علت این خود جوشی چی بوده حالا ؟
راستی دوست عزیز با توجه به سیستم من اواست بهتره یا کومودو
علت این خود جوشی چی بوده حالا ؟
راستی دوست عزیز با توجه به سیستم من اواست بهتره یا کومودو
سلام
در مورد اوست نمیدونم ... ولی فکر نکنم خیلی هم سنگین باشه.
کمودو هم سبکه، آنتی ویروس را بزار روی Stateful؛؛ حتی میتونید گاهی اوقات آنتی ویروس را هم خاموش کنی و با سیستمت کار کنی بدون اینکه بترسی از اینکه ویروسی بشی!
علتِ "حرکت خودجوش" ===> حمایت!!
=============
راستی کمودو یک نسخه از CIS را تهیه کرده که مربوط به Windows 8 میشه! البته فعلا نسخه بتاست.
گفتم خبرش را بزارم بد نباشه.
موفق باشید.
Last edited by Jadda; 21-03-2012 at 01:53.
5گیگ فضا میده برا فایل شیرینگ هم می شه استفاده کرد
این لینکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
crd چیه؟
کلا محصولات کومودو چیا هستن؟
اینا رو میدونم : cis -cce - dragon و امروز هم اون csu رو دیدم ولی ظاهرا چند تا محصول دیگه هم داره
با تشکر
سرچ کردم تو خود کومودو چیزی نشون نداد اینجا پرسیدم الان گوگل رو سرچ کردم نشون داد COMODO Rescue Disk هست درسته؟
الان نسخه نهایش اومده؟ اگه با ابدیت خود CIS کار کنه عالی هست
Last edited by mrmmnb; 21-03-2012 at 12:38.
سلام
COMODO Rescue Disk=CRD = دیسک نجات کمودو
فعلا نسخه بتا هست.
بله، با آپدیت CIS یعنی همون فایل bases.cav کار میکنه!! و میشه گفت آپدیت آفلاین میشه و برای آپدیت نیازی به نت نیست. (من از این قابلیت خوشم میاد!)؛ شما مسیر فایل bases.cav را بهش میدی(حالا روی هاردتون یا روی فلش) بعد در اسکن از همون استفاده میکنه.بعد هم وقتی کارتون تموم شد و سی-دی را خارج کردید دوباره دیتابیس بر میگرده به 1.اگه با ابدیت خود CIS کار کنه عالی هست
نسخه نهایی ارائه بشه لینک دانلود میزاریم.
اسکنر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کردم ، خیلی پیدا کرد و کشت و فکر میکنم الآن فقط به موارد گارانتی شده کمودو گیر میده و اصل قضیه حل شده ، دستتون درد نکنه![]()
Last edited by MahdiidhaM; 23-03-2012 at 17:11.
با سلام
دیشب خواستم برنامه treacopy رو روی سیستمم نصب کنم این باید یک برنامه شناخته شده باشه اما کومودو اخطار داد
و
بعدش هم avast 7 پیام زیر رو داد
خوب به نظر شما این برنامه مشکلی داره ؟
با تشکر
خوب شما فایل رو تو virustotal یا سایتهای مشابه چک کنید ببینید بقیه آنتی ویروسها چه رفتاری با این فایل دارن؟
سلام دوست عزیز شما دارید یه برنامه نصب می کنید و installer شما می خواد به فایلی که از setup اکسترکت شده دسترسی داشته باشه که همونطور که می دونید این فایلها به صورت موقتی روی سیستم قرار می گیرند (فرمت .tmp) و بعد از اینکه شما allow کردید دوباره اطلاع داده که این فایل در دیتابیس کمودو شناخته نشده است (مثل خیلی از فایلهای دیگه،چیز عجیبی نیست) و می خاد به رابط محافظ شده دسترسی داشته باشد (احتمال زیاد در رجیستری) و میگه اگه برنامه ای هست که برای شما شناخته شده است یا به نوعی daily program شماس allow کنید
کلا کمودو تمام فعالیتهای سیستم رو بر اساس نوع پروفایلی که انتخاب می کنید زیر نظر می گیره و انتخاب همه چیز رو به کاربر می ده، دقت کنید کمودو نگفته ویروس یا مالوری پیدا کرده، بنده خدا اطلاع رسانی کرده![]()
Last edited by aka_karkas; 25-03-2012 at 11:59. دليل: عکس الکی
چند روزه ، دقیقا بعد از نصب utorrent و دانلود چند تا فایل از تورنت ، هی کومودو پیغام میده که فایل svchost میخواد وصل بشه ،
هر دفعه هم شماره ی پورتش عوض میشه . قضیه چیه ؟ من هر دفعه بلاکش کردم . چون شماره ی پورتش عجیبه .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)