از سرور های داخلی سرعت من الان حدود 350 هست
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از سرور های داخلی سرعت من الان حدود 350 هست
ولی ای کاش به جای سرعت پینگ رو درس میکرد . خیلی داغونه . کلا شب 10 به بعد صبر ایوب میخواد با اینترنت مخابرات کار کردن
آقا کیفیت سرویس های پارس انلاین چطوریاست ؟
۲۵۶ نامحدودش رو مثلا می خواییم بگیریم
این بعد از گذشت ترافیک از حداقل ترافیک سرعت رو کاهش نمیده خیلی ؟
یا همه همین طورند و هیشکی خوب نیست ؟
کلا چجوریاست؟
میشه راهنماییم کنید
شاتل زنگ زدم گفتش در محدوده ی مخابراطی ما همه سرویس هاشون فوله و باس رزرو کنید و نداریم ...
یکی از دوستان نامحدود 256 گرفته ، دیروز و امروز میگه سرعتش رو 300 تا 400 بوده ...
3 ماهه گرفته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گروه اینترنت استان مرکزی
بحث و تبادل نظر در مورد شرکت های ارائه دهنده ی خدمات اینترنت پر سرعت در استان مرکزی
سلام دوستان من حدود دو ماهه که سرویس اینترنت مخابرات 2 مگ گرفته ام حد اکثر سرعت دانلودم در بهترین حالت 230 کیلوبایت هست و شبها اصلا سایتها بسختی لود میشن
الان پشیمونم و میخوام قطعش کنم..قبلا پارس انلاین 512 داشتم سرعتم به 400 میرسید.
بنظر شما از چه شرکتی تو اراک که سرعت بالا داره اینترنت بگیرم که سرعت دانلودش به یک مگ برسه.مصرف ماهانه من 20 مگ هستش.
ممنون![]()
سلام
من خوزستانم
ولی پارس دارم
بعضی از شرکتها مثل پارس و شاتل اگر ببینند خطتون کشش داره براتون خطو روی 9مگ میبندن
اگر به status مودم نگاه کنید بهتر میتونید بفهمید که خطتون کشش داره تا 9 مگ یا نه
پارس آنلاین تا 16 مگ هم میبنده
شاید اون موقع که با سرعت 400 دانلود میکردید خطتون تا 9 مگ کشش نداشته
شما کدوم منطقه اراک بودید؟ سرعت دانلود شبانتون چقدر بود؟
دوستان اینجا کسی هست که اینترنت ده مگ از مخابرات داشته باشه و حجم دانلود شبانه اش را محدود کرده باشن؟ من الان 512 دارم و سرعت دانلود شبانه مو محدود کردن رو 30 کیلو بایت حالا می خوام سرویس ده مگ بگیرم بعد از تعویض سرویس باز هم حجم دانلود شبانه محدود می مونه؟
من دو مگ دارم سرعت دانلود ساعت یک به بعد میشه 15 کیلوبایت
مخابرات تمام سرویس هاش افتضاحه ربطی به سرعتی که میخری نداره سرعت شبانه رو میبندن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)