باشه اینقدر خسته هستید حوصله ندارید )
    تو آموزشی خواب از همه چی واسه آدم مهمتر میشه

در مورد پوشش هم خودشون یه سری وسایل پوششی واسه سرما میدن ( مثل دستکش و کلاه و .... )
    صبح باید از همونا استفاده کنید

در مورد رفتن به پادگان هم تو برگه اعزام شما چی نوشته ؟؟؟؟
    مثلا فلان ساعت میدان شهر خودتون باشید که با سرویس برید یا زده فلان روز فلان ساعت پادگان باشید
    هرچی تو برگه زده همونه

بعد آموزشی که تقسیم میشید و میرید یگان خدمتی
    تو پادگان هم بستگی به این داره تو کدوم یگان و یا ناحیه خدمت کنید - مثلا ما کنارک بودیم ساعات اداری ( 13:30 ) تموم میشد بچه ها میرفتن مجردین
    در واقع یه محله مسکونی خارج از منطقه که چندین اتاق واسه سکونت سرباز ها هست
    دقیقا مثل خونه مجردی یا دانشجویی هست
    هرچی هم میخواستیم میتونستیم بخریم ( تلویزیون - پلی استیشن و یخچال و ...... )
    فروشگاه و یا بانک و ...... هم نباشه بعد تایم اداری میتونید مرخصی شهری بگیرید برید شهر خرید کنید

اینو هم اضافه کنم
    همونطور که دوست عزیز تو صفحه قبل گفتن ارتش یه برتری به نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی داره و اونم اینه سرباز مثل کادری بعد تموم شدن ساعت اداری میره تو حال خودش
    یعنی راحت میشینه زندگی خودشو میکنه
    اگه مجردین باشه تو اتاق استراحت میکنه و تلویزیون میبینه و ......
    کلا خوبی ارتش اینه با مردم سرکار ندارید و مثل یه ارتشی خدمت میکنید
    به خصوص اینکه افراد لیسانس و فوق دقیقا مثل کادری های ارتش لباس میپوشن و تقریبا احترام بسیار بالایی دارن ( شاید بشه گفت اگه بیشتر از درجه دار بهش احترام نذارن کمتر هم نمیزارن )
    افراد ناوی و وظیفه اختلاف زیادی با هم دارن تو خدمت کردن ( تو نیروی دریایی به سرباز صفر میگن ناوی و به لیسانس و بالاتر میگن وظیفه )
    کلا برای دوستان وظیفه ارتش جای خوبی میشه
    چون خیلی بهتون احترام میزارن و بعد ساعات اداری زندگی شخصی خودتون رو دارید
    مثل خونتون ..

سلام من اعزامی یک اسفندم نیرو دریایی سیرجان ...موقع تقسیم نیرو میتونم بگم منو بندازن بندر عباس ؟ نزدیک تر هستم و اشنا هم بندر دارم
    آشناتون در چه حده ؟؟؟ درجه ؟؟
    البته بندر افتادن واسه جنوبی ها انقدر ها سخت نیست
    چند روز به تقسیم نیرو مونده بهشون بگید شاید بشه کاری کرد

اینکه پارتی شما چه درجه و چه پستی داشته باشه خیلی مهمه
    افرادی که تو ستاد کل خدمت میکنن معمولا پارتی بهتری هستن
    Last edited by albertxx; 01-02-2018 at 17:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان
    من اگه زمان اعزام نرم و غیبت بخورم و بعد اینکه غیبتم مشخص شد برم دوباره دفترچه پست کنم چندماه اضافه خدمت میخورم؟
    سوال دوم اینکه دوباره همون جایی منو میندازن که قبلا افتادم یا ربطی نداره اصلا؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

حالا شابد جور شد شاید نشد بعدش من لیسانسم همونطور ک گفتید خیلی راحت تر از دیپلم هس بعدش هم که گواهینامه دارم اگه راننده بشم راحت تر هست؟؟دوستم رانندگیو قبول کرده توی نیرو دریایی بندر لنگه ولی گفته شرایطم سخنه خواب و خوراک مناسب ندارم ولی بقیه سربازا جاشون بهتره.ممنون از پاسختون

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

حالا شابد جور شد شاید نشد بعدش من لیسانسم همونطور ک گفتید خیلی راحت تر از دیپلم هس بعدش هم که گواهینامه دارم اگه راننده بشم راحت تر هست؟؟دوستم رانندگیو قبول کرده توی نیرو دریایی بندر لنگه ولی گفته شرایطم سخنه خواب و خوراک مناسب ندارم ولی بقیه سربازا جاشون بهتره.ممنون از پاسختون
    راننده شدن خیلی مهمه راننده کی بشی
    فرمانده منطقه - فرمانده ستاد - رئیس عقیدتی سیاسی و ........

مزایا
    راننده فرمانده و .... بودن خوبیش اینه کل ساعات اداری دم دستش هستی و خیلی با هم راحت هستید
    واسه مرخصی شهرستان اگه همه 25 روز برن با 5 روز تشویقی شما تا 30 35 هم میتونید برید ( 40 روزهم شنیده بودم )
    مثل بقیه کار نمیکنید و زیر دست کادری نیستید که بهتون دستور بدن
    با توجه به یگان و .... شاید کادری ها کمی ازتون حساب ببرن ( راحت میشه پیش فرمانده زیراب کل کادری ها رو زد اگه از کسی آمار داشته باشی )

معایب
    رانندگی مسئولیت سنگینی هست و هرگونه خسارت به ماشین و تصادف و ..... به عهده شماست
    خواب و خوراک ندارید ( و اگه فرمانده نصف شبم بخواد با شما جایی بره باید برید )
    بعد ساعات اداری که کادری ها میرن خونشون معمولا فرمانده ها اضافه کاری میمونن و شما هم باید باشید( معمولا 3 تا 5 هست )

کلا رانندگی به نسبت بقیه کارهای یگانی شاید بشه گفت بهتره ( البته بستگی به یگان داره و اینکه بقیه سرباز ها چه کاری میکنن )
    اینکه راننده کی بشید خیلی مهمه ( راننده فرمانده هان رده بالا بشن سختی زیادی مثل همیشه در دسترس بودن رو داره ولی خوبیش اینه واسه مرخصی مثل آب خوردن میتونی 30 40 روز بری که اونم بستگی به فرمانده داره )

رانندگی شرایط خودشو داره
    شاید تو یه یگانی سربازها راحت باشن و راننده کارش سخت باشه
    و شاید سربازها سختی بکشن و رانندگی آسونتر باشه
    همش بستگی به یگان و فرمانده و منطقه و ..... داره
    Last edited by albertxx; 01-02-2018 at 18:23.

11. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راننده شدن خیلی مهمه راننده کی بشی
    فرمانده منطقه - فرمانده ستاد - رئیس عقیدتی سیاسی و ........

مزایا
    راننده فرمانده و .... بودن خوبیش اینه کل ساعات اداری دم دستش هستی و خیلی با هم راحت هستید
    واسه مرخصی شهرستان اگه همه 25 روز برن با 5 روز تشویقی شما تا 30 35 هم میتونید برید ( 40 روزهم شنیده بودم )
    مثل بقیه کار نمیکنید و زیر دست کادری نیستید که بهتون دستور بدن
    با توجه به یگان و .... شاید کادری ها کمی ازتون حساب ببرن ( راحت میشه پیش فرمانده زیراب کل کادری ها رو زد اگه از کسی آمار داشته باشی )

معایب
    رانندگی مسئولیت سنگینی هست و هرگونه خسارت به ماشین و تصادف و ..... به عهده شماست
    خواب و خوراک ندارید ( و اگه فرمانده نصف شبم بخواد با شما جایی بره باید برید )
    بعد ساعات اداری که کادری ها میرن خونشون معمولا فرمانده ها اضافه کاری میمونن و شما هم باید باشید( معمولا 3 تا 5 هست )

کلا رانندگی به نسبت بقیه کارهای یگانی شاید بشه گفت بهتره ( البته بستگی به یگان داره و اینکه بقیه سرباز ها چه کاری میکنن )
    اینکه راننده کی بشید خیلی مهمه ( راننده فرمانده هان رده بالا بشن سختی زیادی مثل همیشه در دسترس بودن رو داره ولی خوبیش اینه واسه مرخصی مثل آب خوردن میتونی 30 40 روز بری که اونم بستگی به فرمانده داره )

رانندگی شرایط خودشو داره
    شاید تو یه یگانی سربازها راحت باشن و راننده کارش سخت باشه
    و شاید سربازها سختی بکشن و رانندگی آسونتر باشه
    همش بستگی به یگان و فرمانده و منطقه و ..... داره
    لان دو تا بحث باز شد:
    - مگه مرخصی هم میدن ؟ برای دو سال 30 روز؟ هر بار چند روز میشه استفاده کرد؟ شامل مرخصی استعلاجی هم میشه؟ تکلیف پنجشنبه و جمله‌ها که تعطیل هست چیه؟ سربازا باید باشن یا میتونن برن؟ اگر مرخصی تو این دو روز قرار بگیره (مثلا از چهارشنبه شروع بشه تا شنبه) این دو روز هم شامل مرخصی میشن دیگه؟
    - مگه تایم هایی که خارج از ساعت اداری هست، سربازانی که مال جاهای دیگه هستن نمیتونن توی پادگان بمونن؟ حتما باید خونه گرفته بشه بیرون؟

یچیزی هم هست، روز دو اسفند، باید موهارو زده باشیم یا میشه رفت پادگان اونجا زد؟ ممکنه جایی بگن نیاز نیست موها زده بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان ببخشید یک سوال داشتم . افراد معاف از رزم هم توی مراسم تحلیف اسلحه میگیرن و شرکت میکنن؟ آخه مارو امروز بردن واسه تمرین اسلحه هم بهمون دادن . میخواستم بدونم توی مراسم اصلی هم معاف از رزما میان؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

لان دو تا بحث باز شد:
    - مگه مرخصی هم میدن ؟ برای دو سال 30 روز؟ هر بار چند روز میشه استفاده کرد؟ شامل مرخصی استعلاجی هم میشه؟ تکلیف پنجشنبه و جمله‌ها که تعطیل هست چیه؟ سربازا باید باشن یا میتونن برن؟ اگر مرخصی تو این دو روز قرار بگیره (مثلا از چهارشنبه شروع بشه تا شنبه) این دو روز هم شامل مرخصی میشن دیگه؟
    - مگه تایم هایی که خارج از ساعت اداری هست، سربازانی که مال جاهای دیگه هستن نمیتونن توی پادگان بمونن؟ حتما باید خونه گرفته بشه بیرون؟

یچیزی هم هست، روز دو اسفند، باید موهارو زده باشیم یا میشه رفت پادگان اونجا زد؟ ممکنه جایی بگن نیاز نیست موها زده بشه؟
    20 تا سوالو تو 4 خط جا دادی میگی 2 تا مبحث باز شد ؟ شوخی میکنم ( سوال داری بپرس چون وقتی رفتی دیگه رفتی )

کلا آموزشی رو فاکتور میگیرم چون مرخصی معنی نمیده

ولی تو یگان خدمتی شما 2 نوع میتونی مرخصی بری ( استحقاقی و استعلاجی )

مرخصی استحقاقی - در واقع یه تعداد روز مرخصی داری که با توجه به منطقه محروم ( مثل کنارک ) و مسافت از منزل بهتون مرخصی میدن
    من مثلا کنارک بودم و همه هم خدمتی هام که واسه خوزستان و بوشهر و ... بودن نزدیک به 55 تا 69 روز استحقاق داشتن ( خود من فکر کنم 69 بودم )
    حالا تعطیلات رسمی حساب نمیاد و در واقع اگه تو مرخصی 6 7 تا تعطیلی رسمی و جمعه بود از استحقاق کم نمیشد
    و اینکه تشویقی فرمانده هم جزو استحقاق حساب نمیاد
    با همه این حرفا با توجه به مسافت از منزل اکثرا در کل دوران خدمت 100 تا 110 روز مرخصی میرفتن ( 4 تا مرخصی 25 تا 27 روز )
    در واقع 3 ماه خدمت بودنزدیک به 1 ماه مرخصی ( البته برای ما و بچه های خوزستان که 2300 کیلومتر با منزل فاصله داشتیم )

حالا چطور از 69 رسیدم به 110 ؟؟؟
    شما کلا 4 تا میخوای بری پس 69 تقسیم 4 میشه 17 روز
    5 روز تعطیلی میخوره میشه 22 روز
    5 روز فرمانده تشویقی میده میشه 27 روز ( راننده باشی هرچی دلت میخواد برو )
    در واقع تعداد روز مرخصی خیلی به فرمانده بستگی داره

استعلاجی کلا جداست و طبق قانون جدید 30 روز هست ( اکثرا هم با ترفندی و زیرابی و عملی و چیزی میرفتن 30 روز رو )
    این مرخصی هم ربطی به استحقاقی نداره
    یعنی شما میتونی استعلاجی 30 روز واسه عمل بگیری بعد زنگ بزنی و 25 روز هم استحقاق بگیری ( البته باید یه 1500 تا 2500 کیلومتر ازخونت دور باشی )

منظورم از مجردین یه منطقه مسکونی هست که خود ارتش ساخته واسه سربازا
    مثل یه خوابگاه دانشجویی

ببینید پادگان نظامی خیلی بزرگه و کلا 3 بخش داره
    بخش اول محل سکونت کادری ها هست ( شهرکه )
    بخش دوم منطقه نظامی هست که شما ساعات اداری اونجا هستید
    بخش دوم محل سکونت وظیفه ها ( سرباز صفر همشون تو یگان میمونن چون وظایفی مثل نظافت و .... دارن )

بالاتر هم گفتم وظیفه واقعا خدمت بهتری میکنن تو ارتش
    بعد ساعات اداری فکر کن داری میری خونه مجردی سر خونه و زندگیت - فروشگاه هست و تلویزیون تو اتاق و پلی استیشن و ........ ( فقط فرقش اینه تو پادگانه )
    آموزشی بگن لزومی نداره موها زده بشه ؟؟؟ شوخی میکنی ؟ بعد آموزشی وقتی رفتی یگان مشکلی نیست و وظیفه میتونه مو رو بلند کنه ولی تو آموزشی باید بزنید
    حتما قبل رفتن موها رو بزن
    به چند دلیل
    اول اینکه لزومی نداره بری اونجا تو صف چند کیلومتری بمونه واسه تراشیدن مو
    دوما اونجا کلا 2 3 تا ماشین اصلاح هست که شاید بشه گفت از 30 سال به این طرف همه سربازای اون پادگان با همون ماشین اصلاح کردن ( کلا دلت نمیاد بزنی )
    داری میری حتما صفر بزن چون تو خدمت وقتی 30 تا 40 روز بشه و مو رشد کنه میگنن دوباره بزنید و باید برید آرایشگاه
    سوما
    اگه میتونی یه ماشین اطلاح با خودت ببر ( ولی تو خدمت به کسی تگو ) نه فرمانده و ......
    نگو این رفیقمه این هم خدمتی و .............
    ماشین رو در آوردی واسه یکی رو بزنید یهو 100 نفر به خط میشن اونوقت کلا ماشینت میشه مثل همون ماشین پادگان
    Last edited by albertxx; 01-02-2018 at 23:21.

15. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •