نه محدود نیستم
فکر کنم کسی زیاد تو مرکزمون دانلود نکنه
شاید سرعت خیلی بالاتر بره اگر نویز خط برطرف بشه
فعلا که باید پیگری کنم
نه محدود نیستم
فکر کنم کسی زیاد تو مرکزمون دانلود نکنه
شاید سرعت خیلی بالاتر بره اگر نویز خط برطرف بشه
فعلا که باید پیگری کنم
از شما چه پنهان، من نه رشتهام مخابراته و نه حتی الکترونیک. به همین خاطر اگه نظری هم میدم قطعی نیست و بر اساس مطالعات شخصی خودمه.
به هر حال، بر اساس مقالههایی که در مورد نظریه خط مخابراتی یا خط انتقال خوندم، و به طور کلی بر اساس دانش محدودی که از مباحث الکترونیک دارم، میدونم که حتی تو یه خط انتقال داده ساده مثل همین کابل مسی تلفن امپدانس از هر سه نوعش موجوده. اما نکتهای که شاید اهمیت داشته باشه برای شما اینه که وقتی امپدانس اهمی (R) خط انتقال رو صفر فرض کنیم به حالتی میرسیم که بهش خط بدون افت گفته میشه. در این شرایط ایدهآل که مثل حالت خلائه، امواج یا سیگنالهای سینوسی با فرکانسهای مختلف با سرعت یکسان از داخل خط عبور میکنن و در عمل افتی در قدرتشون اتفاق نمیافته. اما این حالت به نوعی غیرواقعی و مجازیه. یعنی در حالت عملی که مطمئن هستیم خطهای انتقال کابل مسی حتمن امپدانس اهمی غیرصفر دارن، اون وقت سرعت سیگنالهای با فرکانسهای مختلف با هم تفاوت داره و همین سیگنالها در طول مسیر انرژی خودشون رو از دست میدن. نکته جالب اینه که سیگنالهای با فرکانس بالاتر زودتر انرژی خودشون رو از دست میدن. ولی بر اساس تئوریهای موجود در این حالت هر سه امپدانس اهمی (R)، خازنی (C) و سلفی (L) در رابطه ضریب میرایی وجود دارند و از طرف دیگه در همین رابطه عامل فرکانس هم به شکل بسامد زاویهای وارد میشه. این عوامل با همدیگه ضریب میرایی سیگنالها با فرکانس مشخص در طول واحد مسیر رو تعیین میکنن. اگه دوست داشتی میتونی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی.
در مورد ارتباط SNR و میرایی هم اگر چه مستقیم ارتباطی به هم ندارن اما بیربط هم نیستن. ضمنن هر دوی این پارامترها تحت تأثیر عوامل کل مسیر انتقال قرار میگیرن و محدود به یه بخشی از اون نمیشن.
میرایی در مورد مقدار پیشروی سیگنال در طول مسیر انتقال و میزان افت انرژی (تو DSL همون ولتاژ) سیگنالهای مختلف به نسبت انرژی اولیه اوناست. طبیعتن هر چی میزان میرایی بیشتر باشه انرژی سیگنالها در طول مسیر مشخصی بیشتر افت میکنه. حالا هر چی فرکانس سیگنال بیشتر بشه مقدار افتش هم بیشتر میشه. از اونجا که مسیر انتقال سیگنالهای دیتا در ADSL در واقع کل کابلها و تجهیزات بین DSLAM داخل مرکز مخابراتی تا مودم کاربر در محل استفاده است، شامل کابلکشی بیرون از ساختمان و اتصالات استفاده شده در اون و کابلکشی داخل ساختمان و اتصالات استفاده شده در اون هم میشه. حالا پوسیدگی کابلها یا اتصال شل کابلها تو کافوها یا حتی جعبههای تقسیم کوچهها میتونه روی افزایش میرایی اثر داشته باشه و حتی در اثر بارندگی و شرایط جوی نامساعد این اثر تشدید بشه. یا وجود یه سوکت یا کابل پوسیده داخل ساختمان هم اثر مشابه رو داشته باشه. البته چون طول مسیری که داخل ساختمان طی میشه و تجهیزات استفاده شده در این مسیر خیلی کوتاهتر از طول مسیریه که بیرون از ساختمان قرار داره، میرایی بیشتر به کابلکشی بیرون ساختمان مرتبط باشه.
اما SNR مشخص میکنه که سیگنالهای دیتایی که به مودم رسیدن آیا از نویزی که در طول مسیر روی اونا افتاده قابل تفکیک هستن یا نه. این نسبت که در واقع نسبت انرژی سیگنال دیتا به انرژی نویزه هر چی بالاتر باشه مودم راحتتر میتونه سیگنال دیتا رو از سیگنال نویز تفکیک و اطلاعات رو استخراج کنه. حالا این وسط اگه ولتاژ یه باند فرکانسی (bin) انتقال دیتا تو تکنولوژی ADSL بعد از طی مسیر انتقال از DSLAM تا مودم به دلیل همون میرایی به اندازهای افت کنه که در کنار نویزهای موجود در محیط دیگه عملن قابل تفکیک نباشه، مودم اون باند فرکانسی (bin) رو غیرقابل استفاده تشخیص میده و به DSLAM اعلام میکنه که دیگه اطلاعات رو از داخل این باند فرکانسی ارسال نکنه. SNR نهایی هر باند فرکانسی و میانگینی که مودم نشون میده هم به کل نویزهای مسیر از DSLAM تا مودم ربط داره. یه وقتایی یه پست فشار قوی نزدیک کابلهای تلفن تو مسیر میتونه عامل نویز روی یه بخشی از فرکانسها باشه، یه وقت استفاده از دستگاه مایکرویو یا عبور کابل تلفن از کنار کابل برق داخل ساختمان میتونه عامل ایجاد نویز و پایین اومدن SNR بشه.
دوستان یه سوال ( چون اینجا بچه ها خیلی حرفه ای هستن میخوام برای اطلاعات خودم این سوال رو بدونم )
من خطم رو 4 مگ بسته شده و همیشه هم رو 4 هست ( یعنی مشکل نویز ندارم که به خاطرش مودم خط رو کم کنه )
چیزی که هست وقتایی که سرعت خوبه مثل روز ها میام SNR خطم رو که نگاه میکنم روی 20-22 هست ولی وقتایی که سرعتم کمه مثل سر شب ها میام SNR رو نگاه میکنم بین 13-15 هست
میخواستم بدونم این مشکل ربطی به تجهیزات و مرکز مخابراتی داره !؟ یعنی مثلا به خاطر شلوغی و پهنای باند کم تو این ساعت هایی که سرعت کم هست SNR هم خراب میشه ؟ یا نه کم شدن SNR شب ها به خاطر مواردی مثل لامپ ها و ... هست که سر شب ها بیشتر میشه و نویز زیاد میشه ؟
ممنون
نه مشکلی نداره به خاطر نور لامپهای خیابونا و استفاده از تلویزیون و...این جور چیزاس اینا رو از سایتای خارجی دیدم
ولی خودم مشکل نوسان دارم که ربطی به روز و شب نداره قبلش هم گفتن گوشیمون خش خش داره البته همیشه خش خش نداره گاهی میاد که زنگ زدم هم به 118 گفتم یه شماره بدید بهشون مشکلمو بگم
گفت شما حضوری برو و بهشون بگو نویز دارم خودشون درست میکنن
برای من بد جور نوسان میکنه از 27 میاد روی 6
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم وضعیت خط من چجوره عایا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر![]()
سلام
خوبه روی 16 مگ بسته شده
ولی snr روی 12 مشکلی داری؟پرش لینک داری؟
البته 12 هم خوبه اگر بیاد روی 6 بد میشه
البته ماکزیمم سرعتی که هم میتونی داشته باشی 24 مگ ولی خطت دیگه کشش نداره
اگر روی 24 مگ بیاد snr هم میاد پایین
سرعت دانلودم متغیره
از 600 دیگه تا 1.3 مگ ...
پرش لینک نمی دونم چیه مبتدی ام
ولی شبا 13 - 14 گیگ دانلود دارم
این یه تست سرعت الان گرفتم
![]()
Last edited by reza_meybod; 20-12-2015 at 10:42.
دوست عزیز
قبل از این که جواب سؤال اصلیتون رو بدم اجازه بدین یه توضیح مقدماتی عرض کنم. اونم این که تغییرات سرعت عملی که شما در طول شبانهروز میگیرین با تغییرات SNR ارتباط مستقیم نداره. یعنی این جوری نیست که هر وقت SNR رفت بالا سرعت شما بالاتر بره یا برعکس هر وقت SNR کم شد سرعت شما هم حتمن کم بشه. همین طور این جوری نیست که هر وقت سرعت شما خوبه، SNR هم عدد بالایی داشته باشه و خوب باشه یا برعکسش. SNR سرعت لحظهای شما رو چندان تحت تأثیر قرار نمیده بلکه حداکثر ظرفیت ارتباط خط رو مشخص میکنه.
مثلن در مورد خود شما، با وجود تغییرات SNR حداکثر سرعتی که میتونین بگیرید ممکنه یه مقدار تغییر کنه. اما چون پروفایل شما از اکانتینگ روی 4مگ بسته شده، اون تغییرات اثری در عمل برای شما نداره. یا مثال دیگهاش وضعیت خط خود منه که با SNRی که در طول شبانهروز بین 5 تا 9 متغیره، حداکثر پهنای باندم حول و حوش 14مگابیت متغیره اما پروفایلم روی 12مگ بسته شده.
SNR یه محدوده safe و امن داره که اونم بالای 10-12 اه. اگه خطی با پروفایل مشخص SNRش بالای 10 باشه قاعدتن مشکل کاهش پهنای باند مؤثر نداره. اما تغییرات سرعت در طول شبانهروز همچنان براش ممکنه وجود داشته باشه. این تغییرات به پهنای باند ISP روی شبکههای مختلف و تعداد کاربرانی که همزمان دارن از اون پهنای باند استفاده میکنن برمیگرده. مثال شما دقیقن همینه. یعنی تغییرات سرعتتون به دلیل تراکم کاربر تو ساعتهای شلوغیه.
اما خود SNR به دلیل نویزهای محیطیه. که برخیشون رو دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در جواب شما گفتن. یکی از مهمتریناشون همین امواج الکترومغناطیسه که در اثر استفاده از وسایل برقی مختلف ایجاد میشه و روی سیگنالهای دیتا نویز میندازه. خوب طبیعتن این نویزها شبها که استفاده از این وسایل بیشتره قاعدتن بیشتر میشه و SNR رو کم میکنه.
اما عوامل دیگهای هم هستن:
- امواج رادیویی مثل شبکههای موبایل، وایمکس، وایفای، شبکه تلفنهای بیسیم و ... (طبیعتن اگه محل شما مسکونی باشه، میزان نویز ناشی از این امواج بازم شبا بیشتره تا روزا.)
- تغییرات جوی مثل بارندگی و رعد و برق یا دمای بالا که میتونن باعث کاهش SNR بشن.
- تجهیزات نامرغوب در مسیر خط ارتباطی (اینا اثر دوگانه دارن. یعنی هم باعث بالا رفتن میرایی میشن و هم میتونن خودشون عامل ایجاد نویز در سیگنالها باشن.)
- تراکم شبکه
این عامل آخری یا همون تراکم شبکه با این که ممکنه به نظر بیربط بیاد ولی اتفاقن یکی از دلایل بالا رفتن نویز در ساعتهای شلوغی و کاهش مقدار snrاه. معمولن کابلهای تلفنی که مخابرات از مراکز مخابراتی به کافوهای داخل محلهها میکشه کابلهای با تعداد زوجسیم بالان. مثلن ممکنه برای محلهای که چند هزار مشترک داره، از کابلهای 1000 زوجی و بالاتر استفاده کنه. نکته اینجاست که در ساعتهای شلوغی درصد بالایی از این زوجسیمها داخل این کابلها دارن دیتای adsl رو به صورت فعال رد و بدل میکنن. همین جریان اضافی دیتا روی این زوجسیمها روی همدیگه اثر نویزی قابل ملاحظهای میذاره و باعث میشه که مقدار نویز به طور مؤثری افزایش پیدا کنه که نتیجهاش پایین اومدن SNR اه. به این پدیده به شکل عمومی Crosstalk بین خطوط گفته میشه.
کلن بحث نویز خیلی پیچیدگیهای مختلفی داره و تحت تأثیر عوامل مختلفیه.
خوبه دیگه
همینم خیلیا ندارن
منظور از پرش لینک اینه که قطع و وصلی داری
شما ماکزیمم سرعت دانلودی که میتونی داشته باشی 2 مگ که ممکنه شرکت محدودت کنه و نذاره که ظاهرا هم همینکارو میکنه
2 تا سوال از شما داشتم:
1-حدودا چه قدر با مرکز مخابراتی فاصله دارید؟
2-خط شما فیبر نوری هست؟
با تشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)