تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 402 از 752 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412452502 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    برای کسی که سبکهای متفاوتی از موسیقی رو گوش می ده جه هدفونی رو پیشنهاد می دین ؟
    از سبکهای PoP و متال (Symphonic Metal) تا الکترونیک (Trance) .
    محدوده من تا 150 تومنه و بیشتر in Ear یا همون تو گوشی مد نظرمه
    ریویو های ساده ای در مورد Klipsch S41 و ُSennheiser MM70 خوندم.
    آیا این مدلها در ایران پیدا می شن ؟
    سلام به شما
    بهترین هدفونی که مناسبب تمام سبکها باشه وجود خارجی نداره ولی اگه سبک الکترونیک رو فعلآ بزارید کنار می تویند با حدود 300 تومن به بالا یکی انتخاب کنید و برای سبک الکترونیک همین مدلهای ارزان قیمت کریتیو کار راه بنداز هستند
    به نظرم بهترین گزینه ای که موجود هست البته با توجه به تعداد بیشتر از اونچه که فکرشو بکنید نمونه های غیر اصلی ، هدفون سنهایزر IE8 و یا IE7 هست.
    که IE8 حدود 400 تومن قیمت اینجاست که نمونه تقلبی اون قیمتش 20 دلاره و نمونه High Copy (تقلبی برابر اصل) حدود 35 دلاره
    و IE7 حدود 300 تومن هست که مثل مدل بالا همون شرایط رو داره که برای خرید به خصوص اینجا باید خیلی مراقب باشید.

اگه احتمالآ منظور شما Klipsch image S4i هست متاسفانه در ایران موجود نیست و نمونه تقلبی هم داره که باید دقت کنید اگر چه برای اینکه تکراری نباشه چند ماه پیش درباره تشخیص اصل و بدلی توضیح همراه با عکس داده بودم(توی همین تاپیک)

متاسفانه اطلاعی از موجود بودن مدل سنهایزر مورد نظر شما ندارم.

شما هم موفق باشید.

2. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به همه
    قیمت هدفون (خوب و اصل)تو چین چجوریه؟ این ماه برای سفر کاری دارم میرم نمایشگاه گوانگجو .اونجا میشه خرید خوب داشت که وقت برای خریدهدفون هم بزارم؟
    سلام به شما
    دوست عزیز هدفون اصل قیمت سازنده رو داره و دلبخواه نیست البته اینجا مسئله یه چیز دیگه هست که هر کی هر قیمتی دوست داشت می فروشه چه اصل چه غیر اصل
    تا جایی که اطلاع دارم توی چین هم اصل و هم بدل کاملآ از هم جداگانه و با قیمت مناسب فروخته می شوند مثلآ ممکنه یک هدفونی مثل همین IE8 که به دوستمون معرفی کردم قیمت اصلش 330 دلار باشه ولی قیمت غیر اصل اون کمتر از 30 دلار و اگه خیلی کمتر بخواهید خرج کنید حتی به قیمت 15 دلار هم گیرتون میاد.
    هدف گفتن این بود که شما خریدار و اونها هم فروشنده ولی با این تفاوت نسبت به بعضی از فروشندهای ما ، که غیر اصل رو به قیمت اصل نمی فروشند.

از نظر قیمت اگه با بازار خودمون قیاس کنیم که %100 بصرفه هست چون هر هدفونی که انتخاب کنید حتی اگر %100 اصل باشه اینجا به قیمت بسیار بالایی فروخته میشه به طوری که اغلب هدفونهای حرفه ای اینجا به حدی قیمت بالایی دارند که ارزش خرید رو از دست داده اند مثلآ:
    1. HD650 قیمت 700 تومن که قیمتش 450$
    2. IE8 قیمت 400 تومن که قیمتش 330$
    3. DT770 قیمت 250 تومن که قیمتش 170$
    4. DT880 قیمت 400 تومن که قیمتش 220$
    5. K701 قیمت 700 تومن که قیمتش 270$
    6. K702 قیمت 800 تومن که قیمتش 270$

این لیستی از بهترین های دنیاست که اینجا و توی انبار شرکتها بدون استفاده داره خاک می خوره و بعید هم می دونم توی این چند سالی که افت قیمت نداشتند ارزانتر هم شوند.

هر جند که این محصولات با این قیمتهای نجومی توسط نمایندگی های معتبر قیمت گذاری شده اند و از این بابت خیلی خوش شانس بودیم که دست . . .

اما تنها نمیاندگی که تا به الان قیمت گذاری مثل اون ندیدم Audio Technica بوده که هر چند تعداد مدلهای موجود اون بسیار محدود اما چشمگیر هست و با قیمت بسیار بسیار عادلانه و تقریبآ پایاپای دلاری عرضه کرده که شاید چند وقته دیگه ورق برگرده و این نمایندگی هم بشه مثل سایرین

شما هم موفق باشید.

4. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

می شه لینکشو بگید :

سلام به شما

اگه احتمالآ منظور شما Klipsch image S4i هست متاسفانه در ایران موجود نیست و نمونه تقلبی هم داره که باید دقت کنید اگر چه برای اینکه تکراری نباشه چند ماه پیش درباره تشخیص اصل و بدلی توضیح همراه با عکس داده بودم(توی همین تاپیک)
    لطفا در مورد صذای EP830 کمی بیشتر توضیح بدین . مثلا من2 Aurvana گرفتم ولی حنس صدایی که تولید می کرد با چیزی که از کریتیو انتظار داشتم فرق داشت وبیشتر به کارهای سونی که صدای تیز تولید می کردن شباهت داشت . به اصطلاح عامیانه خودم بیشتر صدای برحورد قاشق چنگال می داد تا یک صدای کوبنده
    همون روز که Aurvana رو تهیه کردم فروشنده چند مدل از AKG هم اورده بود که دقیق یادم نمیاد چه مدلهایی بودن ولی شکلی ظریف تر از کریتیو داشتن با رنگی سفید و ... و البته همه بالای 100 تومن .
    اون موقع بیشتر ترانس گوش می دادم و ترسیدم ریسک کنم و AKG بگیرم . به نظر شما آیا در انتخابم اشتباه کردم ؟
    الانم که مدتی هست Symphonic Metal که گوش می دم EP630 واقعا جواب نمی ده . صدا خفه است و گاهی صدای Vocal که زن هم هست میون صدای ساز ها گم می شه .

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با درود به شما آقای rezamido !

من بین دو هدفون AKG K99 و K77 نمیدونم کدوم رو بگیرم (البته 2چند ماه پیش می خواستم بگیرم که گیر نیاوردم) حالا می خواستم بپرسم که فرق اصلی این دو تا در چیه ؟ و اختلاف قیمتشون چقدره ؟ چون من فقط برای آهنگسازی با کامپیوتر (البته نه به شکل حرفه ای) و موزیک گوش دادن و همچنین پیانو دیجیتال میخوام ....
    راستی این مدل ها ممکنه تقلبی هم توش وجود داشته باشه ؟ اصلاً تو هدفون جنس اصل و ... فرق داره ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین ...
    Last edited by reza-atom; 02-10-2011 at 11:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بچه ها یه هدفون یا ایرفون خوب زیر 20 تومن معرفی کنید میخوام بزنم به تبلت
    فقط یه چیزی باشه که صدا بیرون مزاحم آدم نشه و به عنوان یه نویز گیر خوب هم عمل کنه
    راستی من آهنگ میدل بیشترم گوش میدم مثه انریکه و بیشتر سبک پاپ
    ممنون
    بابا چی بگیرم ؟
    Last edited by Notorious098; 03-10-2011 at 17:53.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

می شه لینکشو بگید :
    لطفا در مورد صذای EP830 کمی بیشتر توضیح بدین . مثلا من2 Aurvana گرفتم ولی حنس صدایی که تولید می کرد با چیزی که از کریتیو انتظار داشتم فرق داشت وبیشتر به کارهای سونی که صدای تیز تولید می کردن شباهت داشت . به اصطلاح عامیانه خودم بیشتر صدای برحورد قاشق چنگال می داد تا یک صدای کوبنده
    همون روز که Aurvana رو تهیه کردم فروشنده چند مدل از AKG هم اورده بود که دقیق یادم نمیاد چه مدلهایی بودن ولی شکلی ظریف تر از کریتیو داشتن با رنگی سفید و ... و البته همه بالای 100 تومن .
    اون موقع بیشتر ترانس گوش می دادم و ترسیدم ریسک کنم و AKG بگیرم . به نظر شما آیا در انتخابم اشتباه کردم ؟
    الانم که مدتی هست Symphonic Metal که گوش می دم EP630 واقعا جواب نمی ده . صدا خفه است و گاهی صدای Vocal که زن هم هست میون صدای ساز ها گم می شه .
    متاسفانه از این بابت نمی تونم به شما کمک کنم چون دوست خوبم Peaceful1 زحمت کشیدند و تمام پستهایی که داده بودم رو در هم ادغام کردند.
    اما تا جایی که خاطرم هست برای مدل S4:
    1. نمونه تقلبی S4 چاپ برروی بدنه اون بسیار بی کیفیت چاپ شده و چاپ تکه تکه به نظر می رسه نه یکدست مثل سازنده هر چند که بعد از مدتی استفاده چاپ اصلی مثل نمونه تقلبی میشه (:
    2. جعبه آلمینیومی اصلی کمی بزرگتره و طرح شرکت بسیار برجسته و کاملآ یکدست روی اون حک شده
    3. دقیقآ از پشت تک گوشی هدفون جایی که لوگو برروی اون چاپ شده اگه دقت کنید نمونه تقلبی بیرون زدگی داره ولی اصلی اینطور نیست
    4. صدای هدفون اصل و بدل چه ارزان قیمت چه گران قیمت خیلی متفاوت هست مثلآ اغلب صدای هدفون تقلبی در حد یک هدفون با 1/10 قیمت هست

دوست عزیز هرچه گامهای شما به سمت صدای حرفه ای بلند تر باشه به کیفیت واقعی نزدیک میشید مثلآ تصور اینکه یک هدفون در سطح حرفه ای به بالا صدای بومی بسیار قوی و دلنشین و های بسیار شفاف و لذت بخش داره یک اشتباه هر آماتوری هست.
    حالا دقیقآ صدای حرفه ای چی هست جای بحث داره اما هدف از استفاده هدفون و اسپیکر یا هر چیزی که صدا پخش کنه اینه که آنچه یک زمانی اجرا شده بود دوباره و با همون کیفیت اجرا بشه مثلآ اگر یک اجرای زنده ضبط شد ولی هنگام پخش اون یک صدای خفه شنیده شد این هیچ لذتی برای کسی که حرفه ای گوش میکنه نداره یا مثال نزدیکتر و آشنا برای خیلی ها:
    اگر از یک منظره عکسی گرفته بشه و بعد با چند پرینتر مختلف همون عکس چاپ بشه که کیفیت متفاوتی با هم دارند به نظر شما کدوم چاپ لذت بخش تره؟ اونیکه خیلی رنگها واقعی ترند؟ اونیکه روشنایی اون لحظه از عکسبرداری رو نمایان می کنه؟ اونیکه حس در لحظه بودن رو به شکلی بسیار جذاب و محسور کننده به ذهن شما که سرشار از این زیبایی شده ، منتقل میکنه؟

به دلیل شباهت دیدن و شنیدن این مثال رو عنوان کردم که دستتون بیاد که چرا هدفونهای با کیفیت تر برای کاربر آماتور چندان جذاب و رویایی نیستند چون:
    1. میل انسان به شنیدن چیزهایی که نشیده = میل انسان به دیدن چیزهایی که ندیده
    2. میل انسان به حس کرده چیزهایی که تا به حال حس نکرده
    3. لذت قرار گرفتن در موقعیت صوتی = لذت قرار گرفتن در موقعیت طبیعی
    و خیلی چیزهای دیگه که فرصت نیست مطرح کنم

در آخر درسته و کاملآ حق با شماست Aurvana اون بیس قوی مثل هم خانوادهای خودش نداره اما یک گام به سمت اون جایی هست که کاربر حرفه ای آرزوی شنیدنش رو داره جایی به دور از "بیس" های اغراق شده و بومی جایی به دور از "مید" های غیر واقعی و خفه و محو شده جایی به دور از "های" های بدون جزییات و تیز شده و جایی به دور از تداخل اصوات با هم جایی به دور از بسته بودن صداها جایی به دور از رنج دینامیک محدود و جایی به دور از . . . . . .

در آخر آخر 830 فقط ورژن ارتقاء یافته تر از 635 هست و بس ، صدای مید در این هدفون بسیار بهتر از مدلهای قبل از خودش هست و کمتر محو شنیده میشه و بیس اون به سلیقه کابر حرفه ای تر کمی نزدیکتر شده اما باز هم مناسب هر سبک از موسیقی نیست و به سختی از الکترونیک بشه این محصول رو برای سبک دیگه ای استفاده کرد اما با تمام این وجود برای الکترونیک به نظرم غیر از Trance که Vocal زن داشته باشه عالی هست و بهتر از این فعلآ توی موجود سراغ ندارم
    و فراموش نکنیم که متال و تمام زیر مجوعه های اون بعد از کلاسیک یکی از بد درایو شونده ترین سبکهای موسیقی هستند. و از کریتیو بیشتر از الکترونیک نباید انتظار داشت چون دلایلش بارها گفته شده.

متال یک سبک بسیار خاص و با استایل خاصش به سختی با یک هدفون زیر چند صد تومن درایو میشه که دلایل اون کاملآ مفصل هست اما تفاوت زیادی بین هدفونهای 50 الی 150 تومن در این سبک ندیدم که چشمگیر باشه و هر کدام در بخش بسیار ضعیف بودند که سخت بشه یک متال پرست رو قانع کرد.

شما هم موفق باشید.

9. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با درود به شما آقای rezamido !

من بین دو هدفون AKG K99 و K77 نمیدونم کدوم رو بگیرم (البته 2چند ماه پیش می خواستم بگیرم که گیر نیاوردم) حالا می خواستم بپرسم که فرق اصلی این دو تا در چیه ؟ و اختلاف قیمتشون چقدره ؟ چون من فقط برای آهنگسازی با کامپیوتر (البته نه به شکل حرفه ای) و موزیک گوش دادن و همچنین پیانو دیجیتال میخوام ....
    راستی این مدل ها ممکنه تقلبی هم توش وجود داشته باشه ؟ اصلاً تو هدفون جنس اصل و ... فرق داره ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین ...
    درود بر شما

خیلی تعجب کردم که چرا گیرتون نیومد!!
    مهموترین تفاوت ظاهری این دو با هم Close مدل 77 و نیمه Close بودن 99 هست که برای هر کسی ممکنه چندان مهم نباشه که بستگی به کاربردتون داره مثلآ جایی که نشتی صدای هدفون به بیرون نباید داشته باشیم مثل Deadroom مدل 77 ارجح خواهد بود ولی برای میکس و مونتاژ 99 بهتر از 77 هست چون صدای باز تری داره و با دقت بیشتری می شه جزییات به خصوص توی فرکانسهای بالا رو شنید جایی که مانیتور با قیمت متوسط 2 تومن هم به خوبی از عهده اون بر نمیاند.
    اختلاف قیمت این دو با هم کمتر از چند تومنه:
    1 . K99 قیمت 78 تومن
    2. K77 قیمت 64 تومن
    این آخرین قیمتی هست که دارم که امیدوارم بازارو خراب نکرده باشم البته بدون گارانتی

به نظرم K99 بیشتر مناسب کاربردتون که توضیح دادید می خوره

اصلی و بدلی این هدفون هم تا دلتون بخواد موجود و این سوال پرسیدن هم نداره چون بازار ما سنتی و فقط به فکر سود شخصی از صبح تا شب باز هست (غیر از اندک استثناء ها) و مطمئنن یکی از این کاسب ها هم به پست ما خواهد خورد ولی ای کاش کمی معرفت داشتند و حداقل می گفتند که نمی دونیم اصل یا نه ولی پول اصل رو از شما میگیریم (این آرزوی منه)
    چندان تفاوتی از نظر ظاهر بین اصل و بدل که خیلی قابل توجه باشه ندیدم اما از صداشون میشه به راحتی تشخیص داد که بهتره برید استودیوهای صدا و از اونها کمک بخواهید البته نه به صورت مشاوره بلکه ببینید از کجا هدفون خودشون رو خریدند و کجا مرکزش هست البته این فقط درباره AKG صداق میکنه چون اینجا همه کسانی که به نوعی با صدا سروکار دارند خواسته یا ناخواسته یکی از این سه مدل رو دارند:
    K44
    K77
    K99
    و چون خرید تجهیزات رو معمولآ با مشاوره همدیگه انجام میدن (به خاطر رسیک خرید تجهیزات گران قیمت) میشه از بابت منبع خرید اونها مطمئن بود.

شما هم موفق باشید.

11. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اصلی و بدلی این هدفون هم تا دلتون بخواد موجود و این سوال پرسیدن هم نداره چون بازار ما سنتی و فقط به فکر سود شخصی از صبح تا شب باز هست (غیر از اندک استثناء ها) و مطمئنن یکی از این کاسب ها هم به پست ما خواهد خورد ولی ای کاش کمی معرفت داشتند و حداقل می گفتند که نمی دونیم اصل یا نه ولی پول اصل رو از شما میگیریم (این آرزوی منه)
    چندان تفاوتی از نظر ظاهر بین اصل و بدل که خیلی قابل توجه باشه ندیدم اما از صداشون میشه به راحتی تشخیص داد که بهتره برید استودیوهای صدا و از اونها کمک بخواهید البته نه به صورت مشاوره بلکه ببینید از کجا هدفون خودشون رو خریدند و کجا مرکزش هست البته این فقط درباره AKG صداق میکنه چون اینجا همه کسانی که به نوعی با صدا سروکار دارند خواسته یا ناخواسته یکی از این سه مدل رو دارند:
    K44
    K77
    K99
    و چون خرید تجهیزات رو معمولآ با مشاوره همدیگه انجام میدن (به خاطر رسیک خرید تجهیزات گران قیمت) میشه از بابت منبع خرید اونها مطمئن بود.

شما هم موفق باشید.
    با تشکر از توضیحات جامعتون ! واقعاً باید یه کتاب بنویسین در این رابطه ...

امروز رفتم اغلب جاها که این مدلها رو نمیشناختن ، 2 - 3 تا ساز فروشی پرسیدم که میگفتن اکثراً چینی هستن اینا ! حالا این جنس های چینی می ارزن با این قیمت ؟ اصلاً بدرد میخورن ؟ فکر نمی کنم اصلش رو بیارن ! از اینترنت سفارش بدم چطوره ؟
    Last edited by reza-atom; 02-10-2011 at 19:56.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با تشکر از توضیحات جامعتون ! واقعاً باید یه کتاب بنویسین در این رابطه ...

امروز رفتم اغلب جاها که این مدلها رو نمیشناختن ، 2 - 3 تا ساز فروشی پرسیدم که میگفتن اکثراً چینی هستن اینا ! حالا این جنس های چینی می ارزن با این قیمت ؟ اصلاً بدرد میخورن ؟ فکر نمی کنم اصلش رو بیارن ! از اینترنت سفارش بدم چطوره ؟
    خواهش میکنم دوست من
    و مرسی از نظر بسیار مثبت شما

بهترین پیشنهادی که می تونم به شما بدم اینه که یک سرچ بسیار کوچیک توی گوگل برای نمایندگی بکنید البته با این کلمات کلیدی "AKG هدفون نمایندگی" تا سریعتر نتیجه بگیرید چون تا جایی که اطلاع دارم نمایندکی های با سابقه تر سایت دارند
    اشتباه اینه که ما از اینکه انواع کالاهای بی کیفیت از محصولات چینی دیدم و یا داشتیم دیگه به سختی می تونیم کالای چینی رو به عنوان کالای مرغوب قبول کنیم در حالیکه بیشتر از اونچه که تصور می کنید شرکتهای بزرگ و مطرح دستگاههای الکترونیکی و مرتبط اغلب محصولات خودشون رو در چین تولید می کنند و این چیزی نیست که مربوط به یک سال و چند سال باشه بلکه بیش از چند ده ساله مثلآ شما اگه یک تولید کننده مجازی باشیید کافیه برای تولید محصولتون توی نت یه گشت کو چولو بزنید و نهایتآ به جایی خواهید رسید که تمام برندهای مطرح و بزرگ دنیا به اون وابسته شده اند و اون جای نیست غیر از بخش بزرگی از آسیا به نام چین ، چینی که حتی به جایی رسیده که دست کشورهای با هزینه تولید بسیار ارزان و همسایه خودش مثل تایوان و مالزی و سنگاپور و کره و. . . رو 20 سال پیش بسته و اونها هم تولیدات خودشون رو در چین انجام میدهند چون تنها انگیزه وسوسه کننده برای این استقبال عظیم از چین توسط سایرن ، هزینه پایین تولید محصول هست و بس.
    من تولید کننده دوست دارم در این هیاهوی آشفته فروش بالایی داشته باشم و اصل فروش و چیزی که باعث میشه تا خریداری برای محصول هر چند غیر ضروری ما پیدا بشه اینه که قیمت آن با توجه به قابلیت محصول برای خریدار قابل قبول به نظر برسه مثلآ هدفونی که تولید شده باید به نسبت کیفیت به قیمت اون طوری باشه که خریدار با یک حساب سرانگشتی به این نتیجه برسه که بدون احساس به نیاز می تونه از این هدفون بدون اینکه ضرر مالی زیادی بکنه استفاده کنه.
    حال شرکتهای مطرح هدفون ساز تقریبآ غیر از یکی دو استثناء که اون هم چندان با فاصله نسبت به چین نیستند(ژاپن) اغلب محصولاتشون رو در چین ساخته و حتی از چین به کشور مبدآ اون شرکت سفارش دهند هم ممکنه ارسال نشه (آلمان) که چندان به نظرم غیر طبیعی هم نیست.

به هر حال نگران اصل و بدل این دو مدل نباشید چون هر دو توسط چینی ها ساخته می شوند حالا یه فرق کوچولو هم توی کیفیت صدا داشته باشند مگه طوری میشه(: (البته این حرف یک فروشنده بود که به من زد)

خرید از اینترنت بستگی به خریدار و فروشنده داره که هر دو باید حاضر به معامله کردن به این روش باشند و شرایط اون رو هم محیا کرده باشند مثلآ شما جایی سراغ دارید که آنلاین AKG K99 را تضمین کنه که اصله و برای شما ارسال کنه؟
    مشکل مهم بر اصل بودن هدفونه که این ممکنه به دید یک فروشنده مجازی که حتی ممکنه هیچ وقت این مدل خاص رو هم به اسم نشنیده باشه چندان مهمتر از سودی که از فروش این هدفون نسیب اون میشه نباشه

شما هم موفق باشید.

14. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من میخوام هدفون بگیرم که 30 تا 35 بیشتر نشه و کیفیت صداش خوب باشه و بلند اگر ممکنه چند تا مدل به من معرفی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •