هر جور مصرف کنید مشکلی نیست!
شما تا آخرش مصرف کن به 10 یا 5 % رسید بزن به شارژ
این مال گوشی های زمان قد قد میرزاس که نمیدونم 8ساعت تو شارژ باشه و اینا
باطری های جدید این دنگو فنگارو نداره
هر جور مصرف کنید مشکلی نیست!
شما تا آخرش مصرف کن به 10 یا 5 % رسید بزن به شارژ
این مال گوشی های زمان قد قد میرزاس که نمیدونم 8ساعت تو شارژ باشه و اینا
باطری های جدید این دنگو فنگارو نداره
سلام ، من نمیتونم با وایرلس گالکسی اس دانلود کنم . البته همه سایت ها رو به صورت روون باز میکنه ولی موقع دانلود فایل میزنه Failed . ممنون میشم راهنماییم کنین .
سلام
من تو این گوشی وقتی صفحات رو مثلا در اینترنت و در پیامها بالا یا پایین میکنم هنگامی که به ابتدا یا انتهای صفحه میرسم و دیگه جایی برا بالا رفتن یا پایین اومدن نیست از اون انتهای صفحه یه نوار آبی شروع به بالا آمدن یا یا پایین اومدن میکنه. با گوشی هم بعضی وقتها که تو اینترنت میرم وقتی اونجا هم بالا پایین میکنم صفحه یه لحظه شطرنجی میشه، برا زوم کردن رو صفحه هم از این جور مشکلا دارم. میشه مشکل رو حل کرد ؟
سلام
قسمت اول که مشکل نیست یه نوع افکت هستقسمت دوم هم مشکل نیست وقتی شما اسکرول می کنی قسمت پایینی یا بالایی پیج در حال لود شدنه که بصورت شطرنجی مشاهده میشه.
فکر نکنم افکت باشه. اگه باشه چطور میتونم حذفش کنم؟
برا اینترنتم وقتی که صفحه کامل لود شده هنگامی که زوم میکنم وقتی که بخوام برگردم کنارای صفحه یه لحظه کامل شطرنجی میشه و میره. می خواستم ببینم همشون اینطورین ؟
اتفاقا افکته که همه خودشونو به در و دیوار میکوبونن که داشته باشنش![]()
در کل کیفیت تصویر اس 2 بالاتره یا نوت ؟ والا چیزی که من از اس 2 دیدم به نظر من باید اس 2 بالاتره باشه بخاطر پلاس بودن صفحش ..
اس2 یه خرده رنگها رو گرمتر نشون میده ولی نوت تصویر واضح تر و روشن تری داره رنگها رو هم طبیعی تر نشون میده
در کل ال سی دیه نوت خیلی عالیه![]()
تو اس 2 هم اگر صفحه رو روی حالت Movie بگذاری رنگ ها واقعی تر میشن ....
تو اس 2 هم اگر صفحه رو روی حالت Movie بگذاری رنگ ها واقعی تر میشن ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)