نود و یک سالم قیمتش الان حدودا 25 هست
اتاق تعویض دیگه زیر 19
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
نود و یک سالم قیمتش الان حدودا 25 هست
اتاق تعویض دیگه زیر 19
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
با بودجه 19ملیون چی بخرم بهتره پژو405 مد نظرمه ولی نمی دونم چه مدلش گیرم میاد؟
دوستان من یه پراید 111 دارم مدل 91 sx راضیم از اینکه اصلا اذیتم نمیکنه از اینکه بخوام برم تعمیرگاه. 18 مشتری دارم. به نظر شما به صرفه هست بفروشم 2 تومن بزارم روش برم 206 بگیرم؟
با این بودجه چه 206 میشه گرفت؟ از نظر این که ماشین سالمه سالم باشه اذیتم نکنه... ممنون
ریو چطور؟؟؟
Last edited by ardalan13; 17-01-2014 at 01:08.
میتوانید مدل 86 و حتی 87 رو انتخاب کنید .
به صرف نیست ماشین رو عوض کنید خصوصا برای 206 که جز ظاهر چیز خاصی نداره .
با این بودجه میتوانید تیپ 2 مدل 87 و تیپ 5 مدل 85 رو انتخاب کنید که قطعا پا به خرج هستند .
ریو هم مدل 85 میتونید انتخاب کنید که اونم پیشنهاد نمیشه ، هم قطعاتش کم هست و هم مستهلک شده ، درضمن ریو ، پراید نسل جدید هست و جهش جالبی به حساب نمیاد .
اگر ماشین اذیت نمیکنه و زراضی هستید که عوض نکنید ، اگر قصد تنوع را دارید میتونید به تیبا فکر کنید .
من بین سمند ال ایکس بنزینی EF7 وتندر اتومات مردم.بنظرتون تندر ارزش حدود هفده ملیون تفاوت قیمت رو داره؟
از طرف دیگه از گزینه های هم قیمت سمند هم دیدم تو این تاپیک دوستان مهمولا همون سمند رو پیشنهاد میکنند.درسته؟
ممنون میشم به این دو پرسش من پاسخ بدید.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
206 تیپ 5 مشکی مدل 90 کمتر از 17000 تا کار کرده 5 ماه بیمه بدنه و ثالث نهایت چقدر میارزه؟
تندر که ارزشش رو نداره
سمند موتور ملی ماشین خوبیه ولی بازار دست دوم خوبی نداره هرچند گمون نکنم تندر اتومات هم بازار دست دوم خوبی داشه باشه
پیشنهاد من پارس موتور tu5 هستش
دوستان از کجا باید فهمید تاریخ تولید خودرو کی بوده؟ منظورم جز سال روزو ماهشه!![]()
حدود 29 تا 30 ملیون تومان .
بحث خودروی اتومات از دنده ایی جداست ، باید دید معیارهاتون چی هست ! اگر اتومات میخواید میشه گفت با این بودجه بهترین انتخاب هست و اگر دنده ایی میخواهید بازهم سمند بهترین انتخاب در رنج قیمتی خودش و حتی بالاتر هست .
در برگ سبز خودرو تاریخ تولید قید شده .
دوست عزیز تو برگ سبز چیزی به عنوان تاریخ تولید نیست فقط مدل رو زده!در برگ سبز خودرو تاریخ تولید قید شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)