5010 پورت usb3 نداره اما میتونید با همون سرعت usb2 ازش استفاده کنید
5010 پورت usb3 نداره اما میتونید با همون سرعت usb2 ازش استفاده کنید
اگه ویندوزی که روش نصب بوده اصله پس همون اول ازش بک آپ بگیر تا بعدا به مشکلی بر نخوری
در مورد درایو ریکاوری زیاد اطلاع ندارم اما احتمالا بشه
دوستان با توجه به اینکه تاریخ عرضه ویندوز 8 نزدیکه لطفا بفرمائید ویندوز 8 رو روی این لپ تاپ نصب کردین ؟؟ مشکل خاصی داشتین یا نه ؟
رمو چه جوری میشه عوض کرد ؟؟؟
چقد هزینه میشه برا تبدیل رم 4 به رم 8 ؟ بعد توی بازی و اینا تاثیر داره ؟؟؟؟
من خیلی دنباله عوض کردنه رم بودم
برا هاردم بگو چه کردی
دمت گرم
سلام
سریال اکتیو Dell Data Safe رو از کجا میشه بدست آورد ؟
من یک ماه پیش نسخه rtm یا enterprise (یکی از اینا بود یادم نیست) خیلی خوب تنها مشکلی که داشت این بود که بعضی مواقع بلو اسکرین میداد. که البته این مشکلو ریپورت کردم. اما در کل خیلی روون و خوب بود و باهاش حال کردم.
سلام. لپ تاپ منم دل 5010 با گرافیک 5650 هستش. وقتی pes 13 نصب کردم مشکل داشت که شنیدم باید درایور گرافیکو آپدیت کنم.
لطفا لینک درایور 5650 برام بزارین ، یکم تو سایت amd گشت زدم ولی پیداش نکردم.
ممنون.
سلام
خب ویندوزتون میگفتید!!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی نوتبوک
دومی رادون اچ دی
سومی موبالیتی رادون اچ دی سری 5xxxx
بعدی هم ویندوز رو انتخاب کنید و جدیدترین رو دانلود کنید
موفق باشید
کمک من راه انداز 64 بیتی گرافیک داخلی 5010 رو میخوام واسه ویندوز 7 64بیتی کمک کنید.خیلی گرفتارم بخاطر این راه انداز![]()
پشت دستگاه یک درب هست که دو طرفش پیچ شده. اونو باز کنید توش جای رمه که خیلی راحت در میاد و میتونید تعویض کنید
اون زمان من واسه هر رم 4 گیگ 43 تومن هزینه کردم. رم های دو خودمم دونه ای 13 خرید ازم
برای هارد هم خیلی گشتم. همه 5400 دور داشتند. اونقدر گشتم تا 7200 گیر آوردم. تعویضشم دادم همکار دوستم که توی بازار رضا دفتر داشت اونا برام عوض کردند. چون هارد زیر کیبورده باید اون قسمت کامل باز بشه. کار خودم نبود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)