تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 402 از 973 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412452502902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی اون پست رفع اشکال ها همه مشکلات حل شد ولی مشکل من هنوز حل نشده باقی مونده :

سایه هه هی تکون میخورن و حالت برفکی دارن .... درایورم هم 180.84 هست ... ویندوز XPSP3 ...
    Geforce 8800 GT هم دارم ...
    Last edited by linkin_park; 11-12-2008 at 12:31.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

توی اون پست رفع اشکال ها همه مشکلات حل شد ولی مشکل من هنوز حل نشده باقی مونده :

سایه هه هی تکون میخورن و حالت برفکی دارن .... درایورم هم 180.84 هست ... ویندوز XPSP3 ...
    Geforce 8800 GT هم دارم ...
    دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم .
    با 8600GT 256MB Gddr 3 .
    + ویندوز ویستا 64 بیتی .
    این فکر کنم دیگه مشکل خود بازی باشه .
    ولی خدا کنه با کرک یا پچ حل بشه چون خیلی تو ذوق میزنه .

ویستا اصلا هم شکست خورده نیست
    من از وقتی ویستا ریختم زمین گیرش شدم
    فروش نزدیک به 400 میلیون نسخه ای ویستا هم ثابت میکنه که این ویندور برتر هست
    در ضمن دلیل اینکه مایکروسافت می خواد از این به بعد زود به زود نسخه ی های جدید ویندوز بزنه اینه که ملت دیگه زمین گیر یه نسخه نشن دلیل اینکه خیلی ها به سراغ ویستا نمی رن اینه که به Xp عادت دارن نه اینکه ویستا ویندوزه بدی هست
    دقیقا .
    در تایید پست علی جان ،
    میترسم یه بازی رو مثال بزنم و تاپیک منحرف بشه !
    ولی ویستا برای بازی خیلی بهتره .
    در مورد عادت داشتن هم بله من خودمم اینطوریم !
    خوب معلومه وقتی 5 سال با XP کار کنی ، معلومه به سیستم عامل جدید عادت نداری .

قبول کنید این GTA مثل سان آندریاس در یاد ها نخواهد بود متاسفانه راک استار ثابت کرد کوچکترین ارزشی به طرفدارای GTA قایل نمیشه اینکه حتما بازی باید روی ویستا سرویس پک 1 یا xp sp3 باید اجرا بشه کاملا نشون میده کاربران xp sp2 رو مجبور کرده تا ویندوز قشنگشون رو پاک کنن و ویندوز معیوب و پر از اشکال sp3 رو نصب کنن اگه هم یکی با ویستا حال نکنه مجبوره نصبش کنه همه میدونن ویستا یه ویندوز شکست خورده هست وگرنه دلیلی نداشت به این زودی از رده خارج بشه و مایکروسافت ویندوز بعدی رو طراحی کنه شما حساب کنید از سال 2001 تا 2008 یعنی 7 سال روی xp مانور داده شد و این نشان از برتری یک ویندوز هست ولی ویستایی که از سال 2006 آغاز به کار کرد 2 سال بعد روی sp1 متوقف شد ولی اینکه ما مجبوریم به خاطر بازی مورد علاقه از خیلی از چیزها بگذریم نشان از استثماری هست که راک استار به ما تحمیل کرد چرا برای یه بازی باید این قدر متحمل دردسر شد؟ چرا 13 گیگ آیا این بازی حتی گرافیکی تر و گسترده تر از قبلی هست شاید یه کم نه بیشتر نه نکست هست و نه در حد بازیهای 2008 نظیر cod 5 و کریسیس وارهد تازه از بچه ها هم شنیدم خیلی زود تر از قبلی تموم میشه همه اینا نشون میده راک استار چیزی ساخت که حسابی گیمر ها رو به یه خرج اضافی بندازه آیا تا حالا کسی که به خاطر این بازی اینقدر معطل شد لذتش رو برد فکر نمی کنید انتظار چیزی بالاتر از این رو داشتید؟ به هر حال بهتره قضاوت بمونه واسه گیمر ها و بدونید که نمرات زیاد این بازی چاپلوسی بود که در حق این بازی آمریکایی شد. بازی که باگ گرافیکی داره چه طور می تونه 10 بگیره؟
    در مورد این جمله » راک استار ثابت کرد کوچکترین ارزشی به طرفدارای GTA قایل نمیشه این جمله بهتره »

راک استار ثابت کرد کوچکترین ارزشی برای PC باز ها قایل نمیشه

شما گرافیک این بازی رو روی PS3 دیدی ؟
    من که بازی کردم کف کردم !
    توی کنسول کوچیکترین مشکلی نداره .
    ولی چون واسه PC پورت شده مشکلاتی هم داشته . ( مثل گرافیک که خیلی ها باهاش مشکل دارن )
    Last edited by Oracle_Eldorado; 11-12-2008 at 12:47.

3. 3 کاربر از Oracle_Eldorado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

در مورد این جمله » راک استار ثابت کرد کوچکترین ارزشی به طرفدارای gta قایل نمیشه این جمله بهتره »

راک استار ثابت کرد کوچکترین ارزشی برای pc باز ها قایل نمیشه

شما گرافیک این بازی رو روی ps3 دیدی ؟
    من که بازی کردم کف کردم !
    توی کنسول کوچیکترین مشکلی نداره .
    ولی چون واسه pc پورت شده مشکلاتی هم داشته . ( مثل گرافیک که خیلی ها باهاش مشکل دارن )
    کاملا تایید میشه.
    قبول کنین که راک استار شیکمش از نسخه ی کنسولی سیر شده و به خاطر همینه که روی پورت این بازی تنبلی به خرج داده و این گند رو به بار اورده روی پی سی.

پ.ن:بهتره من در برم تا طرفدارای بازی نزدن داغونم نکردن.
    Last edited by davoodf; 11-12-2008 at 12:56.

5. 3 کاربر از davoodf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما که میگی فرق نداره

اندازه 400 تا کرک دانلود کردی و اندازه 1 سی دی برنامه مختلف دانلود کردی تا بتونی بازی رو اجرا کنی

نه این که به راحتی اجرا کنی

من براي اين بازي فقط وفقط يك فايل 25 كيلو بايتي دانلود كردم كه شايد همون هم نياز نبود
    چون كرك خود بازي رو امتحان نكردم
    (من اگه بخوام با اين ديال پ 1 سي دي دانلود كنم 1 هفته بدون قطعي بايد تو اينترنت باشم)
    البته نميگم بازيم مشكل نداره ولي همه مشكلات مال خود بازي و درايور قديميه كارت گرافيكمه نه كرك

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

اقا نمی دونم می دونین یا نه ولی نسخه ی پی سی رو خود راک استار پورت نکرده!!!!بلکه RockStar Toronto بازی رو پورت کرده و این گند رو به بار اورده!برین اینجا یه سر بزنین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر کنم همه چیز واضح باشه!این شرکت حتی پلتفورم x360 و ps3 رو بین بلتفورمهاش نداره!و این یعنی اینکه همه ی افرداش تشکیل شده از افرادی که هیچ چیزی از پورت و برنامه نویسی و گرافیک و بهینه سازی و سخت افزار و صدا و این چیزها سرشون نمیشه!این طور که معلومه این شرکت این اولین بازی هست که برای پی سی پورت کرده! و این گند بزرگ رو به بار اورده و ابروی راک استار اصلی رو هم برده!نمی دونم چرا راک استار خودش این کار رو انجام نداده و نسخه ی پی سی رو داده دست این ادمهای نفهم؟!بارو کنین اگر خود راک استار این بازی رو پورت می کرد حتی از نسخه ی کنسولی هم 100 برابر بهتر از اب در میومد!این شرکت هنوز هم داره برای کنسول های چند سال پیش بازی میده بیرون!(wii,ps2,...)دیگه قضاوت با خودتون و فکر کنم همه چیز واضح باشه.اگر patch رو هم این شرکت بده بیرون دیگه نور اعلا نور!یه گند تاریخی میشه!
    Last edited by davoodf; 11-12-2008 at 13:51.

پروفشنال rezidentevilone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    LA

پيش فرض

اقا نمی دونم می دونین یا نه ولی نسخه ی پی سی رو خود راک استار پورت نکرده!!!!بلکه RockStar Toronto بازی رو پورت کرده و این گند رو به بار اورده!برین اینجا یه سر بزنین:
    کد:
    فکر کنم همه چیز واضح باشه!این شرکت حتی پلتفورم x360 و ps3 رو بین بلتفورمهاش نداره!و این یعنی اینکه همه ی افرداش تشکیل شده از افرادی که هیچ چیزی از پورت و برنامه نویسی و گرافیک و بهینه سازی و سخت افزار و صدا و این چیزها سرشون نمیشه!این طور که معلومه این شرکت این اولین بازی هست که برای پی سی پورت کرده! و این گند بزرگ رو به بار اورده و ابروی راک استار اصلی رو هم برده!نمی دونم چرا راک استار خودش این کار رو انجام نداده و نسخه ی پی سی رو داده دست این ادمهای نفهم؟!بارو کنین اگر خود راک استار این بازی رو پورت می کرد حتی از نسخه ی کنسولی هم 100 برابر بهتر از اب در میومد!این شرکت هنوز هم داره برای کنسول های چند سال پیش بازی میده بیرون!(wii,ps2,...)دیگه قضاوت با خودتون و فکر کنم همه چیز واضح باشه.اگر patch رو هم این شرکت بده بیرون دیگه نور اعلا نور!یه گند تاریخی میشه!
    کم فحش بده به بازیه بیچاره!!!!!!!

من با کرک رازور بدون هیچ مشکلی دارم بازی می کنم....

مشکل کلی ای که سری gta داره اعتیاده!!!!! مخصوصا این نسخه!

در ضمن از نسخه ی 360 بهتره.. چون من 360 هم دیدم...
    Last edited by rezidentevilone; 11-12-2008 at 14:06.

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اقا نمی دونم می دونین یا نه ولی نسخه ی پی سی رو خود راک استار پورت نکرده!!!!بلکه rockstar toronto بازی رو پورت کرده و این گند رو به بار اورده!برین اینجا یه سر بزنین:
    کد:
    ممنون

خدا به داد راک استار برسه
    بیچاره
    چقدر فحش خورد از کاربراش...

بچه ها کسی خبر داره که بعد از شماره 4 ، شماره جدیدی هم منتشر میکنه یا نه ؟ اصلا میخواد این بازی رو ادامه بده یا نه ؟

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اينم جديترين درايور ATI كه ميتونيد نسخه نهايي رو دانلود كنيد.

لينك دانلود ATI Catalyst 8.12 Control Center:
    کد:
    لينك دانلود ATI Catalyst 8.12 Display Driver:
    کد:

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام . یه سواله کوچیک :
    از کجا میتونم بفهمم که frame net ورژنش چنده ؟

همینطور برای پاک کردنه کامله کارت صدای باید چیکار کنم ؟از طریقه خود ویندوز کامل پاک نمیشه ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

کم فحش بده به بازیه بیچاره!!!!!!!

من با کرک رازور بدون هیچ مشکلی دارم بازی می کنم....

مشکل کلی ای که سری gta داره اعتیاده!!!!! مخصوصا این نسخه!

در ضمن از نسخه ی 360 بهتره.. چون من 360 هم دیدم...
    ای بابا!عزیز من فکر کنم شما پست من رو اشتباهی خوندی یا اصلا نخوندی!!یه بار دیگه پست من با دقت بخون!
    این هم جواب این شرکت اشغال در مورد پرفورمانس و گرافیک بازی:

Most users using current PC hardware as of December 2008 are advised to use medium graphics settings. Higher settings are provided for future generations of PCs with higher specifications than are currently widely available.

ترجمه:

بیشتر یوزرها از سخت افزار پی سی فعلی همانطور در دسامبر 2008 استفاده می کنن که پیشنهاد شده از کیفیت مدیوم استفاده کنن.کیفیت high برای pc های اینده(!) که مشخصات قدرمتدندتری(یا همون قدرت بیشتری) دارن قرار داده شده!

ببخشید که نتونستم خوب ترجمه کنم ولی فکر کنم منظور رو فهمیده باشین!فکر کنم این شرکت بازی های bioshock ,crysis,gow و..... این ها رو ندیده داره این حرف رو میزنه!اگر ببینن فکر کنم سکته کنن کارکنانش!فکر کنم اینها با ماشین زمان به سال 2020 رفتن و بازی رو اونجا بر اساس سیستمهای اونجا پورت کردن و تست کردن!عجب(!)
    Last edited by davoodf; 11-12-2008 at 14:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •