..................
..................
دوستان این لینک رو یه سر بزنین حتما
در مورد سرویس های ابنترنت و نحوه شکایت و قیمت و سرعت و ایناس!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 5ajad; 18-11-2012 at 12:24.
تست ساعت رایگان- اینترنت 2 مگابایت حجمی-سرعت دانلود بین 200-250 کیلو بایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا با این شکایتی که viking_vp3 برای پایین اوردن سرعت کرده من از همین الان میگم.......
ما اومدیم ثواب کنیم ظاهرا داریم کباب میشیم
عزیز ما برای 5 کیلوبایت سرعت بیشتر له له میزنیم شما گفتی سرعت کم کنن ؟؟؟اینجاست که میگن از ماست که برماست!!!
بعدشم ظاهرا شما اینترنت محدود نداشتی تا حالا
این کاملا عادیه اینترنت محدود همه سرعت ها یکی باش
تا وقتی که اینترنت محدود از شاتل داشتم سرعتهای 128 تا 2 مگو رو نهایت سرعت میبستن تا ترافیک زودتر تموم بشه
Last edited by YAHYA-PRO; 18-11-2012 at 11:03.
من نگفتم سرعت شما رو کم کنن اتفاقا کل حرف من اینه وقتی تمام سرعت ها روی 2 برابرش بسته شده(128رو256، 512 روی 1مگ، 1مگ روی 2مگ) بیان 2مگ رو بزارن روی 4 مگ.
نه عزیز جان سال هاست هر جایی بودم اینترنت داشتم معمولا هم حجمی بوده ظاهرا شما غیر از کرمانشاه هیچ جای دیگه اینترنت نداشتی. از همین شاتل من توی تبریز اینترنت داشتم کاملا سرعت ها با هم فرق میکرد این مسخره بازی که همه سرعت ها یکی شدن فقط مختص کرمانشاه است و بس! با پارس آنلاین هم توی تهران مدت ها کار کردم هنوز هم ازش استفاده میکنم.
همین کارا و بی برنامه گیهای اینجاست که باعث میشه هر نوع اینترنتی بیارن فقط ا هفته کیفیت داشته باشه بعدش به شدت افت کنه.
سلام
شما هم افت سرعت دارین ؟
به شدت از صبح افت سرعت بود اما الان راس ساعت 13:30 خوب شده، تا ببینیم بعدا چی میشه
1be 10 kasi nadare? melat!
شما دلت واسه مخابرات میسوزه ؟؟؟!!!
حتی اگه از دوستان یکی بیاد بگه سرعت من رفته روی مگ بازم من نمیرم بگم. چون :
این مخابراتیا هر چی به سرشون بیاد کمه ! توی این مدت ها، خیلی خوب بهمون سرویس دادن که الان واسه چند کیلوبایت سرعت اضافه بریم بهشون گزارش بدیم ؟! و دلمون واسشون بسوزه ؟!!
فک کنم حال شما خوب نباشه و کاملا حرفای منو اشتباه حالیت شده
من دلم نمیسوزه میگم انقدر تعریف الکی نکنید همه بریزن سرعت پایین بیاد
به همه ضرر بدید با این تعریف ها.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)