نه این یعنی سوابق تحصیلی تو روی اعلام نتیجت تاثیر میزاره اخه برای یه سالی به بعد این قانون اجرا میشه اونا یی که امتحانات نهایی و هماهنگ و کشوری دادن فکر کنم....اما برای نظام قدیما تاثیری نداره.
نه این یعنی سوابق تحصیلی تو روی اعلام نتیجت تاثیر میزاره اخه برای یه سالی به بعد این قانون اجرا میشه اونا یی که امتحانات نهایی و هماهنگ و کشوری دادن فکر کنم....اما برای نظام قدیما تاثیری نداره.
بچه ها کارت یکی از دوستام عکس نداره... زده خطا در عکس ارسالی تو ویرایش هم عکس نمیشه اضافه کرد... چیکار کنه؟؟؟راش نمی دن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داره بیچاره گریه میکنه..... 1 ساله که داره می خونه
فهمیدم باید چیکار کنه... باید بره حوزه رفع نقص که آدرسش تونوشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگه کسی کنکور خارج 84 و 85 رو زده لطف کنه بگه کدوم به درد بخور تره من میخام آخرین آزمونمو 3 شنبه بگیرم.خارج فقط این 2 تا رو نزدم و البته داخل رو هم که اصلا" نزدم!!!(آخه تکراری شده سوالاش!!)
شدیدا" نیازمند جوابیم...
خیلی خیلــــــی نزدیک شدیم :(
عزیز جان ! خارج 85 رو بزن
البته سوالات ریاضیش به نسبت سخت است.
موفق باشی
آره سوالای خارج 85 بهتره... خارج 84 خیلی آسونه... آدم تصور غلط از سطح اطلاعاتش تمی کنه... توقعاتش میره بالا... تو کنکور ضربه می خوره.... به نظر من اگه کانونی نیستی برو آزمون کانون جمعه پیش رو بده... یا شبیه ساز 88
سلام دوستان ...
پرينت كارت بايد رنگي باشه يا سياه و سفيد؟!
بعدش اين قسمت سوابق تحصيلي رو هم بايد ببرين سر جلسه؟!
یکی اینا رو که واسه طرح تابستان تبلیغ می کنند رو خفه کنه !!!!!!!!!!!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)