تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 402 از 942 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412452502902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

گفته شده یازده رقمیه.ولی من یکی توی حساب اینترنتیم هست دوازده رقمیه!
    تو قبض هستش اگه نبود تو حساب ایکرت هست اگه ایکر نداری زنگ بزن 130 بهت میده. خیلی دقت کن کر رو اگه اشتباه وارد نکنی پولت از دست میره

داره خودمونی میشه Barbod.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

گفته شده یازده رقمیه.ولی من یکی توی حساب اینترنتیم هست دوازده رقمیه!

نه یازده رقمی نیست، دوازده رقمیه.
    همونه که تو قسمت حساب e-care هست.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من قبلا میتونستم حساب اینترنتی ام رو چک میکردم ولی حالا به این مشکل برخوردم .کسی میتونه کمک کنه؟

داره خودمونی میشه saeedmaxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

زنگ بزن 130 واست دوباره فعال کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

پيش فرض

من قبلا میتونستم حساب اینترنتی ام رو چک میکردم ولی حالا به این مشکل برخوردم .کسی میتونه کمک کنه؟
    این که دیگه مشکلی نیست عزیر رو اون کلیک بکنی میره صفحه اول یه بار دیگه شماره هارو وارد کنی میتونی بری به حسابت .
    اصلا نمیدونم چرا زحمت دوباره امتحان کردن و به خودتون ندادین .

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

13

مديرعامل ايرانسل:
    MMS، پس از تدوين قانون مربوطه در سازمان تنظيم مقررات ارايه مي‌شود
    شهرداري جهت افزايش كيفيت تلفن‌ همراه مجوز نصب آنتن‌ نمي‌دهد

مدير عامل ايرانسل درباره‌ي قطع سرويس MMS ايرانسل گفت:‌ ارايه‌ي اين سرويس به مشتركان در اواخر ارديبهشت‌ماه و بر اساس درخواست سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، قطع شده است؛ در اين درخواست از ايرانسل خواسته شده بود كه سه ماه فرصت داده شود تا مقررات مربوط به استفاده از سرويس MMS در اين سازمان تدوين و پس از آن مجددا اين سرويس به مشتركان ارايه شود.

علي‌رضا قلمبر دزفولي در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در حال حاضر بيش از يك‌وماه نيم از ارسال اين درخواست به ايرانسل گذشته است و اميدواريم در يك تا دو ماه آ‌ينده بتوانيم اين سرويس را مجددا به مشتركان ايرانسل ارايه دهيم.

دزفولي درباره‌ي ضعف پوشش و اختلالات شبكه‌ي اپراتور دوم تلفن همراه گفت:‌ در مورد شهر تهران بايد گفت كه براي بهبود كيفيت آنتن‌دهي شبكه، 40 نقطه براي نصب BTS طراحي شده است اما شهرداري هيچ‌گونه همكاري به عمل نمي‌آورد.

او افزود: تا زماني كه شهرداري مجوزهاي لازم را صادر نكند تكميل پوشش شهر تهران براي ما بسيار مشكل خواهد بود، حتي شركت ارتباطات سيار نيز با شهرداري در گرفتن مجوز سايت‌هاي BTS با مشكل مواجه است و مدير عامل شركت ارتباطات سيار در يكي از همايش‌هاي اخير تلفن همراه اعتراض خود را به شهرداري اعلام كرد.

دزفولي ادامه داد: بايد از شهرداري پرسيد چرا همكاري لازم را با اپراتور اول و دوم تلفن همراه انجام نمي‌دهند مگر وظيفه‌ي شهرداري تسهيل خدمات‌رساني به شهروندان نيست، پس چرا براي افزايش كيفيت تلفن همراه مجوز نصب آنتن‌هاي BTS را صادر نمي‌كنند.
    او درباره‌ي آنتن‌دهي شبكه‌ي اين اپراتور در مترو نيز گفت: آنتن‌دهي شبكه‌ي ايرانسل در مترو نيز به مجوزهاي لازم از سوي شهرداري بستگي دارد، بر اين اساس از شهردار تهران اين انتظار را داريم كه همكاري لازم را براي نصب آنتن‌هاي BTS با اين اپراتوري كه تنها 9 ماه از فعاليت آن مي‌گذرد، داشته باشد.

وي درباره‌ي ضعف آنتن‌دهي ايرانسل در شهرستان‌ها نيز خاطر نشان كرد:‌ ارتقاي كيفيت شبكه‌ي تلفن همراه در شهرستان‌ها نيز به همكاري شهرداري اين شهرها براي نصب آنتن‌هاي BTS برمي‌گردد، به عنوان نمونه ما مشكلي كه در شهر تهران داريم به شكل بزرگ‌تر با شهرداري اصفهان داريم، چرا كه شبكه‌ي اين شهر مدت‌هاست كه آماده است اما به دليل همكاري نكردن شهرداري اصفهان اين سايت‌ها فعال نمي‌شوند.

او افزود: اصفهان يكي از شهرهاي بزرگ كشور است اما اين مسائل سبب شده كه با مشكلات جدي در راه‌اندازي شبكه‌ي اين شهر مواجه شويم.

مدير عامل ايرانسل با اشاره به اين كه در حدود 23 آنتن BTS در اصفهان نصب شده است،‌ خاطر نشان كرد: با توجه به اين كه همكاري‌هاي لازم انجام نمي‌گيرد تنها 10 تا 11 BTS فعال هستند و شهرداري حتي مانع فعاليت سايت‌هايي شده است كه در ملك خصوصي مردم نصب شده است.

مدير عامل شركت ايرانسل خاطر نشان كرد: سرعتي كه اپراتور دوم تلفن همراه براي پوشش شبكه در شهرهاي مختلف دارد، در توسعه‌ي شبكه تلفن همراه در دنيا بي‌نظير است آن هم با وجود تمام مشكلاتي كه ما در توسعه‌ي در كشور داريم.

او درباره‌ي نارضايتي مشتركان اپراتور دوم تلفن همراه از نحوه‌ي محاسبه‌ي صورت‌حساب‌هاي ماهيانه گفت: ممكن است درصدي از مشتركان ايرانسل با اين مشكلات روبه‌رو باشند اما در شرايط فعلي با تمهيداتي كه در نظر گرفته‌ايم اين مسائل بسيار كمتر شده است.

دزفولي با اشاره به اين كه تعداد مشتركان سيم‌كارت‌هاي دايمي ‌ايرانسل در حدود 20 درصد كل مشتركان اين اپراتور است، گفت: به زودي نحوه‌ي پرداخت صورت‌حساب‌هاي مشتركان تغيير خواهد كرد و قبض‌هاي جامع‌ درباره‌ي اطلاعاتي كه مشتركان نياز دارند پيش‌بيني شده است كه در حال هماهنگي با بانك‌ها هستيم كه با نهايي شدن، قبض‌ها براي آن ارسال شود، از اين رو اميدواريم تمام مشكلات مشتركان در زمينه‌ي صورت‌حساب‌هاي آن‌ها رفع شود.

مدير عامل شركت ايرانسل، با اشاره به اين كه تاكنون 181 شهر تحت پوشش شبكه‌ي اپراتور دوم تلفن همراه قرار گرفته‌اند گفت: شبكه‌ي حدود 50 شهر نيز آماده است كه به مرور با تامين زيرساخت ارتباطي آن به شبكه‌ وصل خواهد شد.

به گفته‌ي وي اين اپراتور در حدود دو ميليون و 260 هزار مشترك دارد كه از اين تعداد در حدود 80 درصد مشتركان سيم‌كارت دايمي ‌و20 درصد آن مشتركان سيم‌كارت اعتباري هستند و اكثر مشتركان ايرانسل از تعرفه‌ي ثانيه‌يي و در حدود يك درصد نيز از تعرفه دقيقه‌يي استفاده مي‌كنند.
    Last edited by TempesT; 03-07-2007 at 12:02.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

ایــول بالاخره مسئول ایرانسل یه حرفی از اصفهان زد !!! حال میکنین من تا الان حدود 10 تا bts را کداشا گفتم که علی جونم حرف منا تایید کرده!!!

اما مثل اینکه این خبر ناقصه آخه زیرشم تو سایت نوشته بود که آقای دزفولی گفته از آقای آقا وحید هم به دلیل بررسی های تخصصی شون نهایت تشکر را دارم !!

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

زنده باد ایرانسل.....خاک بر سر شهرداری!

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13 تماس با شهرداری اصفهان

حالا که علنا رییس ایرانسل شهرداری اصفهانا مانع دونسته دیگه باید ما هم وارد قضیه شیم ! من همین الان یه ایمیل به شهرداری زدم و کلی اعتراض کردم ! کلی آدما علاف ندونم کاریا خودشون کردن ! به نظر من مسعود و ابوالفضل و مشکی حتما شماهم میل بدید بقیه هم اگه تونستن خودشونا اصفهانی معرفی کنن و میل بدن !

دوستان برید توی این صفحه و میلتونا براشون بنویسید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این نامه ی من به شهرداری شما هم اگه خواستید بفرستید همینا نفرستید ولی در عین احترام اعتراض را به شدت بکنید.من یه نسخه از همینا میدم به ایرانسل تا بفهمه ما هم ساکت نشستیم.

--------------------------------------------------------------------------------------

با سلام. قبل از هر چیز از زحماتی که میکشید سپاسگزارم.

اما مشکلی وجود دارد که نه تنها من بلکه چندین هزار نفر از شهروندان اصفهانی با آن دست به گریبان هستند که بر خلاف انتظارها که از شهرداری اصفهان برای حل مشکل را داریم تا اکنون هیچ نتیجه ای ندیدم.

در شهر اصفهان تا کنون حدود 6000 سیم کارت ایرانسل فروخته شده.طبق وعده های شرکت ایرانسل پوشش اصفهان قرار بود در بهمن ماه افتتاح شود اما اکنون پس از حدود 7 ماه که در تیر ماه هستیم پوشش اصفهان با همان کیفیت بد باقی مانده و هنوز بسیاری از دکل های این شرکت خاموش میباشند.پس از سوال های فراوان از ایرانسل بالاخره امروز مدیر عامل ایرانسل عنوان کرد که مشکل بزرگی با شهرداری اصفهان دارند!
    واقعا به نظر شما دومین شهر بزرگ ایران باید این چنین مشکلش بزرگ شود و 6000 شهروند آن کماکان چشم انتظار باشند؟
    به نظر من و همه ی مردم شهرداری همیشه برای رفاه آن شهر تلاش میکند اما متاسفانه اقدامات در این زمینه نه تنها باعث رفاه نشده بلکه باعث مشکلات بسیاری برای شهروندان شده.
    اکنون 7ماه گذشته آیا شما هنوز نتوانستید طی این 220 روز به هیچ نتیجه ای برسید؟! به نظر من در کنار همه ی فعالیت های مفید شما در این شهر متاسفانه در این مورد شهرداری اصفهان اصلا خوب عمل نکرده.

بنده به نمایندگی از سایر شهروندان اصفهانی که در این قضیه فقط و فقط تلف شده اند و هیچ سودی ندیده اند تقاضا دارم هرچه سریعتر اقدامات لازم را برای افتتاح شبکه در اصفهان صورت دهید.
    حتی به نظر من این افت برای اصفهان محسوب میشود که از میان این همه شهر تحت پوشش اصفهان با این وسعت کماکان فاقد پوشش است.
    مسائلی مطرح شده از جمله مشکل شما با نصب دکل برای زیبایی شهر و آثار تاریخی اما آیا واقعا این منطقی هست که 220 روز بگذرد و شما هیچ راهی برای افتتاح شبکه نداشته باشید و چندین هزار نفر فقط تلف شده باشند.
    بنده تقاضای اقدام سریع و باز کردن راه برای افتتاح شبکه را از شما خواستارم.
    با تشکر از دقت نظر شما.خدانگهدار.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •