تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 402 از 1049 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412452502902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    منم بالاخره RS77 گرفتم
    اول از همه تشکر می کنم از رایان عزیز و امیر عزیز که منو راهنمایی کردن به خصوص رایان عزیز که خیلی کمک کردند تا من یکی از بهترین سیستم های حال حاضر رو بگیرم

انقد از این سیستم مطمئن بودم که اونجا اصلاً تست صدا اینا نگرفتم رفتم مستقیم سیستم رو سفارش دادم
    اومدم خونه وصل کردم تست گرفتم محشره تا حالا صدا با این کیفیت هیچ کجا نشنیدم واقعاً حرف نداره فوق العادس
    هر آهنگی رو باهاش گوش میدی انگار یه آهنگ دیگس یه صداهایی رو در می یاره که اصلاً نشنیدی قبلاً
    تبریک میگم...ایشالا به خوشی ازش استفاده کنی....کار خوبی کردی 77 گرفتی...به مرور یه سری تنظیمات اعمال میکنی که صداش بهتر هم میشه.

ولی من خودم الان پشیمونم که چرا با آمپ 820 نگرفتم. تنظیم اتوماتیک و فلش خوردن فکر کنم ارزشش رو داشت یکم بیشتر هزینه کنم.

راستی امروز واسه ماشین یه سیستم بدون ساب وصل کردم از برند کنوود که واقعا محشر شد. توی ضمینه Car Audio، کنوود حرفای زیادی برای گفتن داره.

2. این کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام این rs77 بیشتر برا موزیکه یا برا فیلم هم خوبه؟

داره خودمونی میشه habibfadae's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تبریک میگم...ایشالا به خوشی ازش استفاده کنی....کار خوبی کردی 77 گرفتی...به مرور یه سری تنظیمات اعمال میکنی که صداش بهتر هم میشه.

ولی من خودم الان پشیمونم که چرا با آمپ 820 نگرفتم. تنظیم اتوماتیک و فلش خوردن فکر کنم ارزشش رو داشت یکم بیشتر هزینه کنم.

راستی امروز واسه ماشین یه سیستم بدون ساب وصل کردم از برند کنوود که واقعا محشر شد. توی ضمینه Car Audio، کنوود حرفای زیادی برای گفتن داره.
    خیلی ممنون امیرجان
    دیگه شما گفتی 77 بگیر ارزششو داره منم گرفتم

منم اونجا میخواستم بگم که میشه یه آمپ دیگه بگیرم یعنی آمپ خودشو نگیرم یکی دیگه بالاتر بگیرم به جاش ولی دیگه گفتم ولش کن.
    حالا اگه 820 می گرفتم چقدر باید بیشتر هزینه می کردم؟

سیستم ماشین مبارک باشه انشا.... شما هم به خوشی ازش استفاده کنی.
    فقط مواظب باش طرح جمع آوری سیستم های ماشینه زیاد بلند نکن البته شما ساب نبستی هنوز .
    بهتره سابتو دیرتر ببندی این طرح رد بشه بعد.

---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------

سلام این rs77 بیشتر برا موزیکه یا برا فیلم هم خوبه؟
    سلام برا هردوش خوبه
    تفکیک صداش در حدی هست که هردو باهاش دلپذیر باشه.

داره خودمونی میشه hmdfgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    www.wfiltration.com

پيش فرض

برای تلوزیون v20 می خوام یک سینمای خانگی بگیرم که با تلوزیون هماهنگی کامل داشته باشه. بلو ری نمی خوام . صدا با وات خیلی بالا نمی خوام. فقط کیفیت صدا برام مهمه. حداکثر تا 600 تومن

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جناب حبیب خان مبارک باشه.خوشحالم که راضی هستی.
    عرض کنم که امکان تعویض آمپ هم وجود نداره.rs77 فقط با آمپ 520 عرضه میشه.و نمایندگی قبول نمی کنه که به جای 520 آمپ دیگه ای بده.

---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------

به نظر شما e 970 خوبه نسبت به قیمتش؟
    الان قیمتش تو نمایندگی چنده؟

7. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام من قصد خريد تي وي فيليپس 9705 46 اينج رو دارم. سينماي خانگي رو هم ميخام فيليپس بلوري كه پايه ي اسپيكرهاش شيشه اي هست بگيرم . مي خواستم بدونم اين سينما خوبه يا نه؟ از اين با كيفيت تر ديگه سينما چي داريم ؟ ( زيبا هم باشه)من تو خريد خيلي وسواس دارم مي خوام دستگاهي كه مي خرم از نظر كيفيت و امكانات عالي باشه كه حالا حالا نخواد عوضش كنم (با در نظر گرفتن آينده بلوري و سه بعدي). البته قيمت هم برام مهمه اگه افت قيمتش رو هم كرده باشه كه خيلي خوب ميشه
    لطفا مدل بفرمایید.

---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------

برای تلوزیون v20 می خوام یک سینمای خانگی بگیرم که با تلوزیون هماهنگی کامل داشته باشه. بلو ری نمی خوام . صدا با وات خیلی بالا نمی خوام. فقط کیفیت صدا برام مهمه. حداکثر تا 600 تومن
    شما هر سیستمی رو با کابل HDMI به پنلتون وصل کنید هماهنگی لازم رو خواهید داشت.
    اگر بودجتون رو کمی افزایش بدید می تونید rs33 پایونیر رو تهیه کنید.امکانش رو دارید؟و اگر کمی بیشتر بتونید هزینه کنید 1311 denon رو می تونید هزینه کنید با تفکیک پذیری فوق الهاده تو رنج قیمتی خودش.

9. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه javad 61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قصد خرید دستگاه بلوسنس +t14 را دارم.چون در درجه اول کیفیت و قدرت گیرندگی کانالها و عدم فریز و نیز هنگ نکردن دستگاه در استفاده طولانی مدت مد نظرم است , تقاضا دارم با توجه به این مسایل نظرتان را بدید.ممنون

11. این کاربر از javad 61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vatanema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من پارسال با استفاده از مشاوره بچه های اینجا یه پایونر 787 خریدم.تفکیک و قدرت صداش خیلی خوبه (فقط لود شدن دیسکش کند هست).حالا یکی از دوستان قصد خرید داره...من بهش مدل 707 رو معرفی کردم (حتما میخواد بلوری داشته باشه)
    به نظر شما توی این رنج قیمت (800 تومن) همین خوبه یا گزینه های دیگه ای هم دارم.
    قبلا تشکر می کنم

13. این کاربر از vatanema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همه بازار رو گشتم اما مدل 333 ایکس ویژن پیدا نکردم
    اخرش رفتم یه تک ویژن خریدم
    تک ویزن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آشغال بود
    کنترل از همه بدتر
    ضبط زمانبندیش خوب بود یعنی بدک نبود
    ولی اینترفیس منو خوبی نداشت
    منم فروختمش
    حالا میخوام یه مدل دیگه بخرم چی پیشنهاد میکنید؟
    از نظر من ، تك ويژن با ايكس ويژن هيچ فرقي نداره ، فقط جعبه و ماركش فرق مي كنه والا هيچ فرق ديگه اي نداره .

تا الان توي مدل هاي ارزون بلوسنس t14+ يه كم فرق داره ، اون هم به خاطر شركت سازنده اش ، كه فقط همچين محصولاتي توليد ميكنه

الان مـد شه همه شركت ها مي رند چين يه محصول بدون نام و نشان 10-12 دلاري رو مي خرند و يه مارك ميزند روش به اسم خودشون مي فروشند ( برعكس بلوسنس كه يك شركت اسپانيايه و محصولاتش توي چين توليد مي شه و در صورت لزوم آپگريد نرم افزاري هم داره )

بهتره به سايتش يه سر بزنيد .

15. این کاربر از rasoooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من پارسال با استفاده از مشاوره بچه های اینجا یه پایونر 787 خریدم.تفکیک و قدرت صداش خیلی خوبه (فقط لود شدن دیسکش کند هست).حالا یکی از دوستان قصد خرید داره...من بهش مدل 707 رو معرفی کردم (حتما میخواد بلوری داشته باشه)
    به نظر شما توی این رنج قیمت (800 تومن) همین خوبه یا گزینه های دیگه ای هم دارم.
    قبلا تشکر می کنم
    مدل 707 مثل مدل 787 بیس خوبی نداره.ولی تو بقیه موارد مثل 787 عالیه.اگر با بیس کم حجم مشکلی نداره می تونه گزینه خوبی باشه.

17. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •