تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 402 از 848 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412452502 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوستان من نت از مخابرات اصفهان دارم میخوام جمع کنم بیام پارس انلاین
    کار درستی میکنم بنظرتون؟
    والا اگ با قیمتای هنگفتش مشکل نداشته باشی بنظرم یهترین گزینس پارس
    باز تحقیق کن شرکتای دیگ هم چندان ارزون نیستن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

از بچه هایی که حداقل دوسال با پارس آنلاین داشته کسی تونسته تعرفه زیر رو فعال کنه ؟ باید بهشون بگید می خوام تخلیه کنم تا فعال کنند.
    اینترنت پرسرعت 2Mbps
    149 هزار تومان

• حجم کل 101 گیگابایت
    • دوازده ماهه

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

از بچه هایی که حداقل دوسال با پارس آنلاین داشته کسی تونسته تعرفه زیر رو فعال کنه ؟ باید بهشون بگید می خوام تخلیه کنم تا فعال کنند.
    اینترنت پرسرعت 2Mbps
    149 هزار تومان

• حجم کل 101 گیگابایت
    • دوازده ماهه

یعنی چی فعال کنه؟؟؟؟

sent from my tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

یعنی چی فعال کنه؟؟؟؟

sent from my tapatalk
    این تعرفه مربوط به کاربرهای جدید هست ولی تحت یه شرایطی دیده شده که پارس آنلاین برای کاربرهای قدیمی هم فعال کرده.

5. این کاربر از mahan999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام این طرح جشنواره که تازه قراردادن 5 تا 8 صبح هم رایگانه کسی ازدوستان داره که یک مختصر درمورد سرعت دانلودش ازسرور داخلی و خارجی توضیح بده تا چه اندازه های هست بعد اینکه محدودیت هم هست روی دانلود یا که نه ممنون

7. این کاربر از reza.karimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali0364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام . من چند سالی با مخابرات داشتم چون هزینه بالا میشد و پارس آنلاین هم ی مدت بود وارد منطقه ما شده بود و قیمتشم برای مشتریهای جدید خیلی عالی بود رفتم تخلیه کردم و ب پارس آنلاین کوچ کردم (2 مگ یک ساله با حجم 65 گیگ و قیمتشم حدود 65 شده بود) نسبت ب مخابرات ی مقدار قطعی بیشتر داشت
    اون اوایل بعد بهتر شد تا الان ی یکی دو ماهی میشه قعطی زیاد داره مزیت خیلی خوب مخابرات رایگان بودن نیمه شباش بود ک خیلی دانلود میکردم الان ک پارس گرفتم اصلآ نمیتونم دان کنم . بعد ی چیزی ک مطمئنم محاسبات حجم پارس با مخابرات خیلی فرق داره من دقیقآ همون اوایل متوجه شدم ک تو سیستم پارس آنلاین حجم خیلی بیشتری مصرف میشه !!!!

عارضم خدمتتون ک ب هیچ عنوان تمدید نکنید پار انلاین رو ک مفتم گرونه اما در صورتی ک مثل من حق انتخاب ندارید بهتون پیشنهاد میدم تخلیه کنید و دوباره مشترک جدیدشون بشید چون جشنواره خریدش خیلی بهتر و ارزونتر از جشنواره تمدیدشه
    من دو تا خط تلفن دارم چند وقت پیش حجمم تموم شد با کلی صرفه جویی و استفاده از 10 گیگ حجم هدیه سرشماری تونستم خودم رو نگه دارم تا ی تخفیف حداقل 40% برای حجم بدن تا خرید کنم ک آخرم ندادن
    دیگه خرید حجم داشت کمر شکن میشد ک رفتم نمایندگی و تا ببینم چ خبره . طرف پیشنهاد( 2 مگ . 12 گیگ یک ساله 20 تومان،5 تا 8 صبح هم رایگان) ، داد و گفت بعد چند روز پیشنهاد تخفیف ویژه حجم هم داره اونم 60% تخفیف .
    دیدم همین عالیه برای اون خط تلفن دیگم ک قطع بود گرفتم (البته 2 تومن اضافه گرفت ک یادم رفت بپرسم برا چیه )
    نکته جالبش اینجاست چند روزی منتظر بودم تا دیدم برام پیام اومد ک سرویس فعال شد و کد عضویت فرستاد زنگ زدم پشتیبانی یوزر و پس رو بگیرم تا مودم تنظیم کنم ک طرف داد اما گفت خط رانژه شده اما غیر فعال .
    منم وصل کردم دیدم راست گفته هنوز فعال فعال نشده .
    آقا سرتون رو درد نیارم . زد ب سرم ی تست انجام دادم اونم این بود ک مودم رو ک برای سرویس جدیدم تنظیم کرده بودم بدون تغییر بردم دوباره رو همون خط قدیمم ک حجم تموم کرده بود نصب کردم و با کمال تعجب دیدم داره کار میکنه یعنی اینترنت سرویس جدیدم رو خط تلفن سرویس قدیمیم فعاله .
    یعنی شما هر جایی ک باشید طرف تو خونش اینترنت پارس آنلاین داشته باشه میتونید مودم رو با یوزر و پس خودتاون تنظیم کنید و از اینترنت خودتون استفاده کنید . شاید این موضوع رو همه میدونستن و من تازه فهمیدم . فقط گفتم بگم شاید یکی ندونه و بدردش خورد مثل من
    چقدر حرفیدم
    درضمن الان پیام اومد ک 60% تخفیف فعال شده و تا 2 . 12 . 95 فعال . رفتم تو سایت دیدم درسته الان من ی 50 گیگ بخرم میشه 39400 تومان
    با 12 گیگ ک خریدم اول میشه 61400 تومان و حجم کلی 62 گیگ
    مثل همون سرویس قبلیم گیگی تقریبآ 1000 تومان ک البته میخوام 100 گیگ اضافه بگیرم معلوم نیست بازم تخفیف بدن یا نه

9. 4 کاربر از ali0364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام . من چند سالی با مخابرات داشتم چون هزینه بالا میشد و پارس آنلاین هم ی مدت بود وارد منطقه ما شده بود و قیمتشم برای مشتریهای جدید خیلی عالی بود رفتم تخلیه کردم و ب پارس آنلاین کوچ کردم (2 مگ یک ساله با حجم 65 گیگ و قیمتشم حدود 65 شده بود) نسبت ب مخابرات ی مقدار قطعی بیشتر داشت
    اون اوایل بعد بهتر شد تا الان ی یکی دو ماهی میشه قعطی زیاد داره مزیت خیلی خوب مخابرات رایگان بودن نیمه شباش بود ک خیلی دانلود میکردم الان ک پارس گرفتم اصلآ نمیتونم دان کنم . بعد ی چیزی ک مطمئنم محاسبات حجم پارس با مخابرات خیلی فرق داره من دقیقآ همون اوایل متوجه شدم ک تو سیستم پارس آنلاین حجم خیلی بیشتری مصرف میشه !!!!

عارضم خدمتتون ک ب هیچ عنوان تمدید نکنید پار انلاین رو ک مفتم گرونه اما در صورتی ک مثل من حق انتخاب ندارید بهتون پیشنهاد میدم تخلیه کنید و دوباره مشترک جدیدشون بشید چون جشنواره خریدش خیلی بهتر و ارزونتر از جشنواره تمدیدشه
    من دو تا خط تلفن دارم چند وقت پیش حجمم تموم شد با کلی صرفه جویی و استفاده از 10 گیگ حجم هدیه سرشماری تونستم خودم رو نگه دارم تا ی تخفیف حداقل 40% برای حجم بدن تا خرید کنم ک آخرم ندادن
    دیگه خرید حجم داشت کمر شکن میشد ک رفتم نمایندگی و تا ببینم چ خبره . طرف پیشنهاد( 2 مگ . 12 گیگ یک ساله 20 تومان،5 تا 8 صبح هم رایگان) ، داد و گفت بعد چند روز پیشنهاد تخفیف ویژه حجم هم داره اونم 60% تخفیف .
    دیدم همین عالیه برای اون خط تلفن دیگم ک قطع بود گرفتم (البته 2 تومن اضافه گرفت ک یادم رفت بپرسم برا چیه )
    نکته جالبش اینجاست چند روزی منتظر بودم تا دیدم برام پیام اومد ک سرویس فعال شد و کد عضویت فرستاد زنگ زدم پشتیبانی یوزر و پس رو بگیرم تا مودم تنظیم کنم ک طرف داد اما گفت خط رانژه شده اما غیر فعال .
    منم وصل کردم دیدم راست گفته هنوز فعال فعال نشده .
    آقا سرتون رو درد نیارم . زد ب سرم ی تست انجام دادم اونم این بود ک مودم رو ک برای سرویس جدیدم تنظیم کرده بودم بدون تغییر بردم دوباره رو همون خط قدیمم ک حجم تموم کرده بود نصب کردم و با کمال تعجب دیدم داره کار میکنه یعنی اینترنت سرویس جدیدم رو خط تلفن سرویس قدیمیم فعاله .
    یعنی شما هر جایی ک باشید طرف تو خونش اینترنت پارس آنلاین داشته باشه میتونید مودم رو با یوزر و پس خودتاون تنظیم کنید و از اینترنت خودتون استفاده کنید . شاید این موضوع رو همه میدونستن و من تازه فهمیدم . فقط گفتم بگم شاید یکی ندونه و بدردش خورد مثل من
    چقدر حرفیدم
    درضمن الان پیام اومد ک 60% تخفیف فعال شده و تا 2 . 12 . 95 فعال . رفتم تو سایت دیدم درسته الان من ی 50 گیگ بخرم میشه 39400 تومان
    با 12 گیگ ک خریدم اول میشه 61400 تومان و حجم کلی 62 گیگ
    مثل همون سرویس قبلیم گیگی تقریبآ 1000 تومان ک البته میخوام 100 گیگ اضافه بگیرم معلوم نیست بازم تخفیف بدن یا نه
    سلام سرعت دانلود شبانه شما تو تایم رایگان که 5 تا 8 صبح باشه برای این سرویس جشنواره چقدر هست ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام . تازه همین الان تست کردم .بین 380 تا 440 کیلو بایت

داره خودمونی میشه KimNaMGil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام . تازه همین الان تست کردم .بین 380 تا 440 کیلو بایت
    ۲ تا ۷ رایگانه

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

متوجه نمیشم پستتون سوالی یا خبری
    اگر سوال کردید ک باید بگم نه ساعت رایگان این سرویس 5 تا 8 صبح
    اما اگر ب صورت خبری عنوان کردید ک بازم باید بگم اشتباه میکنید و همون ساعت رایگان 5 تا 8 صبح درسته

بنده تست هم کردم و از ساعت 07:00 تا 08:08 مودم رو روشن خاموش کردم ک تو گزارش مصرف همون ساعت دقیق بیاد ک تو همون ساعت حدود 800 مگ دانلود داشتم و با اینکه 8 دقیقه هم از ساعت 8 گذشته بود بازم حتی یک بایت هم ترافیک غیر رایگان ثبت نشد

درضمن سرعت تو زمان رایگان هم میانگین حدود 300 کیلو بایت الان
    Last edited by ali0364; 02-02-2017 at 09:57.

14. این کاربر از ali0364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •