دوستان کسی جوابی نداره؟
دوستان کسی جوابی نداره؟
یعنی میگی اولین مرخصی که دادن یا میان دوره برم عوض کنم؟ اخه شنیدم پوتینایی که میدن از این بهمناس سنگینه اذیت میکنه ,گفتم درست و حسابیشو سایزه پام بگیرم راحت باشم.
مبارکه دوست من....مارو هم دعا کن که زودتر خلاص شیم![]()
یادش بخیر دوران خوبی بود ای کاش1000بار تکرار بشه!!!
دوستان که اطلاع دارن , واسه یگان نیروی انتظامی , دادگستری چطوره؟
نه مهدي جان ستاد كه جاي آموزش نيست.
خودشم گفته كه مركز آموزش فرماندهي انتظامي استان.
يعني اينكه نيروي انتظامي استان يزد يه مركز آموزش داره و ايشون اونجا آموزش مي بينند.
-----------
در رابطه با دادگستري هم بگم تا جايي كه ميدونم خوبه.
بيشتر شهرا دادگستري تايم اداري هستش و بعد از اون فقط و فقط يه دژباني داره.
ولي چند تا شهر هم هستن كه براي دادگستري پست نگهباني گذاشتن و بعد از تايم اداري يارو بايد حداقل دو تا پست ِ سه ساعته بده.
به قول معروف به اونجاها ميگن تبعيدگاه.
ولي خوب بيشتر شهرا خيلي خوبه خدمت ِ دادگستري.
Last edited by ghasem2020; 06-08-2011 at 15:32.
کلا کاری ندارم که ایشون کجا دقیق افتادن ولی ستاد هم بعضی شهرها سرباز آموزشی بر میدارهنه مهدي جان ستاد كه جاي آموزش نيست.
خودشم گفته كه مركز آموزش فرماندهي انتظامي استان.
يعني اينكه نيروي انتظامي استان يزد يه مركز آموزش داره و ايشون اونجا آموزش مي بينند.
همین قم که بودم درست بعد از اینکه من انتقالی گرفتم خود داخل ستاد فرماندهی سرباز آموزشی میگرفت
یه مدت هم فاتب سرباز اموزشی میگرفت یکی از بچه های همینجا hts1369 یکی از کاربران اینجا هم داخل خود ستاد فاتب اموزش دیده
من كه چنين چيزي تو كتم نميره. :دي
يعني جايي كه سرهنگهاي رده بالا هستن بشه محل آموزشي!! :دي
اره باور نداری همین الان وسایلت رو جمع کن برو ستاد فرماندهی انتظامی استان قم..... سردار اون بالا تو اتاقش نشسته و فرتو فرت سرهنگ و... دارن میرن بعد وسط میدون صبحگاه 150-160 سرباز آموزش دارن صف جمع کار میکنن!!!![]()
ممنون از شما. من افتادم نیروی انتظامی گفتم اگه خوب باشه بندازم دادگستری تهران.البته لیسانسم فکر نکنم بخواد پست بدم , درسته؟
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)