من معمولا ساپورت Atacker نباشه سمتش نمیره معمولا kayle یا fiddel یا Zyra ,morgan , lux برای ساپورت بر میدارم .... البته تاریک تانک میرم
من معمولا ساپورت Atacker نباشه سمتش نمیره معمولا kayle یا fiddel یا Zyra ,morgan , lux برای ساپورت بر میدارم .... البته تاریک تانک میرم
نگاه کن ببین اگه هنوز ایکون ها هست یعنی می تونی آنلاک کنی!
مال من تازه امروز آنلاک شد! ( تقریبا 2 روز طول میکشه تا آیکون دایمی رو اضافه کنن برات)
Greetings Summoner,
We are proud to see you stand strong with your tribe during this conflict. We are aware of an issue that sometimes causes permanently unlocked icons to be delayed. Unfortunately, when our system is busy, some delays may happen, and it may take up to 48 hours for you to see this icon permanently unlocked.
Last edited by The Awesome One; 16-05-2013 at 15:36.
چطوری بازی کردی؟!
من 6 تا وین میخوام
من 11 تا aram و یه dominion بازی کردم! همون aram بازی کنید سریع 10 تا چیزی نیست و چون رندوم با لگم میشه برد!![]()
آخه لگ واقعا جدیه
آیکون هاشو برداشتن . یعنی دیگه نمیشه فک کنم.
اون بیلد سونا عجب چیز تپلی بود .ADC که باهاش بودم یکم یبس بود همه کیل هارو می داد به من))))))))) کلا چیز خیلی توپی بود !
شما ها چه جوری بازی میکنید اخههههه
به صورت جغدی . صبح ها خوابیم شبها بیداریم بازی می کنیم![]()
شبا که برا من فرقی نداره یعنی شبا شما بدون هیچ لگی بازی میکنید ؟؟
امکان نداره! لگ کم هم امکان نداره کلا پهنای باند کمی به سرور خارج میدن و هی ip سرور خارج عوض میشه
اگر دقت کنید فقط 5 کیلو بایت وقتی بازی میکنید دان میشه از بازی و لگ به وجود میاد اگه حجم اطلاعات زیاد بشه نمیتونه سریع دانلود کنه و DEALAY
من فقط 2 شب به یعد میتونم بازی کنم، اونم هر نیم ساعت یه بار باز میپره بیرون ولی در کل میشه بازی کرد، لگ هم میشه بعضی وقتا یعنی هر فرمانی که میدی، 2 یا 3 ثانیه بعد انجام میشه،بعضی اوقات هم فقط تماشا میکنی (بقیه حرکت میکنن ولی تو نمیتونی حرکت کنی)
به نظرم پهنای باند https و 443 از پهنای باند کل اینترنت جداست (البته برای ip های خارج از ایران)
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)