تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 402 از 416 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

مورینیو آگرو رو می خواهد بنزما را می فروشد

دیگر پیشخوانها:

زوج طوفانی ی آگرو و رونالدو

از فروش بازیکن فرانسوی می توان 40 میلیون بدست آورد

کریم به رفتن راضی است زیرا چندان با مربی رابطه ی خوبی ندارد

مارتین:آگرو اتلتیکو را ترک نخواهد کرد

بارسا قصد دارد حواشی ی به وجود آمده را آرام کند

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

په په هم وارد بازی شد:در فینال طرفدار منچستر هستم

دیگر پیشخوانها:

خوشحالیم را از اینکه در رِئال هستم نمی توانم با کلمات بیان کنم

دیدار مسِئولان یووه با وکلای آگرو

مورینیو تمام ستاره هایش را برای بازی با مورسیا به لورکا برد

// با تشکر از حمید عزیز بابت ترجمه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

لباس دوم تيم چشمم رو گرفت!!قشنگه!اميدوارم خداحافظي خاطره انگيزي با لباس امسال داشته باشن(ليگ قهرمانان)
    خداحافظی سال 2006 با لباس قدیمی => فینال آرسنال و قهرمانی
    خداحافظی سال 2009 با لباس قدیمی => فینال منچستر و قهرمانی
    خداحافظی امسال با لباس قدیمی => ؟؟؟

ببینیم چه میشه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

در مورد بحث یونیسف و اینا، یاد حرف جرج کلونی افتادم..
    کلونی تویه یه مراسم، بخاطر کارهای خیری که کرده بود، مورد تشویق قرار گرفت و یه جایزه بهش اهدا شد..
    بعد موقع گرفتن جایزه، یه جمله خیلی جالب گفت:
    "چه خوبه که وقتیکه دوربین ها رو صورتمون نیست(کسی نمیبینتمون) هم، کارهای خیر انجام بدیم و به دیگران کمک کنیم..اما متاسفانه اکثرمون فقط وقتی دوربین رو میبینیم، خودی نشون میدیم..."
    رئال بجای اینکه بیاد آرم یونیسف بزن رو لباسش که همه دنیا بگن، "به به! عجب باشگاه خیری!"، میره با تیم منتخب مورسیا بازی میکنه که احتمالا به جز یه عده از طرفداراش و مردم اون شهر، شخص دیگه ای تو دنیا متوجه اینکار رئال نمیشه...
    +
    در مورد خوزه هم گفت علیرضا جان..(که هر جا منطقی باشه، متاسفانه در مورد خوزه، اصلا کاری به حقایق نداره و فقط از روی نفرتش از خوزه میگه)
    بازم قصه همون جملس..شما ظاهر رو میبینی..
    اما من این رو میبینم که خوزه بعد فوت پدر مانوئل پرسيادو، زنگ میزنه و بهش تسلیت میگه..مربی که بهش فحش داده...
    خوزه کسیه که ساکت نمیشینه تا حقش رو بخورن و بقول خودش، آدم بله قربان گویی نیست...

بقولش، یکی میگه "چرا؟" و 5 جلسه محروم میشه..اما یکی توهین نزاد پرستانه میکنه و هیچ اتفاقی نمیوفته براش...
    نمیدونم..شاید رئالی ها اشتباه میکنن و باید ظاهرشون رو + کنن بجای اینکه باطن رو + داشته باشن...

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من فکر میکنم، رفتار زشت از سوی همه ی بازیکنا و طرفدارا، از قدیم بوده و هست.

فرق نمونه های اخلاقی مثل رائول که سال ها از آخرین کارت قرمزی که گرفته میگذره، با بقیه تو همین چیزاست. نمیشه از هرکسی توقع داشت نمونه اخلاقی باشه که!

+ ( جریان منشور اخلاقی خودمونه که میخوان بزور جریمه کردن، همه رو بکنن پهلوان تختی )
    شرمنده اسپم میدم. اما بعضی بازیکنها رو باید کل هیکلشون رو طلا گرفت. مثلا رائول رو هر کاری که بکنی نمیتونی دوستش نداشته باشی. واقعا سوای اینکه رئالی بوده همیشه ازش خوشم میومد. واقعا وقار تو همه حرکاتش میشد دید چه فوتبالش با ضربات مختصر و مفید گلش و چه اخلاقش.
    یه نمونه دیگه از این بازیکنها بوفون هست که اصلا تا حالا حتی ندیدم سر بازیکن خودش هم داد بزنه
    کاکا هم خیلی اخلاق توپی داره
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    راستی کسی خبر از لباس سوم بارسا نداره. با این لباس مشکی جلوی تیمهای لباس قرمز نمیشه بازی کرد. احتمالا هنوز زرد باشه
    Last edited by romantic; 18-05-2011 at 21:34.

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط romantic;6107584
    [B
    راستی کسی خبر از لباس سوم بارسا نداره. با این لباس مشکی جلوی تیمهای لباس قرمز نمیشه بازی کرد. احتمالا هنوز زرد باشه[/B]

بله لباس سوم بارسا زرد هست . تو عکس دومی و سومی مشخص هست .

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در مورد بحث یونیسف و اینا، یاد حرف جرج کلونی افتادم..
    کلونی تویه یه مراسم، بخاطر کارهای خیری که کرده بود، مورد تشویق قرار گرفت و یه جایزه بهش اهدا شد..
    بعد موقع گرفتن جایزه، یه جمله خیلی جالب گفت:
    "چه خوبه که وقتیکه دوربین ها رو صورتمون نیست(کسی نمیبینتمون) هم، کارهای خیر انجام بدیم و به دیگران کمک کنیم..اما متاسفانه اکثرمون فقط وقتی دوربین رو میبینیم، خودی نشون میدیم..."
    رئال بجای اینکه بیاد آرم یونیسف بزن رو لباسش که همه دنیا بگن، "به به! عجب باشگاه خیری!"، میره با تیم منتخب مورسیا بازی میکنه که احتمالا به جز یه عده از طرفداراش و مردم اون شهر، شخص دیگه ای تو دنیا متوجه اینکار رئال نمیشه...
    +
    در مورد خوزه هم گفت علیرضا جان..(که هر جا منطقی باشه، متاسفانه در مورد خوزه، اصلا کاری به حقایق نداره و فقط از روی نفرتش از خوزه میگه)
    بازم قصه همون جملس..شما ظاهر رو میبینی..
    اما من این رو میبینم که خوزه بعد فوت پدر مانوئل پرسيادو، زنگ میزنه و بهش تسلیت میگه..مربی که بهش فحش داده...
    خوزه کسیه که ساکت نمیشینه تا حقش رو بخورن و بقول خودش، آدم بله قربان گویی نیست...

بقولش، یکی میگه "چرا؟" و 5 جلسه محروم میشه..اما یکی توهین نزاد پرستانه میکنه و هیچ اتفاقی نمیوفته براش...
    نمیدونم..شاید رئالی ها اشتباه میکنن و باید ظاهرشون رو + کنن بجای اینکه باطن رو + داشته باشن...
    احمد جان باز هم به جاي جواب دادن به سوالهاي من صورت مسئله رو با نفرت من از مورينيو پاك كردين
    من بارها شفاف و روشن گفتم از مورينيو خوشم نمياد دلايلش زياده اما از هيچ كس متنفر نيستم شما ميتونيد اين حرف من رو قبول نكنيد اما خودم بهش ايمان دارم
    اينكه دائم به نفرت من از مورينيو اشاره ميكنيد رو يه بي انصافي در حق خودم ميدونم
    دست مورينيو براي تسليت گفتن به پرسيادو درد نكنه ولي واقعا جزئيه بابا قلعه نويي هم به عيادت حجازي رفت ولي....
    اما اين سوالات رو هم به سوالات جواب نداده من اضافه كنيد
    آيا حرفهاي مورينيو درباره افتخارات بارسا كاري غيرمنطقي و غير اخلاقي بود يا نه؟
    آيا اينكه بدون توجه به چگونگيه به دست آوردن افتخارات خودم بر عليه افتخارات حريف حرف بزنم عملي عاقلانه اس؟

در مورد اينكه هر كسي ميتونه از حقش دفاع كنه و مورينيو هم اين كار رو ميكنه ، طبيعيه هيچ كس اجازه نداره به كسي بابت دفاع از خودش و حقش خورده بگيره
    اما كاري كه مورينيو كرد ربطي به حقش نداشت اون درباره تيم حريف حرف زد
    من اگر به اشتباهات داوري معترضم ميتونم بعد از بازي بگم داور اشتباه كرد و به اشتباهاتش اشاره كنم اما وقتي افتخارات تيم مقابل رو زير سوال ميبرم اونهم بدون توجه به نوع به دست آوردن افتخارات خودم كاري صرفا غير اخلاقي انجام دادم
    من ميتونم درباره اشتباهات حريف حرف بزنم اما نميتونم به تيم حريف توهين كنم
    من به خودم اجازه نميدم اگر از كسي خوشم نمياد با همين احساس در موردش قضاوت كنم
    من دارم براي حرفام دليل ميارم
    و باز هم ميگم مورينيو بعد از بازي با بارسا يك آشكارا يك سقوط اخلاقي داشت

لباس زردمون هم خيلي قشنگه اما فكر ميكنم بايد به لباس اولمون عادت كنيم
    Last edited by گرافيكار; 18-05-2011 at 23:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

وای چه استدلالهای باحالی ارم یونیسف را با چی مقایسه میکنند!!! این ارم سالی 40 ملیون یورو حداقل به بارسلونا ضرر میزنه(قرارداد فعلی سالی 30 ملیون هست + کمک های باشگاه به یونیسف) اونوقت با بازی خیریه ای که 500 هزار یورو هم نمی ارزه مقایسه میشه!! برید خوش باشید به قول یه دوستی اگه این ارم با بارسلونا نمیزد 3 بازیکنش نامزد بهترین بازیکن اروپا نمیشدند بلاخره یونیسف هم زیر مجموعه فیفا هست مثل یوفا!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پشتیبانی از لورکا

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

هواپیمای تیم در ساعت 11:35 دقیقه در فرودوگاه سن خاویر به زمین خواهد نشست و اعضای تیم از مناطق اسیب دیده در زلزله دیدن خواهند کرد . قبل از ان اعضای تیم میهمان شهردار خواهند بود .

تیم در ساعت 11:35 دقیقه به فرودگاه سن خاویر مورسیا خواهد رسید و پس از ان مورد استقبال مدیر کل ورزش مورسیا و رئیس فرهنگ و توریسم این ایالت قرار خواهد گرفت . پس از ان تیم در ساختمان شهرداری میهمان شهردار خواهد بود و سپس به مناطق اسیب دیده از زلزله اخیر خواهد رفت . اعضای تیم پس از بازدید از مناظق زلزله زده به هتل سرکوتل خوان کارلوس در مورسیا میروند و تا قبل از بازی ساعت 19:00 در مقابل مورسیا در ورزشگاه نوئوا کندومینا در هتل استراحت میکنند .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

وای چه استدلالهای باحالی ارم یونیسف را با چی مقایسه میکنند!!! این ارم سالی 40 ملیون یورو حداقل به بارسلونا ضرر میزنه(قرارداد فعلی سالی 30 ملیون هست + کمک های باشگاه به یونیسف) اونوقت با بازی خیریه ای که 500 هزار یورو هم نمی ارزه مقایسه میشه!! برید خوش باشید به قول یه دوستی اگه این ارم با بارسلونا نمیزد 3 بازیکنش نامزد بهترین بازیکن اروپا نمیشدند بلاخره یونیسف هم زیر مجموعه فیفا هست مثل یوفا!
    شما و بقیه دوستان یه سر بـــم تشریف ببرین، خیلی چیزها براتون روشن میشه!

ضمن اینکه، فکر میکنین سفر اعضای تیم، فقط برای یه بازی دوستانه هست؟ خیلی از بازیکنا تو این سفر کمک خیریه میکنن، اما نمیرن جــــــــار بزنن که من فلان قدر چک کشیدم!

+

نمیدونم این بحث کی شروع کرد، رئالی یا بارسایی، اما خیلی بحث بیخودی هست. هر دو تیم کارهای خیرخواهانه ی بزرگی کردن که درش هیچ شکی نیست.

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با اجازه دوستان بارسایی نظرم رو درباره لباس تیم بگم.

مشخصه که تمام طراحی ها برای بهتر دیده شدن تبلیغ انجام گرفته. بیش از حد نازک شدن خطوط برای اینه که زمینه پشت تبلیغ یه دست بشه. همین ریز شدن مجبورشون کرده که رنگ اناری رو یکم براقتر از قبل کنن. کلا زیاد از طرح خوشم نیومد اما همین طرح رو میشد با جابجایی رنگها بهتر کرد. یعنی بهتر بود آستینها و شرت اناری باشه. مخصوصا آستینها که الان یکم تو ذوقه. اونجوری میتونستن جلوی تیمهای آبی پوش به راحتی از لباس اول استفاده کنن، مثل همین فصل
    لباس دوم دیگه 120% واسه تبلیغ طراحی شده. لباس سیاه عملا بی مصرفه. اصلا نمیتونم مجسم کنم 10 بازیکن غیر از دروازبان لباس سیاه بپوشن. لباس قشنگیه، اما واسه اینکه مثلا طی سفرهای تیم بپوشن، یا تو تمرین نه توی بازی. ضمن اینکه جلوی تیمهایی که قرمز میپوشن، و یا سیاه تو لباسشون زیاده بی فایده است.
    لباس زرد هم به خوبی طرح 2009 نیست اما فکر کنم از مشکی بیشتر استفاده داشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •