تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 402 از 507 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412452502 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا لطفا هیچ چیزی که تاریخ مصرفش به صورت برچسب بهش الصاق شده باشه از هیچ فروشگاهی نخرین. هیچ کارخونه ای چنین کاری نمیکنه این محصولات همگی محصولات فاسد شده و یاد در آستانه انقضا هستن و پخش ها و فروشنده ها برای فروششون مجبور به دستکاری تاریخ مصرف به این شکل میشن.
    چیزهای فله ای مانند چای و قهوه و شکلات هم حتی المقدور تهیه نکنین چون استفاده از محصولات تاریخ گذشته داره بیداد میکنه.

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هر کس بهتون گفت نوشیدنی انرژی زا بده نخور بهش بگو باشه و بخور من بعد مصرف حدود ۲ باکس ۲۴ تایی در مدت ۵ ماه میگم که بد نیست بخورید اما هواستون حتما به توصیه های پشتش باشه
    مصرف زیادش بده همون طور که چیزی دیگه هم هست مصرف روزانه ازش نکنید به هیچ وجه افرادی که به کافئین حساسیت دارن حتما هواسشون رو جمع کنن بیمارای قلبی و ... هم که نوشته بود روش
    درکل چیزی که میتونم بگم اینه که با توجه به تجربه ای که داشتم میتونم بگم تموم مضراتی که براش میگن مربوط به استفاده علط خودمون هست مثلا نوشته پوسدگی دندان خوب معلومه قندش بالا هست باید بعد حداقل دهان رو اب کشید یا مسواک زد با اب ولرم یا مثلا میگن سم تولید میکنه اگر این طور بود حتما استاندارد ایران و سیب سلامت نمیگرفت و همین طور استاندار های جهانی دیگه
    درکل توصیه میگنم اما به شرطی که شرایط مصرف رو رعایت کنید حتما
    مشکی و ابیش رو من مصرف کردم خوب بود
    مشکی بهتر برای من جواب میداد و سطح انرژی رو بالا تر میبرد اما ابی هم خوب بود

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
    اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید

3. 3 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یک توصیه برای نشکستن Lcd گوشی‌تان : 1. قاب محکم برایش بخرید 2. همیشه طوری در جیب شلوارتان قرار بدهیدش که LCD آن به طرف ران‌ پای‌تان باشد اینطوری اگر ضربه‌ایی هم به شلوراتان بخورد به قاب میخورد نه صفحه گوش‌تان!

5. 12 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

دوستان اگر تجربياتي در مورد خواستگاري از دختر خانوم يا ازدواج تو هر مقوله اي دارم بزارن ممنون مي شم!

7. 3 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

با سلام

دوستان یک نصیحت برادرانه .

اگر خرید های اینترنتی زیادی دارید و در کل خرید های الکترونیکی زیادی میکنید . بدترین کارت شتاب که دائما مشکل دار و در حال پردازش است و خطای زیادی در تراکنش ها دارد . حتی بعد از 48 ساعت پول به حسابتون برگشت داده نمیشود

متعلق به بانک مزخرف صادرات است . انقدر از خطا ها بی دلیل و عدم انجام عملیات با این کارت دیوونه شدم که هر چی پول داشتم و نداشتم حدود 46 میلیون رو انتقال دادم به یک بانک دیگه .

بدترین خدمات بانک داری الکترونیکی متعلق به بانک صادرات هستش .

بهترین و امن ترین متعلق به بانک های ملت ، پارسیان ، سامان ، اقتصاد نوین هست . توصیه میکنم همیشه کارت شتابتون از این بانک ها باشه تا به مشکل برنخورید .

9. 12 کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    در مورد خواستگاری که یکی از دوستان پرسیده بود. در این زمینه حرف زیاده و در اینترنت کلی مطلب هست ولی تفکرات و عقاید خانواده ها خیلی دخیله. پس نمیشه نسخه واحدی برای همه پیچید. یکسری از مطالبی که خودم و دوستان و آشنایان فکر می کنیم درسته در ادامه میگم ولی ممکنه خیلی برای همه قابل قبول نباشه

1- ازدواج مسئله مهمیه در زندگی افراد. 70% قضیه پسر و دختر هستن. 30% خانواده و دوستان و آشنایان و همسایه ها و ...
    به دلیل اهمیت بالای این موضوع حتما لیست واقع بینانه ای از ویژگی های همسر ایده آلتون تهیه کنید. اخلاق، قیافه و هیکل، عقاید، دانش، خانواده، وضع مالی و ...
    حتما و حتما از اصول ویژگی های مد نظرتون کوتاه نیاید. اگر به خاطر مثلا یک ویژگی خوب، از یکی از اصولتون گذشتید(مثلا قیافه خوب) بعدا حتما پشیمون میشید
    با شدت کمتر باید از خانواده و دوستان طرف مقابل هم خوشتون بیاد. بالاخره با اونها هم ارتباط و رفت و آمد خواهید داشت

2- به این حرفها توجه نکنید که شاید اول کار از هم خوشتون نیاد ولی بعد از ورود به زندگی همه چیز درست میشه. این حرف خیلی غیر منطقیه. جز در موارد خاص، هیچوقت نمیشه از چیزی بدمون بیاد و در طول زمان خوشمون بیاد
    بحث 1-2 ماه دوستی و آشنایی نیست. بحث یک عمر زندگیه
    روی تک تک ویژگی های مد نظرتون بحث و دقت کنید. مثلا اگر از قیافه طرف خوشتون نمیاد، با اینکه همه میگن خوشکله، مهم نظر شماست

3- حتما به سطح مالی و فرهنگی طرف مقابل توجه کنید. بیشتر دخترها حاضر نیستن راحتی زندگیشون یک افت شدیدی نسبت به زندگی در خانه پدر بکنه. یک اقلیتی البته ممکنه براشون این خیلی مهم نباشه و البته پسر هم باید یکسری چیزها داشته باشه که جایگزین اون راحتی مادی بشه
    ولی زیاد دنبال دختران با فاصله زیاد از خودتون نرید. حتی اگر اول زندگی خیلی به چشم دو طرف نیاد، در ادامه می بینید که شما در تامین حداقل خواسته های همسرتون ناتوانید

4-در مورد خودتون، عقایدتون، خانوادتون و ... راست بگید. ته قضیه دروغگویی مخصوصا زمانیکه طرف مقابل مورد پسند شما باشه، ضربه روحی شدید به هر دو طرفه

5- نظر دیگران رو در مورد گزینه مد نظرتون گوش بدید. حتی اگر حرف کسی باشه که دشمنی شخصی یا خانوادگی داشته باشه. چه در محل سکونت و چه محل کار
    اینکه بدترین حرف و حدیثها در مورد فرد مورد نظرتون رو شنیده باشید و تحقیق کرده باشید، خیلی بهتر از اینه که بعد از ازدواج حرفی رو بشنوید. چون بعد از ازدواج، هر چقدر هم که تحقیق کنید، باز معمولا ته دلتون صاف نمیشه

11. 8 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    اگه خواستین به پنجره ی اتاق توری بزنین لازم نیست از توری فلزی یا پلاستیکی استفاده کنین
    از پارچه ی تور سفید استفاده کنین که منافذش خیلی ریزتر از توریهای صنعتی هست و نصبش هم آسونه
    کافیه به اندازه بریده بشه و با چسب حرارتی بچسبونینش توی قابِ پنجره . قبلش باید با پارچه ی مرطوب و کمی مایع ظرفشوئی محلِ چسباندن رو از خاک و چربی تمیز کنین وگرنه چسب حرارتی خوب نمیچسبه
    روش دیگه اینه که با "مقوایِ یک تکه" یک قاب درست کنین به اندازه قاب پنجره و تور رو صاف و مرتب با چسب حرارتی بچسبونینن به قابِ مقوائی و بعدش قاب مقوائی رو با چسب حرارتی بچسبونین به قاب پنجره
    حُسنِ چسب حرارتی اینه که محکمه اما کندنش از پنجره مشکلی نداره و جاش نمیمونه
    اگر هم حوصله و ابزار داشته باشین میتونین با چوب یک قاب درست کنین و از بیرون با دو یا سه لولا نصب کنین به بیرون پنجره و تور رو با منگنه یا چسب بچسبونینش بهش
    اینطوری دربِ توری قابل باز و یسته شدن هم هست (برای کسانی که میخوان از پنجره سرک بکشند یا گلدانی چیزی بذارند بیرونِ پنجره )
    در ده پونزده سال اخیر یک پشه بسیار ریز در منطقه ی خاورمیانه منتشر شده که از یک دانه س کنجد هم کوچکتره و بالهای بزرگتر از بدنش داره و بدجوری نیش میزنه . خون میمکه و از توریهای صنعتی هم راحت رد میشه و فقط با پارچه ی تور با روزنه های بسیار ریز میشه جلوش رو گرفت
    چیزی که در این دو عکس میبینین همون پشه ی عجیب غریب هست . تازه این بزرگش هست !!!

این پشه خصوصیات عجیب غریبی داره:
    بیشتر حشره کشها روش اثر نداره
    پروازش کاملاً بی صدا هست یعنی صدای ویز ویز بالش رو نمیشنوید
    خیلی باهوشه و فقط قسمتی از بدن رو نیش میزنه که جلوی چشم قربانی نیست
    خیلی چالاکه و کشتنش با دست بسیار بسیار دشواره
    بسیار سریع و در خط مستقیم پرواز میکنه . برای همین قابل دیدن نیست یا به سختی و فقط برای یک لحظه دیده میشه و نمیتونین پروازش رو دنبال کنین
    توی هوا متوقف نمیشه مثل پشه یعنی دیدنش خیلی سخته و فقط با سرعت زیاد و روی خط مستقیم پرواز میکنه
    بنده هنوز نتونستم وقتی روی چیزی نشسته ببینمش . فقط جنازش رو توی حمام پیدا کردم که از تشنگی مرده بود چون 2 ماه مسافرت بودم و درب حمام بسته بود و آب هم نبود و از بی آبی مرده بود و عکسش رو کنار یک سنجاق قفلی متوسط گرفتم تا کوچکیش رو ببینید .
    اگر روزنه های تور بزرگتر از 1.5 میلیمتر باشه این پشه میتونه ازش رد میشه
    نیش این پشه سوزش زیادی داره
    نمیدونم بیماریِ خاصی رو هم منتقل میکنه یا نه .
    ورمِ جای نیش خیلی کم هست .

13. 11 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

یه مدت کلاس گذاشته بودن واسه اونایی که شغلشون رانندگیه(ماشین سنگین) . یه سری نکاتو میگفتن که من به جای پدرم کلاسا رو رفتم () و واقعا بعضی چیزا به درد بخور بود که چند موردو میگم :

1 _ اگه وسط جاده گاو دیدین از پشتش رد بشین چون گاو بدون هیچ توجهی به بوق یا ... راه خودشو مسقیم جلو میرن بنابر این از سمت چپ جاده رد شدن احتمال برخوردشو خیلی زیاد میکنه
    2 _ مواظب شتر تو جاده های بیابونی باشید ! شتر ها چون پاهاشون بلنده نور چراغ ماشین از زیر پاشون رد میشه و در شب به خوبی دیده نمیشن پس هواستونو جمع کنین
    3 _ خرها ( یا همون الاق ) وقتی وسط جاده شما رو ببینن همونجا ساف وایمیسن و به شما نگاه میکنن تا اینکه تصادف رخ بده ! پس با توجه به این نکته باید بهترین مسیر رو اتنتخاب کنید و نگران حرکت خره نشید

15. 15 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.
    شاید واسه شما هم پیش اومده باشه که گوشیتون بر اثر ضربه ای شیشه اش بشکنه (‌گوشی های جدید ا که محافظ گوریلا گلس دارن ) اما جوری بشکنه که صفحه گوشی فعال باشه ولی یک شکستگی روش ایجاد شده باشه .

و شما بعد از این ضربه مجبور به هزینه های بسیار زیاد برای تعویض و تعمیر آن بشید.

چند نکته رو لازمه بگم

اینکه در ۹۰ درصد از شرکت های و مراکز تعمیر مبایل برای برطرف کردن این شکستگی شیشه که در اصل فقط شکستگی شیشه گوریلا گلس هست ، گلس + LCD رو تعویض میکنن که تعمیر و تعویض آن از ۴۰۰ هزار تومن شروع میشه به بالا که اصلا صرفه ی تعمیر نداره.

اما این تعمیر و تعویض گلس در این مراکز یک دزدی مطلق هست. چون این گلس در صورت شکستگی به تنهایی تعویض میشه

• در سایت آمازون یک گلس +‌تجهیزات تعویض +‌آموزش آن تنها با ۲۰ دلار ممکن هست ـ یعنی کمتر از ۷۰ هزارتومن!

لینک :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [/CODE]
    ویدیو آموزش تعویض گلس‌ سامسونگ اس ۴:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در بعضی مراکز این تعویض گلس به تنهایی ، انجام میشه . هزینه این کار بستگی به انصاف تعمیر کار بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ تومن هست . البته این چیزی هست که من پرسیدم . ممکنه بعضی جاها ارزونتر هم حساب کنن.
    توصیه من اینه که اگه میخواید گوشی رو تعمیر کنید و حوصله ی و وقت واسه تعمیرش رو ندارین ، بهترین روش همین روش هست.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا اصل موضوع چیزی هست که من میخواستم اینو بگم.
    شما میتونید با ۱۰ درصد از هزینه ی تعویض گلس‌( چیزی حدود ۱۰ تا ۲۵ هزار تومن )‌ گوشی خودتون رو درست کنید.

این راه رو خودم کشف کردم. ولی ریسک لازم داشت و داره که من انجام دادم. اما اگر حال و حوصله ندارید و دقت زیادی هم واسه این کار ندارید روش قبلی رو پیش بگیرید و اصلا دنبال این روش نباشید.

روش من این هست که اول از طریق آموزش تعویض گلس که بالاتر لینکش رو قرار دادم گلس شکسته شده رو از گوشی جدا کنید حتما داخل یک سینی یا یک میز صاف این کارو انجام بدین که خورده شیشه ها روی زمین نریزه . هر چند دفه با سشوار روی صفحه رو داغ کنید که چسب گلس شل بشه و راحت جدا بشه و بعد با یک پاچه مرطوب LCD رو خوب تمیز کنید تا چسبی که بین گلس و LCD بوده پاک بشه.

درسته که تجهیزات موجود در فیلم رو ندارید ولی میتونید با تجهیزات مشابه این کارو انجام بدین مثلا از یک سشوار واسه گرم کردن ال سی دی استفاده کنید و با یک پیچگوشتی ساعتی + یک نخ محکم مثل نخ ابریشم استفاده کنید و روش رو تا آخر پیش برید.

بازم میگم. این کار حوصله زیاد میخواد.

بعد از این کار محافظ صفحه ای که از قبل تهیه کردید ( محافظ هرچی ضخیم تر بهتر )‌ روی ال سی دی نصب کنید.

برای مثال محافظ صفحه نمایش برند موشی حدود ۱۰ تا ۱۵ هزار تومن قیمت داره ‌

( عکس گوشی خودم به زودی به پست اضافه میشه )

17. 11 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه prodoctornuke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هیچ وقت فکر نکنیم تجربیات دیگران درست هست و قابل اعتماد .

19. 11 کاربر از prodoctornuke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •