اینجا کسی ایرانسل 512 4G داره؟(1 ماهه)
من برای 1 ماه می خوام بگیرم می خوام ببینم سرعت Download و upload و ping چه جوریه!؟
اینجا کسی ایرانسل 512 4G داره؟(1 ماهه)
من برای 1 ماه می خوام بگیرم می خوام ببینم سرعت Download و upload و ping چه جوریه!؟
سرعت آپلود نهایتا 15 هست و سرعت دانلود بین 60 تا 65 ( این سرویس نامتقارن هست و دریافت 512 و ارسال 128 هست )
پینگ هم به زمان گرفتن پینگ در طول 24 ساعت و سروری که پینگ میکنید بستگی داره اما چون همه 4.2.2.4 رو پینگ میکنند و این رو معیار قرار میدند من هم همین رو میگم. پینگ 4.2.2.4 در بهترین ساعت از شبانه روز بین 280 تا 300 هست و در بدترین ساعت از 400 رد میشه.
سلام ...
سوالم حتما تکراری هستش ! ولی چیزی پیدا نکردم .
چطوری میتونم تنظیماتی رو مودم اعمال کنم که کاربرهایی که میخواند به مودم وصل بشم پسورد وارد کنند ؟!
ممنون ...![]()
help me
متنی که انتخاب کردم خوبه؟ اگه نیاز به اصلاح داره بگید !
دوستان اوضاع فعلی ایرانسل در کیفیت و خدمات چطوریه ؟
قصد دارم وایمکس بگیرم و میخام بین گزینه های مبین نت و ایرانسل و داتک یکی رو انتخاب کنم اما کاربران انگار زیاد از ایرانسل راضی نبودن و حتی دوست خود من هم داره زیاد راضی نیست !
آیا الان بهتر شده یا هنوز مشکل زیاد داره ؟
ممنون
دقیقترین متن رو از خود اپراتور ایرانسل باید بپرسی ولی گفتم که نیازی نیست بگی شرکت فلان
به مدیریت محترم شرکت ایرانسل
اینجانب x کارمند خود آقای y را برای دریافت اینترنت 512 نامحدود معرفی میکند
امضا و مهر
x=رئیس اون شرکت
y=اسم کسی که سرویس به نام اونه
اینم میتونی بنویسی»
ریاست محترم شرکت ایرانسل (خدمات وایمکس)
سلام علیکم
بدینوسیله آقای X فرزند Y با کد ملی 00000000000 در این شرکت مشغول بکار بوده و بنا به ضرورت کاری نیاز به اینترنت پر سرعت شرکتی دارد.خواهشمند است با نامبرده همکاری و مساعدت لازم بعمل آورید.
امضا< مدیر عامل شرکت ....
حالا اگه مشتری وایمکس هستی و میخوای سرعتتو بیشتر کنی آخر نامه شناسه وایمکستم بنویس!اگه تازه میخوای ثبت نام کنی که نیازی نیست چون شناسه نداری.
نامه رو رو یه کاغذ سربرگ دار بنویس و مهر شرکت هم داشته باشه
Last edited by MITAJOON; 14-07-2011 at 18:02.
فکر می کنین 512 4G رو برای 1 ماه بهم میدن یا باید مجوز داشته باشم؟؟
بعد اگه تو 1 ماه تموم بشه می تونم شارژش کنم؟
Last edited by BMW.M3_E46; 14-07-2011 at 20:03.
شما باید نامه ای از دانشگاه یا شرکتی،دفتری جایی داشته باشید به شکل متنی که بالا اشاره کردم!تا سرعت بالای 128 رو بهتون بدن.اگر 4 گیگ رو هم دانلود کنید باید طرح آزاد مصرف کنید که اگه اشتباه نکنم هر مگ 10 تومان میشه!!از اعتبار خودتون گرونتر درمیاد
برای من ecare اصلا باز نمیشه...به هیچ طریقی...با هیچ ارتباطی!
برای شما باز میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)