داداش میشه منبع اینی که الان گفتی رو بنویسی؟؟؟؟؟![]()
داداش میشه منبع اینی که الان گفتی رو بنویسی؟؟؟؟؟![]()
من خودم این و از یه مهندس کامپیوتر پند سال پیش یاد گرفتم البته بهت بگم که من اینکارو فقط تو pc انجام می دادم حالا که شکا پرسیدی و چون مشکلت مشابه مال من بود گفتم که امتحانش کنی....
حالا جواب نگرفتی ؟؟؟![]()
سلام.
من لب تابم hp مدل pavilion dv3 هست.
از وقتی ویندوز ویستاش رو برگردوندم دوتا مشکل باهاش دارم.
اول اینکه : موسم رو نمیشناسه اما usb رو میشناسه.در نتیجه با موسم نمیتونم کار کنم.
دوم اینکه :وقتی یه مدت کار میکنه و داغ میشه خودش خاموش میشه.
ممکنه راهنمایی کنید؟
اولا که مشکل من نبود منم سوال یه نفرو جواب دادم
یعد تو لپ تاپ بسته به مدل یا F12 یا F10
تو پی سی هم بیشتر مارد برد ها بوت منوشون F8 هست بعضیا مثل مارد برد های گیگا F12 هستن
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
فن دستگاه درست کار میکنه؟
دمای سی پی یو و گرافیکو چک کردی؟
سلام
دوستان ، تازگی ها یه لپتاب خریدم با مارک asus و مدل k40ie vx043 بعضی وقتها یه صدایی شبیه tetetetetetete از داخلش میاد و شروع میکنه به هنگ کردن که به جز خاموش کردنش راهی نیست کارت گارانتی هم داره . من باید چکار کنم ؟ بدمش گارانتی یا شما راه حل دیگری دارین
و یه مشکله دیگری هم داره وقتی میزنمش به شارژ ، برای یه لحظه صفحه سیاه میشه و دوباره به حالت اول بر می گرده
این یکی مشکلش از چی هست قبلا این طوری نبوده
ممنون از راهنمایی
بدی گارانتی بهتره
چون اینجوری که میگی صدای تیک تیک میده احتمال قوی هارده و تا نو هست بده گارانتی
شارژز رو که میزنی کامل سیاه میشه دوباره بر میگرده یا یه لحظه نور کم و زیاد میشه؟
وقتی میزنمش به برق واسه شارژ ، صفحه مانیتور یه لحظه کاملا سیاه میشه مثل اینکه خاموش بشه و دوباره روشن میشه
یه شارژر دیگه روش تست کن ببین بازم همین طوره؟
من فقط همین یکی رو دارم لازمه برم یکی دیگه بخرم ؟
نه بخوای شارژر دیگه بگیری 30 -40 تومن باید خرج کنی
اگه دوستی آشنایی داری که شاژرش به لپ تاپت میخوره یا مغازه دار آشنایی که داره ببر 1 لحظه تست کن ببین بازم همین طوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)