این وضعیت سرویس یک مگ هست
دوستانی که میخوان ثبت نام کنن بهتره فعلا دست نگه دارن. دیال آپ شرف داره به این سرویس.
این وضعیت سرویس یک مگ هست
دوستانی که میخوان ثبت نام کنن بهتره فعلا دست نگه دارن. دیال آپ شرف داره به این سرویس.
کاهش سرعت از 5 شنبه هفته پیش مربوط به مبین نت نیست .از زحمات بی دریغ مخابرات برای هرچه مزخرف تر کردن اینترنت هست .
مخابرات معلوم نیست چه بلایی می خواد سر اینترنت بیاره .
روز به روز اینترنت کشور باید بهتر بشه داره بدتر میشه . داریم پسرفت می کنیم .
این وزیر ارتباطات هم فرمالیتس همینجوری یه نفر رو گذاشتند جاش خالی نباشه و گرنه عملا هیچ کارست.
البته فکر کنم پای اینترنت ملی هم وسط باشه چون مثه اینکه گفته بودند از اول شهریور طرحش شروع میشه ...
سلام
ظاهرا همه جا مشکل افت سرعت وکیفیت رو داریم! بنظرم مخابرات داره یه کارایی میکنه
دوست عزیز
مشکل از مبین نت نیست، اینترنت بطور سراسری و از طرف مخابرات مشکل دارد. در تمامی ISPها هم اکنون این مشکل وجود دارد.
دوستان نگیرید از این مبین نت ، این 3 صفحه آخر تاپیک رو بخونید گزارش فقط از دیروز تاحالاش هست!! نگیرید که عین ما کچل میشین... ما کاربرهای قدیمی تنها کاری که میتونیم برای اون بدبختایی که تازه میخوان تهیه کنند سرویس رو همینه که به شما ها از کیفیت مزخرف اینترنت این شرکت برای شما گزارش بدیم. من 8-9 ماهی هست که مبین نت دارم. چیزی جز سردرد برام نداشته.
سرویس 1 مگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by h.yazdani67; 30-08-2011 at 11:35.
مبین نت افتضاح
دوستان اینجوری که من فهمیدم افت سرعت مختص مبین نیست . وضعیت کلا بهم ریخته ...
آخه چطور رفیقهای من از شاتل و پارس آنلاین دارند ، مشکلی ندارن. فقط مشکل مبین نت..درسته که مشکل کلی هست ولی بهرحال مشکل مختص به مبین نت هست.
دوست عزیز درسته که مشکل این دو سه روزه از مبین نت نیست ولی قبل از اون هم تعریفی نداشت. هر وقت هم زنگ به پشتیبانی بزنید شما رو ارجاع میدن به speed test خودشون . هر کسی اگه یه ذره سواد کامپیوتری داشته باشه میدونه که اون سایت یک سایت لوکال هست. یعنی اون آدرس تو اینترنت وجود نداره.در واقع اون تست نشون دهنده سرعت شما تو شبکه داخلی مبین نت هست و ربطی به اینترنت نداره. اون قدر وقیح هستند که اصرار دارن که اون سایت بهترین مرجع برای تشخیص وضعیت اینترنت شماست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)