تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 402 از 602 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412452502 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی دوستان
    بالاخره فرصتی در اختیار این جانب قرار گرفت تا بتونیم مقایسه ای داشته باشیم بین دو هدفونی که در ایران در رده ی قیمتی یکدیگر قرار دارند.
    دو هدفون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ابتدای پست جا داره تشکر ویژه ای از کاربر محترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشته باشم که هدفون sony z1000 خودشون رو مدتی در اختیار بنده قرار دادند تا این ریویو رو بنویسم اگر لطف ایشون نبود نوشتن این ریویو مقدور نمی شد.
    یک نکته ای که در ابتدا دوست دارم بهش اشاره کنم اینه که این بررسی به صورت مقایسه ای انجام شده پس هر صفتی رو که به یک هدفون داریم می دیم در واقع داریم با هدفون دیگه مقایسه می کنیم.

بهتره قبل از اینکه بررسی رو شروع کنیم یک مروری بر دو هدفون داشته باشیم:

audio technica m50 :

شرکت audio technica شرکتی با سابقه ی 50 ساله در ضمینه ی تولید و ساخت هدفون و میکروفن های حرفه ای و استدیو هستش. تولیدات این شرکت معمولا برای علاقه مندان به هدفای با بودجه متوسط تولید می شوند. هدفون m50 به جرات معروفترین تولید این شرکت و یکی از شناخته شده ترین هدفونهای جهان است. علت معروفیت این چنینی این هدفون غیر از مواردی که به تفضیل در زیر به اونها خواهیم پرداخت، ارزش خرید بالای این هدفون هستش. این هدفون به خاطر ویژگی های منحصر به فردی که داره در همین فروم و هدفای به رنج وسیعی از خریدارانی که بودجه ی حدود 200 دلاری دارند توصیه میشه. این هدفون اکثرا در رده ی قیمتی بین 130 الی 160 دلار قیمتش تغییر میکنه اما در حال حاظر (زمان نوشتن ریویو) قیمتی حدود 800 هزار تومان در بازار ایران داره.

مشخصات:
    درایور 45 میلیمتری
    حساسیت 99 دسی بل
    حداکثر توان مجاز 1.6 وات
    مقاومت 38 اهمی
    پاسخ فرکانسی 15 تا 28khz

sony mdr-z1000 :

شرکت سونی یکی از بزرگترین شرکتهای تولید تجهیزات صوتی و تصویری در جهان است. این شرکت که تقریبا بعد از جنگ جهانی دوم تاسیس شد دارای رنج تولیدات بسیار وسیعی از جمله دستگاهای بازی قابل حمل و تلویزیون و تلفن همراه و هدفون و ... است. از بهترین هدفونهای فول سایز این شرک می توان دو هدفون r10 bass heavy و r10 bass light رو مثال زد که در حال حاظر قیمتی حدود 4000 الی 7000 دلار دارند. از هدفونهای داخل گوشی این شرک هم میتوان ex1000 رو نام برد. هدفون z1000 این شرکت که از همان تکنولوژی کیریستال مایع ex1000 استفاده میکنه در ابتدا قیمتی حدود 700 دلار داشت اما با توقف تولید اون در حال حاظر میتونید اون رو با قیمتی حدود 500 دلار در سطح جهان پیدا کنید. در ایران هم در حال حاظر ممکنه کمی به سختی پیدا بشه اما قیمتی حدود 700 هزار تومان داره.

مشخصات:
    درایور 50 میلیمتری
    حساسیت 108 دسی بل
    حداکثر توان مجاز 4 وات
    مقاومت 24 اهمی
    پاسخ فرکانسی 5 تا 80khz

وسایل جانبی:
    m50 بسته بندی خیلی ساده ای داره. اما z1000 به ترز خیلی زیبایی در جعبه ی خودش قرار داده شده که از جعبه اون هم میشه استفاده کرد و هدفونرو درون اون قرار داد.
    z1000 قابلیت تعویض کابل رو داره و به همراه اون دو کابل عرضه می شه. یک کابل 1.2 متری برای استفاده ی پورتابل و یک کابل 3 متری برای استفاده در استدیو و خانه. m50 هم کابل در هم پیچیده ای داره که در عالت حادی حدود 1/5 متر طول داره ولی در حالتی که کشیده بشه به راحتی تا حدود 3 متر خواهد رسید. هر دو هدفون به همراه یک کیف قابل حمل چرمی عرضه می شوند که تفاوت زیادی با هم دیگه ندارند هرچند که کیف z1000 جنس بهتری داره. همچنین در داخل کیف اون جیب کوچیکی قرار داده شده که برای حمل کابل 3 متری استفاده میشه.
    در این قسمت چون به همراه z1000 یک کابل اضافه عرضه میشه میشه گفت که برتری نسبی با z1000 خواهد بود.
    ا

کیفیت ساخت:
    اول از m50 شروع میکنیم. بدنه ی اون کاملا از پلاستیک ساخته شده و پدهای چرمی اون جنس نسبتا خشکی دارند. پد اون هم رو کش شده از چرم هست جنس سختی هم داره. در کل m50 کیفیت ساخت واقعا خوبی داره و با اینکه کل بدنه از پلاستیک ساخته شده اما کیفیت ساخت بسیار بالاست و کلیه ی بستها محکم هستن، به نظر نمیاد که در فاصله زمانی کمی آسیبی به اون وارد بشه. کابل ذخیم این هدفون جنس نسبتا خشکی داره و در اخر فیش کاملا فلزی با کیفیت ساخت بالایی داره که به نظر کاملا مقاوم در برابر کشیدگی میاد. m50 سیستم جمع شدن جالب داره که اندازه ی اون رو کاهش میده همین باعث میشه تا یک هدفون portable باشه در حال که z1000 یک هدفون semi portable هستش.

وقتی برای اولین بار z1000 رو رو در دست میگیرید کاملا می فهمید که با یک هدفون گران قیمت رو به رو هستید. علاوه بر اینکه هدفون ظاهر بسیار زیبایی داره به نظر میاد که کاملا از بهترین موارد ساخته شده. پدهای چرمی اون جنس کاملا نرم و لطیفی دارند و هدباند هدفون هم بسیار نرم هستش و در وسط اون نوار فلزی وجود داره که وظیفه ی اون نگه داشتن هدفون روی سر و فشار اوردن کاپها به سمت داخل برای فیت شدن هستش. کابل به انتهای چپ هدفون متصل میشه و عملکرد پیچ مانندی داره تا به صورت اتفاقی بیرون کشیده نشه. خود کاپهای هدفون به نظر میاد از جنس فلزی بسیار سبک و مقاومی هستند که هنگامی که اونها رو در دست میگیرید کاملا حس خوبی بهتون دست میده. البته پشت کاپها که بر روی اون ارم سونی حک شده از جنس شیشه مانندی هستش که تمایل عجیبی برای جذب اثر انگشت داره. کابل این هدفون مقداری از m50 نازکتره ولی جنس نرمتری و سبکتری داره که مخصوصا باعث میشه برای استفاده ی پرتابل راحتتر باشه.
    کابل 3 متری هم کیفیت خیلی خوبی داره و فیش اون هم جنس فلزی بسیار محکمی داره. همراه هر دو هدفون هم تبدیلی برای فیش عرضه میشه که هم فیش m50 هم فیش کابل 3 متری سونی حالت پیچ مانندی دارند که تبدیل به اونها پیچ میشه.
    قابلت تعویض کابل z1000 باعث میشه تقریبا بتونید از هر کابل 3/5 به 3/5 برای هدفونتون استفاده کنید. با توجه به اینکه بخش زیادی از خرابی هدفونها به علت کابل اونهاست این قابلیت باعث میشه که مطمئن باشید این هدفون تا مدت زیادی برای شما کار خواهد کرد.

همانطور که کاملا مشخصه در این قسمت برتری کاملا با z1000 هستش(اگرچه قابلیت جمع شدن m50 بسیار کاربردی هستش) . با اینکه m50 کیفیت ساخت خیلی خوبی داره اما توانایی رقابت با یک هدفون 500 دلاری رو نداره. اگر بخوام مقایسه ی عددی انجام بدم تا دوستان بهتر متوجه بشن اگر بخوایم به z1000 نمره ی 5 بدیم نمره m50 سه خواهد بود.

راحتی بر روی سر و ایزولیشن:
    وقتی برای اولین بار سایز کاپهای z1000 رو دیدم به نظرم اومد که کوچیک هستند و احتمالا آنچنان بر روی گوش راحت نباشند.
    ولی وقتی اون رو روی سرم گذاشتم واقعا راحت بود. مخصوصا پدهای هدفون جنس خیلی نرم و راحتی داشتن که باعث می شد احساس راحتی کامل داشته باشم. البته ممکنه که روی سر گذاشتن z1000 ،یه مدتی طول بکشه تا بهش عادت کنید چون باید اول قسمت برامده ی گوش رو وارد کنید و بعد کل گوش رو پس ممکنه شاید 2 ثانیه بیشتر از m50 طول بکشه تا بتونبد روی سرتون قرارش بدید. هد باند هم جنس خیلی خوبی داره و در استفاده های طولانی مدت مشکلی ایجاد نخواهد کرد. کاپها قابلیت چرخش نسبی رو برای بدست آوردن فیت مناسب دارند ولی مقدار این چرخش اصلا قابل مقایسه با m50 نیست.
    در m50 پدها جنس سختری دارند بنابر این ممکنه که احساس کنید که نسبت به z1000 گوشتون به خوبی داخل کاپ قرار نگرفته. همچنین هدباند از جنس سختری ساخته شده و نصبت به z1000 هم نیروی بیشتری به اطراف سر وارد می کنه.که این باعث می شه وقتی مدت زیادی روی سرتون باشه قسمت فوقانی سر که با هدباند تماس داره اذیت بشه.
    در این قسمت هم برنده به نصبت خوبی z1000 خواهد بود.(5 به 3)
    در قسمت ایزولیشن هم z1000 بهتر از m50 عمل میکنه ولی اختلافها زیاد نیست.(5 به 4)
    برای دوستانی که استفاده ی پرتابل مد نظرشون هست باید بگم که z1000 روس سر تعادل بهتری نسبت به m50 داره.
    ولی m50 هم در راه رفتن اصلا اذیت نمیکنه و بر روی سر به صورت خوبی باقی می مونه.
    یکی از خوبی های m50 اینه که کاپهای اون قابلیت چرخش زیادی دارند این باعث میشه که به سادگی و به روشهای مختلف بتوان برای استفاده ی با یک گوش از اون استفاده کرد. اما چون z1000 به صورت محدودی می چرخه برای استفاده با یک گوش به راحتی m50 نیست و مقداری اذیت میکنه.

صدا:
    خوب به مهمترین قسمت بررسی خودمون یعنی بحث صدا رسیدیم. تمامی مواردی که در این قسمت مطرح میشه تجربیات شخصی خودم با این دو هدفون هستند پس برای استفاده از اونها باید به شدت مراقب باشید.
    خوب چون صدای z1000 برای من نا آشنا بود تا مدت یک هفته با اون اهنگ گوش دادم تا با سبک صدایی اون بیشتر آشنا بشم و بتونم ریویوی بهتری بنویسم. همه ی تستها با ipod touch 5th انجام گرفته شده و فعلا خبری از آمپ نیست.
    با این حال اگر در مواقعی استفاده از آمپ تغییری ایجاد بکنه به اون اشاره خواهم کرد.

بعضی از اهنگهایی که برای تست استفاده کردم به شرح زیر هستند:
    بیس:
    خوب بررسی رو از پاییترین بازه ی فرکاسی شروع می کنیم. وقتی برای اولین بار به صدای m50 گوش دادم بیس او برام بسیار لذت بخش بود. البته در بعضی ترکها بیس به سمت بومی شدن میل میکه. در حالت عادی هم بیس m50 مقدار زیادی داره و پاسخ فرکاسی اون در این قسمت به هیچ عنوان فلت نیست. همچنین درایور قدرتمند m50 لرزشهای شدیدی رو تولید میکنه که به راحتی با حس لامسه قابل درک هستند که برای دوستان basshead قطعا خوش آیند خواهد بود. و باعث دوچندان شدن حس بیس قوی این هدفون هم خواهد بود.
    اگر m50 رو بدون امپ استفاده کنید ممکه بیس اون مقداری براتون ضعیف باشه(این اتفاق از مید بیس شروع میشه و تقریبا تا مید ادامه داره) یک نکته ی منفی این هدفون احتیاج اون به امپ هستش.
    هنگامی که از m50 به سرغ z1000 رفتم تفاوت مقداری زیاد این دو در قسمت بیس من رو به شدت شوکه کرد. در حالی که بیس در m50 قوی و نرم هست ،ولی حالت طبیعیتری داره ، در z1000 بیس کاملا مقدار کمتری داره و جنس خشکی هم داره که باعث میشه در مقایسه با m50 مصنوعی باشه. بهتره در همین جای بررسی دوستای که علاقه ی زیادی به بیس زیاد دارند از خرید z1000 صرف نظر کنند.از دید دیگه در ترکهایی که m50 ممکنه بیس بومی پیدا کنه و جزئیات بیس از بین بره z1000 کاملا کنترل خودش رو حفظ میکنه و جزئیات بهتری رو تحویلتون میده.
    وقتی دست به اکولایزر شدم تا بتونم اختلاف مقداری در بیس رو بین این دو هدفون مشخص کنم به اختلافی بین حدودا 6 تا 8 دسیبل
    رسدیم که البته هرچه به مید نزدیکتر میشیم این اختلاف کمتر میشه. در این قسمت برنده رو سلیقه ی شخصی تعیین میکنه درسته که در قسمت کیفیت z1000 به مقدار ناچیزی برتری داره ولی فاصله ی زیاد کمیتی اونها باعث میشه که اتخاب کاملا بر اساس سلیقه صورت بگیره. هرچند برای من اصلا دور از ذهن نخواهد بود که اکثر افراد در این بخش بیس m50 رو بیشتر بپسندند.

مید:
    یکی از مشکلاتی که m50 داره اینه که سایه ی بیس قوی اون بر روی مید افتاد و باعث شده مید حالت تاریکی پیدا کنه و بعضی مواقع ممکنه این حس بهتون دست بده که مید شفافیت لازم رو نداره. مید حالت عقب کشیده و در مقایسه با بیس مقدار کمتری داره
    ولی در اکثر موارد m50 مید دلنشینی داره که به نظر من احتیاج داره که مقداری روشنتر و فورواردتر باشه.
    تاکید شده ترین رنج فرکانسی در z1000 همین مید اون هستش که باعث شده کل پاسخ فرکانسی اون حالت U برعکس داشته باشه.
    چون z1000 بیس ضعیفی داره باعث میشه که نسبت به m50 مید این هدفون بتونه به خوبی خودش رو نشون بده. همونطور که گفتم در این هدفون فوکوس کامل بر روی مید هستش و هیچ وقت حس نمیکنید که مید پشت بیس و یا های گم بشه(اتفاقی که به دفعات در m50 اتفاق می افته) ترکیب بیس قوی m50 و مید عقب کشیده ی اون باعث میشه تا حس کنید خواننده در فاصله ی دورتری از شما قرار داره. این نکته و نکات دیگری که گفتم باعث میشه که مید z1000 نسبت به m50 تمیزتر و شیرینتر به نظر میاد.

های:
    در قسمت High Midrange/Low Treble هدفون z1000 مقدار بیشتری داره ولی در High Treble هدفون m50 مقدار بیشتری تحویلتون میده.
    یکی از ایرادهای m50 اینه که در مواقعی تمایل به صوت کشیدن نشون میده و مقدار زیاد های آزار دهنده میشه. z1000 در این قسمت رفتار آرومتری داره و به این راحتی به سوت کشیدن نمیفته. یکی از ایرادهای m50 همین های هارشی اون هستش که در مواقعی که به مدت زیادی با اون اهنگ گوش میدید باعث یک جور خستگی ذهنی میشه. ولی z1000 به خاطر های آروم و کنترل شده ای که داره باعث میشه تا بتونید به مدت زیادی بدون خستگی به این هدفون گوش بدید. در مواردی هم ممکنه که z1000 کترل خودش رو از دست بده و تمایل به سوت کشیدن پیدا کنه ولی این موارد اکثرا نادر هستند و معمولا هم مشکل از رکوردهایی هست که دارید استفاده میکنید.

سبک صدای کلی دو هدفون:
    همنطور که مشخصه دو هدفون پاسخ فرکانسی کاملا متفاوتی دارند. در حالی که m50 صدایی گرم و حتی تا حدودی تاریک داره (تاریکی صدای m50 به خاطر بیس زیاد اون هست که از مقدار های اون بیشتره ولی همونطور که گفتم *تا حدودی*) ولی z1000 صدایی کاملا فکوس کرده روی مید و به اصطلاح کسل کننده و تا حدودی روشن تر داره(روشن بودن صدای z1000 به این خاطره که مقدار های اون از مقدار بیس اون بیشتره). با توجه به سبک صدای خیلی خاصی که z1000 داره با وجود اینکه قیمت داخل ایران اون حالت رویایی داره ولی با این حال انتخاب اون باید به شدت با دقت انجام بشه چون برای ذائقه های خاصی مناسب خواهد بود. با اینکه z1000 ویژگیهایی داره که باعث میشه برای استفاده توی استدیو مناسب باشه ولی در عین حال وقتی با یک سری ترکهایی که مشکل ضبط داشتند آهنگ گوش میدادم(اکثرا در فرکانسهای بالا) اکثر این مشکلات اصلا با z1000 مشخص نبود. که باعث میشه ایرادهای ترک در فرکانسهای بالا از دید تنظیم کننده مخفی بمونه ولی در بخش مید یا به طور کلی تر صدای خواننده ،عملکرد خیلی خوبی ، برای این کاربرد خواهد داشت.

ساند استیج و صدای 3 بعدی :
    برای تست ساند استیج از ترکهای بینورال و کلاسیک استفاده کردم تا حداکثر پتانسیل هدفونها در این بخش مشخص بشه.
    ساند استیج در m50 مقداری بزرگتره ولی ایمجینگ و تفکیک ساز در z1000 بهتره. این باعث میشه تا با اینکه در z1000 فاصله ی کمی با نوازندگان دارید اما مکان و فاصله ی بین انها رو بتونید به روشنی مشخص کنید. اما در m50 جایگاه نوازندگان مقداری در هم رفته و فاصله ی بین آنها تا حدودی مبهم است. بنابراین اگر بخوام توی بخش اجرای 3 بعدی انتخاب کنم z1000 رو انتخاب می کنم چون در بازسازی کلی فضای اجرای آهنگ بهتر عمل می کنه.(3.5 به 4.5)

سبک موسیقی مناسب:
    در پایان این ریویو بهتره که سبک مناسب برای هر کدام از این هدفونها رو مشخص کنیم. m50 هدفونیه که برای اکثر سبکها قابل انتخابه و سبکی نیست که در اون به شدت بدرخشه و سبکی هم نیست که در اون به شدت نا امیدتون کنه. هرچند که صدای عقب کشیده ی m50 برای سبک راک و متال خیلی مناسب نیست چون معمولا اکثر طرفداران این سبک اجرای تهاجمی رو بیشتر می پسندند. و تمام کسان دیگری هم که قصد خرید این هدفون رو دارند باید بدونند که با یک صدای رنگی شده طرف هستند.
    z1000 هماهنگی بسیار خوبی با سبک کلاسیک داره. اجرای 3 بعدی خوب اون و مید رنج جذابش باعث می شه که برای قطعات کلاسیک بسیار مناسب باشه. ممکنه که برای بعضی از طرفداران پاپ و رپ هم انتخاب بدی نباشه ولی احتمالا بیس ضعیف این هدفون اونها رو آزار خواهد داد و با سبک راک و متال هم هیچگونه هماهنگی نخواهد داشت.

با تشکر از وقتی که برای خواندن این بررسی گذاشتید
    موفق باشید.
    Last edited by t-jays; 18-11-2013 at 01:38.

داره خودمونی میشه k.pax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با تشکر از دوست گرامی بابت این ریویو عالی که گذاشتن . . .

بعد از مدتی تصمیم گرفتم یه کم بیشتر هزینه کنم واسه خرید هدفون مورد علاقم
    خرید تو رنج قیمت 110 - 170
    پستهای زیادی خوندم ، با توجه به اینکه تو این رنج قیمت اکثر هدفون ها کاربر رو راضی میکنه بنده باز یه مقدار سردرگم هستم
    تو یه پست یکی از دوستان واسه هر برند یه سبک رو تقریبا اشاره داشتن که به نظرم جالب اومد

سبک اهنگهایی که گوش میکنم : pop - rock - tranc - electronic
    بیشتر دوست دارم صدا طبیعی تر باشه با یه مقدار بیس متوسط به بالای نرم

توپست قبلی دوستان به من crative ep630 پیشنهاد دادن ، میخوام ببینم که این هزینه ی بیشتر میتونه وقعا چشمگیر باشه یا نه ؟
    مثلا xb30 با xb60 سونی تفاوت قیمت حدود 50 هزارتومنی دارن ایا این اختلاف تو صدا هست یا مثلا تو جنس بدنه و سیم و متعلقاتش ؟

با توجه به جستجوهایی که کردم و باتوجه به سبک کاری به نظر خودم انتخاب بهتر از برند سونی هست که به این مدل ها رسیدم :

XBA - 10
    MDR-XB60EX
    XBA - S65

MDR-XB30EX

ممنون میشم اگر بیشتر بنده رو راهنمایی کنید ، البته نظر خودم بیشتر XBA 10 هست ولی تو CNet دیدم ظعف هاش رو نوشته بیس کم و تریبل کم ، واسه همین یه کم دو دل شدم . . .

اگر مدل بهتر سراغ دارین معرفی کنین و لطف کنید بگید که ایا این هزینه ی بیشتر ارزش داره یا خیر . . سرتون رو درد اوردم ، بودجه کمه دیگه اگه بود که دیگه یه EX1000 میخریدم

راستي پليرم ايپاد تاچ ٤ هست . واينكه هدفون close با معمولي فرقش چي هست ؟

با تشکر فراوان
    Last edited by k.pax; 17-11-2013 at 15:23.

3. 4 کاربر از k.pax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام استادین محترم.
    من دنبال یک هدفون هستم که پرتابل باشه و در رده ی قیمتی 200 تومن
    سبک هم راک و متال و مقدار کمی الکتریک هست هدفون هایی هم که داشتم پانسونیک آشغال بوده و akg k44 دنبال یه هد خوب می گردم لطفا راهنماییم کنید .استفاده هم با گوشی موبایل فقط

داره خودمونی میشه k.pax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کسی هست مارو یاری کنه . . .

اقا ما چند مدل دیگه هم پیدا کردیم ، خلاصه و مفید اینکه :
    سبک : pop - dance - electronic - tranc
    در کل موزیک های خارجی گوش میکنم از schiller - conjure one - Mike Oldfild - astrix - dan balan و . . . .
    صدا با کیفیت و زنده با بیس نرم و میدرنج خوب ، طوری که همه در سطح خوب خودشون پخش بشن ( بیس نه کم و نه زیاد ، خفه نباشه صدا )
    صدا حالت استریو داشته باشه و حالت باز ( فکر کنم ساند استیج میگن بهش )

سورس : ایپاد تاچ 4

قیمت تا 170

اینم مدلها :

Sony XBA 10
    Sony XB60EX

philips She 9800
    philips She 9000

Soul SL49

klipsch s4

t-jays one

jvc HA-FX1

در کل از این بابت راهنمایی میخوام که اگر مثلا She 9000 جوابگو هست هزینه ی بیشتر تا 170 - 80 تومن نکنم . . . منتظرم دوستان . . .
    Last edited by k.pax; 18-11-2013 at 17:30.

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان لطفاً یه هدفن بی سیم خوب معرفی کنید که با موبایل هم مچ بشه. ویژگی ها مد نظر من:

1-من میخوام باهاش برنامه های آموزشی گوش کنم از روی موبایل و میخوام صداش تا حد ممکن بلند باشه.
    2- برد برای من مهم نیست پس نمیخوام برای این مورد هزینه اضافه بدم. در حد 1-2 متر کافی هست.
    3-باس و ... برام مهم نیست چون موزیک نمیخوام گوش بدم!
    4-خر کار باشه!

ممنونم
    Please help

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام. هدفون گوشی HTC One من خود به خود سمت راستش از کار افتاده و صداش خیلی ضعیف شده. تصمیم دارم یه ایرفون و نه الزاما هدفون بگیرم. چیزی که پیدا کردم Moshi Moonrock هست. تو سایت های خارجی که خیلی تعریف کردن ازش و گفتن به نسبت قیمت هم ظاهر و جعبه همراه خوبی داره و هم باس و کیفیت خوب صدا.

نظر دوستان چیه؟ کسی این مدل رو داشته؟
    با توجه به محدودیت بودجه من(حداکثر 100 تومن) مدلی پیدا میشه که بهتر از این باشه؟
    Last edited by salehi.com; 18-11-2013 at 20:32.

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    هدست بلوتوث nokia bh-503 مناسب شماست
    موفق باشید.

9. 2 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

کسی نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

:n28:Need help

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

دوستان کسی Bose ie2 استفاده کرده؟صداش و کیفیتش چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •