تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 402 از 1185 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412452502902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خب فردا روز تست هست میخوام برم بازار هرچی دم دستم اومد تست کنم

2. 4 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خب فردا روز تست هست میخوام برم بازار هرچی دم دستم اومد تست کنم
    فکر نکنم بتونی دو سه تا عطر بو کنی بقیش دیگه همه یه بو میده

4. 6 کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

فکر نکنم بتونی دو سه تا عطر بو کنی بقیش دیگه همه یه بو میده
    خب از قهوه میتونه استفاده کنه.

فارنهایت رو بزار تو الویت

6. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خب دوستان امروز رفتم بازار و اینا رو تست کردم جیوانشی پیور هوم بویخوبی داره و ملایم موندگاری متوسط نه سر و نه گرم نمیشه گفت چیز متفاوتی بود ورساچه پیور هوم خنک ملایم و مدرن واسه تیپ اسپرت و بهار و تابستون بد نیست ck man بوی خوبی داره یکم به نظرم تند اومد اکوا دی جیو بوی خنک و خوبی داره اما متفاوت از بولکاری پیور هوم هست خیلی گرون شده این قیمت نمارزه ارمانی کد از بوش خیلی خوشم اومد اما اینم قیمت خیلی بالا بود جیوانشی پی بوی شیرین و ملایم به نظرم بیشتر زنونه میومد تا مردونه دنبال رومانس و نارسیسو رودریگز میگشتم نبود گفت تو بار بعدی میارم از ت هرمس خوشم نیومد یجوری بود پلو ابی رو هم بوکردم احتمالا واسه تابستون بخرمش چون بوی طالبی نمیداد اصلا و اما امروز یه ادکلی تست کردم که جناب hike بی برو برگرد حتما عاشقش میشه مارلی البته درست یادم نمیاد کدوم مدلش 4 تا ازش داشت اما این بوش کلاسیک و کاملا مردونه بوی توتون و تنباکو کاملا توش مشهوده منو کامل یاد اون قدیما انداخت عالی بود بوی دودی مانند کمی خشن از ظهر تا حالا که رو پیراهنم کاملا موندگاره یکی دیگه که تستیدم فرگامو f بود که رفت تو لیست واسه خرید خوشم اومد واسه استفاده روزانه راستی دوستان تو یه مغازه بوچرون پیور هوم رو دیدم خود طرف هم نمیدونست چه مارکیه و چه قیمتی همه چی روجعبش -- شده بود گفتم چند گفت نمیدونم اما میتونم 25 بهت بدم به نظرتون چطوره؟ من بازم دارم میرم بازار

8. 6 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خب دوستان امروز رفتم بازار و اینا رو تست کردم جیوانشی پیور هوم بویخوبی داره و ملایم موندگاری متوسط نه سر و نه گرم نمیشه گفت چیز متفاوتی بود ورساچه پیور هوم خنک ملایم و مدرن واسه تیپ اسپرت و بهار و تابستون بد نیست ck man بوی خوبی داره یکم به نظرم تند اومد اکوا دی جیو بوی خنک و خوبی داره اما متفاوت از بولکاری پیور هوم هست خیلی گرون شده این قیمت نمارزه ارمانی کد از بوش خیلی خوشم اومد اما اینم قیمت خیلی بالا بود جیوانشی پی بوی شیرین و ملایم به نظرم بیشتر زنونه میومد تا مردونه دنبال رومانس و نارسیسو رودریگز میگشتم نبود گفت تو بار بعدی میارم از ت هرمس خوشم نیومد یجوری بود پلو ابی رو هم بوکردم احتمالا واسه تابستون بخرمش چون بوی طالبی نمیداد اصلا و اما امروز یه ادکلی تست کردم که جناب hike بی برو برگرد حتما عاشقش میشه مارلی البته درست یادم نمیاد کدوم مدلش 4 تا ازش داشت اما این بوش کلاسیک و کاملا مردونه بوی توتون و تنباکو کاملا توش مشهوده منو کامل یاد اون قدیما انداخت عالی بود بوی دودی مانند کمی خشن از ظهر تا حالا که رو پیراهنم کاملا موندگاره یکی دیگه که تستیدم فرگامو f بود که رفت تو لیست واسه خرید خوشم اومد واسه استفاده روزانه راستی دوستان تو یه مغازه بوچرون پیور هوم رو دیدم خود طرف هم نمیدونست چه مارکیه و چه قیمتی همه چی روجعبش -- شده بود گفتم چند گفت نمیدونم اما میتونم 25 بهت بدم به نظرتون چطوره؟ من بازم دارم میرم بازار
    عزیز اون بوچرون که گفتی دقیقا کدوم مدلش بود؟ دربش مشکی بود یا آبی یا قرمز؟
    جعبه داشت؟ چون بیشتر از اینا میارزه اگر اصل باشه
    راستی همینطور که میگردی چشمت دنبال اوپیوم ادو پرفیوم هم باشه

10. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

Ck man ادکلنه خوبیه فقط یه مشکله بزرگ داره که من برایه داییم هدیه گرفتم که آبرومو برد.رو لباس لک میندازه

اون مارلی قیمتش چند بود؟

فارنهایت رو چرا تست نکردی؟

لینکی چیزی از بوچرون هم لطفا بزارید.اسمش رو نشنیدم شاید قیافه ای بشناسم.ممنون
    Last edited by cyber861; 08-02-2012 at 19:30.

12. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

لینکی چیزی از بوچرون هم لطفا بزارید.اسمش رو نشنیدم شاید قیافه ای بشناسم.ممنون
    تو فرگرنتیکا یا بیس نوتس یا گوگل یا هر جا دوست داری بزن Boucheron علی جون

14. این کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

تو فرگرنتیکا یا بیس نوتس یا گوگل یا هر جا دوست داری بزن Boucheron علی جون
    ممنون امین جان

تا حالا یادم نمیاد دیده باشم.ولی اگه این قیمت باشه که مفته

16. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ممنون امین جان

تا حالا یادم نمیاد دیده باشم.ولی اگه این قیمت باشه که مفته
    والا منم ندیدم همین الان اسمشو فهمیدم.

-----

من فکر می کنم سمتای اراک و اصفهان و ... عطر و امثال اینا کم تر از مشهد گرون شده... دیروز به قصد مدل های

مینی رفتم اصلا پشیمون شدم بخرم.

یه جا رفتم هر مدل که فکرشو بکنی مینی داشت... کلا مینی فروشی بود... از تام فورد و کرید و شنل مینی داشت

نا دیویدوف و اینا...

قیمت ها در حد عجیب...

فارنهایت 10 میل: 28 تومن

سی کی مَن 15 میل: 25 تومن

شنل آنتائوس 4 میل: 22 تومن

تام فورد گری وتیور به اندازه بند انگشت 33 تومن !

حرف می زدی فروشنده می گفت دلار رفته بالا اینا هم قیمت ها رفته بالا... می خواستم بگم قیمت ها بالا نرفته

دیگه داره به مرحله انفجار می رسه... آخر سر هم گفت اینا ماله کلکسیونر هاست شما اگه می خوای واسه

استفاده بیا 100 میل وردار که قیمت مَن رو گفت 90 منم گفتم خداحافظ موفق باشی...

18. 3 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بوچرون عطری داره به نام جیپور که خیلی معروف هست و نسبتا گرون هم هستش و بوش رو خیلی با اپیوم پارفیوم مقایسه میکنند...
    نمیدونم ایران گیر میاد یا نه ولی میتونه جایگزین خوبی برای اپیوم باشه (خیلی ها میگن سرتر از اپیوم هست )

20. 3 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •