سلام بچه ها
بین دو تبلت lenove ideapad 10 s6000 و Huawei MediaPad 10 FHD کدومشون ارزش خرید دارند؟
سلام بچه ها
بین دو تبلت lenove ideapad 10 s6000 و Huawei MediaPad 10 FHD کدومشون ارزش خرید دارند؟
سلام دوستان قصد خرید دو تبلت دارم که یکیش نهایتا 1میلیون و 500 باشه و دیگری نهایتا 800
انتظاراتی که ازشون دارم ایناست:
سیم کارت خور باشه
ترجیحا 4هسته ای باشه
دوربین جلو داشته باشه
سایز صفحش ترجیحا بالای 7 اینچ باشه ((البته این برای ارزونتره احتمالا کلا نمیشه))
خلاصه ممنون میشم بهترین مدل ها رو بهم معرفی کنید![]()
سلام
بین این دو سه مدل از نظر کارایی و قیمت کدوم رو پیشنهاد میدین؟ البته همشون 10 اینچن
1. نوت 2014 پی 601
2. نوت 2013 ان 8000
3.تب 3 مدل رو نمیدونم
بیشتر کار با اینترنت . پی دی اف و کمی هم بازی و فیلم و .............
همین امروز میرم دنبالش . خودم نظرم رو پی 601 ولی قیمت خیلی بالاست![]()
سلام
بین این دو سه مدل از نظر کارایی و قیمت کدوم رو پیشنهاد میدین؟ البته همشون 10 اینچن
1. نوت 2014 پی 601
2. نوت 2013 ان 8000
3.تب 3 مدل رو نمیدونم
بیشتر کار با اینترنت . پی دی اف و کمی هم بازی و فیلم و .............
همین امروز میرم دنبالش . خودم نظرم رو پی 601 ولی قیمت خیلی بالاست![]()
سلام به همه دوستان . یه سوالی داشتم . بهترین تبلت تت قیمت 350 تومن چی هست ؟ چون قیمت پایین هست و مدلها کمی زیاده نمیخوام مشخصاتش کم باشه که بعدا مجبور شم عوضش کنم ترجیحا سیم کارت خور . همونطور که گفتم بهترین تا 350 تومن .ممنون میشم سریع پاسخم رو بدین . منتظرم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام به من یک فبلتی معرفی کنید که کیفیت ساخت و سخت افزار خوب که بازی های اچ دی را روون اجرا کنه و باتریش خوب شارژ نگه داره تا 1300؟ کلا همه چیش خوب باشه ممنون
سلام
بین سامسونگ نت 3 وتبلت 10.1سامسونگ موندم .
1.بیشتر برای کتاب خوندن و نوشتن نت میخوامش.اینترنت هم زیاد میرم.
2.میخوام همیشه همراهم باشه.
3.فقط یکیشو میتونم بخرم.
اگر سامسونگ نت 3 بتونه کار تبلت رو از لحاظ کتاب خوندن انجام بده بیشتر تمایلم به خرید اونه.(میشه به راحتی مطالعه با نت 3 چند ساعتمطالع کرد؟)
لطفا نظر بدید.
لنوو جديد تر هست اما همه چيزش از هواوي پايين تر هست ( بويژه صفحه نمايش و دوربين )
مدياپد خيلي تصوير خوبي داره اما ديگه براش آندرويد نسخه جديد نيومد ( اگه بياد محصولات جديد فروششون كم ميشه )
سلام
آقایون تبلت 7 اینچی با رم دو و رزلوشن بالا 1920*1080 یا 1200*1920 به جز نکسوس7 و کیندل داریم ؟
Last edited by taghi_ramzi; 19-05-2014 at 09:17.
سلام به دوستان عزیز
بهترین تبلت 8 اینچ زیر یک میلیون در بازار چی هست؟
ممنونم از راهنمایی دوستان
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)