این مد ایرانخودروتو حتما بده ! راستی روی پلاک ها کار کنین چطوری فارسیشون کنیم
این مد ایرانخودروتو حتما بده ! راستی روی پلاک ها کار کنین چطوری فارسیشون کنیم
اساتید لطفا منو راهنمایی کنید.کسی هست که این مشکل مشابه رو داشته باشه؟؟از وقتی پچ رو زدم اینطور خراب شده.هم مستقیم 1.2.5.1 رو گرفتم هم اول 1.1.1 به 1.1.3و بعد به 1.2.5.1
با سلام برو سایت سافت گذر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کیجن این بازی رو دانلود کن و حال شو ببر
مدي رو كه پاك كردينو دوباره بريزين و تو بازي هر كاري باهاش كرده بودينو به حالت قبل برگردونين
مثلا اگه با اون مد ماشينتونو ارتقا دادين ماشينتونو به حالت قبل برگردونين
يا مثلا اگه مپ ريختين و توي جاده هاي جديد مپ هستين از جاده جديد برين به همون جاده اصلي خود بازي بعد پاك كنيد
خطاب به سوال شيرين خانم
هنوز کامل نیست فقط رو بنز کلاس A نصبه ولی بهر حال میذارمش دوست داشتی استفاده کن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کله صبح ساعت 7 تا 11 ظهر طول کشید تا ایرانخودرو دیزل رو طرحشو تموم کردم دهنم آسفالت شد .
معععع!!!ایران خودرو آرم اصلی شرکت رو ور نمیداره شما ورش داشتی به جاش اینو زدی!
میخوای اون مد بنز رو که ادیت کرده بودم دانلود شاید بعضی از قسمتهاش به دردت بخورن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این میگن تصادف!
![]()
Last edited by nice 2000; 21-12-2012 at 22:06.
[QUOTE=amin13720;7371156]یکم با پریمیوم ور رفتم و دوتا مود تیونیگ براش داشتم با هم ترکیبشون کردم و خودمم یه چیزایی بهش اضافه کردم
عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
دوست عزیز amin 13720 برای تقویت تعادل ماشین چیکار کردی کدوم فایل ها رو تغییر دادی ؟
ممنون میشم راهنمایی کنی.
Last edited by arash696; 22-12-2012 at 00:21.
دقیقا همین کار رو کردم نشد!!
کسی مد افزایش سرعت نداره؟
یکی شما رو دانلود کردم فقط نمی دونم چجوری بیارمش تو zmod که متریال هاش درست کار کنه وقتی بازش میکنم اون پایین آدرس کجا رو بهش بدم که کامل با همه متریال ها و خرت و پرتاش باز بشه ؟ و اینکه چطور میشه مثلا همین لوگوی ایران خودرو رو به همه کلاس ها داد ؟ چون بنز فکر کنم مثل اسکانیا یه چیزی مثل cab base نداره .
بالاخره خودمو کشتم فهمیدم چیکار کنم رنگ جلو بندی این اسکانیا با رنگ بدنه یکی بشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اومدم همین کارو با آفتابگیر بکنم stop working داد ، میشه اصلا همچین کاری کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)