اين اولين باره كه يه همچين چيزي ميشنوم مگه ميشه دوربين رو عوض كرد؟ البته اگه ميدوني تقلبي هست چرا نمبري به فروشنده اعتراض كني؟
اين اولين باره كه يه همچين چيزي ميشنوم مگه ميشه دوربين رو عوض كرد؟ البته اگه ميدوني تقلبي هست چرا نمبري به فروشنده اعتراض كني؟
من خودم ندارم ولي دوستام داره هيچ مشكلي با كليد ها نداره ؟ چه طور مگــــه
دوربين عوض كننـــــــ مگه عوض هم ميكننــــ
حالا ببر به فروشنده نشون بده كه كلي از خريــــدش گذشته
موفق باشيد!
H.VIKE تا حالا همچين چيزي شنيده بودي ؟ من كه اولين باره
از شهـــر هاي ديــــگه خبري ندارم ولــــي تو شهر خودمون تا حالا نشنيدم از عوض كردن دوربين(H.VIKE)...هادي
موفق باشيد!![]()
چرا اينقدر تعجب کرديد ؟
دوربينش خيلی راحت در مياد ! فقط يه فيش داره ( البته کار ما ها نيست ، اون هايی که تو کار سخت افزار موبايل هستند ميتونن)
من ميخوام عوض کنم ، فکر کنم حدود 40 تومنه !
مــــا تعجب نكرديم گفتيم كه تو شهر خودمون ما همچين چيزي رو نشنيده بوديــــمهمين
موفق باشيد!
منم همينطور تاحالا نديدم البته چرا به فروشنده اعتراض نميكني؟
میشه بگین فلش کردن یعنی چی ؟ دقیقا باید چکار کنم ؟ آیا خودم می تونم این کار رو بکنم یا باید بدم فروشنده این کار رو بکنه ؟
در ضمن یک سوال دیگه دارم ، یکی از برنامه هایی که فروشنده موقع آپگرید ریخت روش دیکشنری هستش وقتی دیکشنری رو استفاده می کنم حروف فارسی و نوشته های فارسی رو قشنگ نشون میده ولی نمی دونم چرا توی قسمت زبان گوشی و زبان نوشتن اصلا گزینه فارسی وجود نداره ؟
گوشی که خودش کا 810 هستش
گوشي تازه خريدي خودت فلش نكني بهتره ببر همون جا بهشون بگو زبان فارسي بهش اضافه كنن كه با باكس اينكار رو برات انجام ميدن
ديكشنري خودت فارسي ساپورت ميكنه ولي گوشي شما فارسي روش نصب نيست به خاطر اينه كه فارسي ساپورت نميكنــــه
موفق باشيد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)