تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 402 از 597 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412452502 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

شما بیان درست نکردید.. سرعتی که با کابل لن و اتصال به کارت شبکه سیستمون می کنید چقدر هستش؟؟؟ نوشتید بالاتر از چیزی هست که الان دریافت میکنید!! اوکی میشه بگی روی چند هستش؟؟
    من درست متوجه منظور شما نشدم
    سرعت شبکه از طریق پورت مودم 1.0 Gbps هست

و سرعت اینترنت هم در هر دو حالت همون 40-45 هست
    جواب دقیق سوال شما را کارمند 2020 مخابرات میتونه بگه که با نرم افزار اکانتینگ مخابرات کار میکنه ...

ولی ...

حدس زدن اش هم سخت نیست ...

احتمالا اول و آخرش به MAC مک آدرس که رجیستر میکنید بستگی داره

شما گفتید که MAC مودم را گذاشتید رو روتر .. خب پس MAC جدید پیش مخابرات ثبت نکردید

یه مک جدید بزنید .. اگر رجیستر کردن و سرعت تون رفت بالا پس همونه .

در مورد حالت بریج هم که گفتید من از 15 سال پیش یادمه رو adsl و وایمکس ایرانسل هم بریج بهتر جواب میداد

رو adsl یه مگ 2 مگ سرعت بیشتر میشد ، نت NAT هم کاملا باز میشد تو بازی های آنلاین

حتی بعدش هم که وایرلس گرفتم باز رو بریج بهتر بود ... Bridge

وسیله ای هم که وظیفه pppoE را به جای مودم به عهده داره بی تاثیر نیست ..

مثلا یه روتر قوی

یا خود کامپیوتر شما

اول MAC
    دوم pppoE

عکس بزار راهنماییت میکنیم
    من قبلش از طریق وایفای وصل بودم به روتر، چند بار تلاش کردم با کانکشن ویندوز و خود روتر وصل شم که بعد از کلی داستان و تغییر مک آدرس وصل شد. که سرعت همون 40-45 بود
    الان با کابل لن وصل شدم به مودم و بدون تغییر آدرس مک وصل شدم به اینترنت و پینگ شد 1 (قبلش 3 بود) ولی خب سرعت فرقی نکرد. همیشه از 120-130 شروع میشه تو اسپیدتست و بعدش دوباره میاد رو 40-45
    اینا تو حالت بریج بود
    تو حالت دوم هم مک آدرس مربوط به کارت شبکه کامپیوتر میشه و یعنی فرق داره با آدرس مودم. یعنی اون احتمال اینکه با تغییر آدرس مک سرعت بیشتر شه هم رد میشه عملا!
    تنها تفاوتی که ایجاد کرد کاهش پینگ بود که زیاد کاربرد نداره برام.

دوباره امروز صبح به پشتیبانی گفتم موضوع رو گفتن پیگیری میکنن!
    Last edited by Mohsen_mzh; 07-11-2021 at 23:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2020

پيش فرض

درود

دوست عزیز در یک نگاه کلی پورت سبز (APC) تا سرعت 2.5 گیگابیت هست و پورت آبی (UPC) 1 گیگابیت ، پس پورت سبز بهتر هست اما برای ما در ایران
    فرقی نمیکنه چون سرعت که ارائه میشه تا 300 مگابیت می باشد اما نکته ای که هست خیلی از مودم های پورت آبی در بازار استوک هستند و پورت لن
    گیگابیتی ندارند حتما هر مودمی که گرفتید توجه کنید که پورت لن گیگابیتی داشته باشه و مورد دیگه هم اینکه اتصالات هر سمت باید یک رنگ باشند اصولا
    هر نوع پورتی که در FAT استفاده شده تا مودم هم از همون نوع استفاده میشه و اتصال سوکت سبز و آبی به هم اشتباه هست و روی رنج استاندارد تاثیر
    منفی میگذارد.

باز هم سپاس از پاسختون فکر میکنم این سوال خیلی از عزیزان بود برای همین من یک بار هم این جمله رو مینویسم که تو سرچ گوگل این صفحه راحتتر پیدا بشه
    تفاوت پورت سبز و آبی در فیبر نوری
    تفاوت پورت آبی و سبز در فیبر نوری

حالا نکته ای که هستش من احتمالا از این مودم خریداری کنم HG8245H . اگر این مدل به همراه یک اکسس پوینت جدا خریداری بشه بازم با وای فای سرعت کم دریافت میکنم ؟

3. این کاربر از ster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

باز هم سپاس از پاسختون فکر میکنم این سوال خیلی از عزیزان بود برای همین من یک بار هم این جمله رو مینویسم که تو سرچ گوگل این صفحه راحتتر پیدا بشه

حالا نکته ای که هستش من احتمالا از این مودم خریداری کنم HG8245H . اگر این مدل به همراه یک اکسس پوینت جدا خریداری بشه بازم با وای فای سرعت کم دریافت میکنم ؟
    سلام میتونی مش وای فای تندا nova mw6 یا روتر بخری مثل شیائومی یا هواوی دارند فقط حواست باشه پورت wan اش گیگابیتی باشه البته نظر ‌شخصیه من بود بقیه هم نظر بدهند البته تندا گرونه گیرم نمیاد اما اون مدل شیاءومی رو تو دیجی کالا دیدم هواوی هم در دیجی کالا بود با تشکر
    Last edited by eightskh; 08-11-2021 at 10:19.

5. این کاربر از eightskh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

اینم لینکش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته قیمتش 2.5هست باتشکر
    Last edited by eightskh; 08-11-2021 at 10:04.

7. این کاربر از eightskh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farhang_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوست عزیز درست ترین کار خرید یک مودم فیبرنوری معمولی در کنار یک روتر قوی هست ، از طریق یک روتر که وای فای 5GHz داشته باشه دیگه مشکل سرعت روی وای فای هم نخواهید داشت.

9. 2 کاربر از farhang_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.
    از دوستان کسی تو منطقه مخابراتی عاطف فیبر نوری گرفته؟ خود مخابرات که فقط میگه فرم پر کن خبری نمیشه! میخواستم ببینم کسی شماره پیمانکار رو داره یه تماسی بگیرم ببینم اون اگه میتونه بیاد فیبر رو بکشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.
    از دوستان کسی تو منطقه مخابراتی عاطف فیبر نوری گرفته؟ خود مخابرات که فقط میگه فرم پر کن خبری نمیشه! میخواستم ببینم کسی شماره پیمانکار رو داره یه تماسی بگیرم ببینم اون اگه میتونه بیاد فیبر رو بکشه.
    این موضوع چند دلیل میتونه داشته باشه
    ۱- نبود FAT باکس نزدیک به شما
    ۲- صرف اقتصادی
    ۳- تک کاربر بودن
    برای همین موضوع شما اول ببینید نزدیک ترین FAT به شما کجاست و چقدر فاصله داره.. اگر دیدی فاصله زیادی نداره تشریف ببرید با همان برگه درخواست پیش رییس مرکز بگید فاصله مثلا ۳۰۰متر هست و میتونید سرویس بدید و بدلیل کیفیت بد ADSL و دیگر اینترنتها میخواین سرویس تانوما بگیرید.. اگر گفت نه هوایی نمیشه بگو من با تعهد شخصی خودم پیش شخص شما درخواست این سرویس رو دارم و حتی میخواین من پیمانکار خودم بیاد انجام بده که هرچی شد پا خودم اگر اوکی باشه قبول میکنن.

12. 2 کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

من درست متوجه منظور شما نشدم
    سرعت شبکه از طریق پورت مودم 1.0 Gbps هست

و سرعت اینترنت هم در هر دو حالت همون 40-45 هست

من قبلش از طریق وایفای وصل بودم به روتر، چند بار تلاش کردم با کانکشن ویندوز و خود روتر وصل شم که بعد از کلی داستان و تغییر مک آدرس وصل شد. که سرعت همون 40-45 بود
    الان با کابل لن وصل شدم به مودم و بدون تغییر آدرس مک وصل شدم به اینترنت و پینگ شد 1 (قبلش 3 بود) ولی خب سرعت فرقی نکرد. همیشه از 120-130 شروع میشه تو اسپیدتست و بعدش دوباره میاد رو 40-45
    اینا تو حالت بریج بود
    تو حالت دوم هم مک آدرس مربوط به کارت شبکه کامپیوتر میشه و یعنی فرق داره با آدرس مودم. یعنی اون احتمال اینکه با تغییر آدرس مک سرعت بیشتر شه هم رد میشه عملا!
    تنها تفاوتی که ایجاد کرد کاهش پینگ بود که زیاد کاربرد نداره برام.

دوباره امروز صبح به پشتیبانی گفتم موضوع رو گفتن پیگیری میکنن!

اگه سرعت میره بالا ، یهو برمیگرده پایین ، مرکز مخابراتی سرعت را محدودکرده ...
    من هم اگه رو مودم خودم وصل شم ، میره رو 180 یهو میره رو 100 قفل میشه

یه نکته دیگه : با وای فای وصل نشو . با کابل و کابل CAT6 به بالا باشه ترجیحا حتی CAT7

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این سرعت من که 300 نیست چون سرور شیرازه
    با کابل CAT7 مستقیم بریج میکنم کامپیوتر وصل میشم
    آپلود را برای همه بدون استثنا محدود کردن رو 100 مگ (مرکز مخابراتی ما)
    ولی دانلود اگه با بریج مصل من وصل شی میره بالا

مشخصات مودم
    کابلی که باهاش وصل میشی به کامپیوتر چیه ؟

14. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

کارهای کابل کشی برای ایجاد FAT تموم شد، و فردا باکس نصب میشه انشالله.
    کابل کشی خونه ها هم چند روز زمان میبره.
    حتما از تست هر دو سرویس براتون تصویر میزارم. که هم سرعت سرویسه 16 مگابیت رو ببینید هم 50
    از FAT و کابل کشی و نصب پریز هم تصویر میزارم تا چند روزه آینده. شاید ویدیو گرفتم و فایلشو در یوتیوب آپلود کنم واسه دوستانی که مایل باشن.
    اگه بخواید تست از سرعته اتصال و دانلود روی PS5 و PS4 با هر دو سرویس هم میزارم.

16. 5 کاربر از nasi1962 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

سلام .بعد از ۵ ماه دوندگی مخابرات بالاخره راضی شد فیبر مارو هم بکشه.
    فقط یه سوال موقع ثبت نام به من دو تا شماره برای تهیه مودم دادن یکی برای پیمانکاره یکی برای یکی از خود مخابرات بود. من از پیمانکار هواوی 8245h رو خریدم ۱۸۵۰ ولی اون یکی به یکی از همسایه ها قیمت داده ۱۳۵۰ حالا نمیدونم هیمن مدل و قیمت داده یا نه...تو اینترنت هم سرچ کردم همین ۸۲۴۵ رو یه سری جا گذاشتن ۱۳۵۰ یه سری دیگه ۱۸۵۰ تا ۱۹۰۰... حالا نمیدونم این اختلاف قیمت داستانش چیه.. اگه پیمانکار گرون حساب کزده پسش بدم...خدایی ۵۰۰ زیاده مگه اینکه یه توضیح منطقی داشته باشه..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •