تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 402 از 472 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

10-40 با 5-40 تنها تفاوتش رقم ویسکوزیته پایینش هست که در زمستان کمک بسیار زیادی در بهتر استارت خوردن موتور می خوره
    ضمنا در دفتر قید شده حدعقل ویسکوزیته 10w-40 و سطح کیفی SL یعنی اگر یک گرید بالاتر برید مشکلی ایجاد نخواهد
    ضمنا روغن تمام سنتتیک برای موتورهای تولیدی 2000 به این طرف چیزی نداره که بخواد آسیب بزنه فقط لایه فیلم نازک تری روی قطعات ایجاد می کنه که مطلوب تر هم هست
    تو دفترچه راهنما خودرو نوشته برای موتور ef7 غیر از روغن های 40-10 نباید استفاده بشه و استفاده از روعن 50-20 و ... به این موتور آسیب میزنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    حدود 10 روز پیش سمند مالتی پلکس اس ام اس را بردم نمایندگی ورژن نرم افزاریش را ارتقاء بدن متاسفانه یکی از ریموتها را از کار انداخت فقط با دست میشه داخل قفل درب و سوییچ کنم تا باز بشه اما از راه دور یا نزدیک نمیشه . میخواستم ببینم این دیوانه چه کارش کرد آیا از داخل برنامه غیر فعالش کرده یا ... الان هم میخواد کل سوییچ را برام عوض کنه مارک خودش بوش آلمانه اما مارکی که برام درخواست داده آشغالهای ایرانیه . لطفآ کمکم کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    حدود 10 روز پیش سمند مالتی پلکس اس ام اس را بردم نمایندگی ورژن نرم افزاریش را ارتقاء بدن متاسفانه یکی از ریموتها را از کار انداخت فقط با دست میشه داخل قفل درب و سوییچ کنم تا باز بشه اما از راه دور یا نزدیک نمیشه . میخواستم ببینم این دیوانه چه کارش کرد آیا از داخل برنامه غیر فعالش کرده یا ... الان هم میخواد کل سوییچ را برام عوض کنه مارک خودش بوش آلمانه اما مارکی که برام درخواست داده آشغالهای ایرانیه . لطفآ کمکم کنید؟
    سلام شما برید نمایندگی بگید دستگاه بزنه ببینه ریموت از رو غیر فعال نکرده از تو کامپیوتر؟ منم یه بار دستگاه زده بودن بعد سنسور دنده عقبم کار نمیکرد یعنی اصلا انگار سنسور نداشت بعد دستگاه زد فعالش کرد دوباره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من شبیه مشکل شما برام پیش اومد البته نه با این جزئیات
    بنابه دلایلی یونیت مالتی پلکس سورن من رو عوض کردن (فکر کنم سورن آکو مکس هستش، نمیاندگی از اس ام اس خیلی شاکی بود، تازه این مرکزی شماره 2 تهران هستش، دیگه ببین خرده پاها چقدر توی بحث مالتی باید خسته باشن)
    بگذریم
    ریموت دوم اون موقع نبود بنابراین برای ماشین تعریف نشده بود، چند روز پیش که ماشین رو بردم برای تعمیر کولر ازشون خواستم که ریموت دوم رو هم تعریف کنن، بعد از چند روز که رفتم ماشین رو تحویل بگیرم دیدم ریموتها کلا قاط زده ، یک بار عمل می کنه 20 بار عمل نمیکنه(هر دو تا ریموت)
    همون جا خفتشون کردم گفتم مسخره کردین منو درستش کنید دیوانه ها، خلاصه ماشین رو بردن تو سالن و کامپیوتر رو وصل کردن و نرم افزار رو در اصطلاح دانلود کردن (متاسفانه نپرسیدم منظورشون از دانلود کردن چی بود، اگر اشتباه نکنم نود مربوط به ریموت نرم افزارش دوباره دانلود و روی کامپیوتر ماشین نصب شد، امیدوارم اشتباه نگم) شما هم نگران نباش با آرامش گیر بده بهشون بگو نرم افزار رو دانلود کنن، میگم من ازشون شنیدم که با اس ام اس مشکل بیشتری دارن تا آکو مکس، چیز خاصی نیس حرص نخورد اگه بتونی با یک زبون خاصی طرف رو نرم کنی و یک کوچولو شعور فنی مالتی پلکس داشته باشه کارت سریع راه میفته
    پ.ن: یک توصیه جدی به همه دوستانی که سمند مالتی پلکس دارن:::: موقعی که می رین نمایندگی برای سرویس و می خواین ماشین رو تحویل بگیرین بعد از اتمام تعمیرات حتما این طور با ماشین برخورد کنید که تازه به صورت صفر دارین تحویل می گیرین، چون توی مالتی پلکس تقریبا تمام اشکالات برقی و الکترونیکی یک سرش به کامپیوتر و نرم افزارش مربوط میشه (برداشت خودم، امیدوارم درست بگم) از عملکرد برف باک کن تا شیشه بالابرها و سنسور دنده عقب و همه وسائل الکترونیکی و برقی رو به طور کامل چک کنید مخصوصا ریموت و دزدگیر، بعد از نمایندگی بیاید بیرون، مثلا من خودم سنسور دنده عقب و شیشه بالابر عقب از کار افتاد که دوباره دیروز صبح بردم خابوندمش!!!

5. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من شبیه مشکل شما برام پیش اومد البته نه با این جزئیات
    بنابه دلایلی یونیت مالتی پلکس سورن من رو عوض کردن (فکر کنم سورن آکو مکس هستش، نمیاندگی از اس ام اس خیلی شاکی بود، تازه این مرکزی شماره 2 تهران هستش، دیگه ببین خرده پاها چقدر توی بحث مالتی باید خسته باشن)
    بگذریم
    ریموت دوم اون موقع نبود بنابراین برای ماشین تعریف نشده بود، چند روز پیش که ماشین رو بردم برای تعمیر کولر ازشون خواستم که ریموت دوم رو هم تعریف کنن، بعد از چند روز که رفتم ماشین رو تحویل بگیرم دیدم ریموتها کلا قاط زده ، یک بار عمل می کنه 20 بار عمل نمیکنه(هر دو تا ریموت)
    همون جا خفتشون کردم گفتم مسخره کردین منو درستش کنید دیوانه ها، خلاصه ماشین رو بردن تو سالن و کامپیوتر رو وصل کردن و نرم افزار رو در اصطلاح دانلود کردن (متاسفانه نپرسیدم منظورشون از دانلود کردن چی بود، اگر اشتباه نکنم نود مربوط به ریموت نرم افزارش دوباره دانلود و روی کامپیوتر ماشین نصب شد، امیدوارم اشتباه نگم) شما هم نگران نباش با آرامش گیر بده بهشون بگو نرم افزار رو دانلود کنن، میگم من ازشون شنیدم که با اس ام اس مشکل بیشتری دارن تا آکو مکس، چیز خاصی نیس حرص نخورد اگه بتونی با یک زبون خاصی طرف رو نرم کنی و یک کوچولو شعور فنی مالتی پلکس داشته باشه کارت سریع راه میفته
    پ.ن: یک توصیه جدی به همه دوستانی که سمند مالتی پلکس دارن:::: موقعی که می رین نمایندگی برای سرویس و می خواین ماشین رو تحویل بگیرین بعد از اتمام تعمیرات حتما این طور با ماشین برخورد کنید که تازه به صورت صفر دارین تحویل می گیرین، چون توی مالتی پلکس تقریبا تمام اشکالات برقی و الکترونیکی یک سرش به کامپیوتر و نرم افزارش مربوط میشه (برداشت خودم، امیدوارم درست بگم) از عملکرد برف باک کن تا شیشه بالابرها و سنسور دنده عقب و همه وسائل الکترونیکی و برقی رو به طور کامل چک کنید مخصوصا ریموت و دزدگیر، بعد از نمایندگی بیاید بیرون، مثلا من خودم سنسور دنده عقب و شیشه بالابر عقب از کار افتاد که دوباره دیروز صبح بردم خابوندمش!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان سمن اف 7 بنزینی هم روغن کم میکنه یا نه چون گازی ها معمولا کم می کنن و اگر کم می کنه معمولا پس از چند کیلومتر؟

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

امروز داشتم نگاهی به آگهی های فروش سمند می انداختم ، متوجه شدم خیلی هایی که سمند با موتور EF7 دارن فرشونده هستن و سمد با موتور L3 کمتر برای فروش بودش ( بین ماشین های صفر و یکی 2 سال کار کرده ) خواستم نظر دوستان رو بدونم ، به نظرتون موتور های EF7 بهتر هستن و دردسر کمتری دارن یا موتور های L3 ؟

من اگه خدا بخواد تو تابستون می خوام یه سمند بردارم ، منتها به شدت بین انتخاب سمند EF7 و سمند مدل SE موندم و از یه طرف می دونم سمند موتور قدیمی ها خیلی اقتصادی نیست و از طرفی Ef7 هم خیلی به نظرم با نگاهی که داشتم آمار خوبی نداشته.

خواستم نظر دوستان رو بدونم.

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان سمن اف 7 بنزینی هم روغن کم میکنه یا نه چون گازی ها معمولا کم می کنن و اگر کم می کنه معمولا پس از چند کیلومتر؟
    سلام موتورهای EF7 جدید مشکلات قبل رو ندارن و اون مشکل مرتفع شده. موتور EF7 صد در درصد از موتور L3 بهتره هم از لحاظ قدرت هم مصرف سوخت. در مورد کم کردن روغن هم ظاهرا توی موتورهای گازسوز وجود داره این مشکل ولی من تاحالا توی خودرو بنزینی خودم چنین مشکلی ندیدم.
    سلام

امروز داشتم نگاهی به آگهی های فروش سمند می انداختم ، متوجه شدم خیلی هایی که سمند با موتور EF7 دارن فرشونده هستن و سمد با موتور L3 کمتر برای فروش بودش ( بین ماشین های صفر و یکی 2 سال کار کرده ) خواستم نظر دوستان رو بدونم ، به نظرتون موتور های EF7 بهتر هستن و دردسر کمتری دارن یا موتور های L3 ؟

من اگه خدا بخواد تو تابستون می خوام یه سمند بردارم ، منتها به شدت بین انتخاب سمند EF7 و سمند مدل SE موندم و از یه طرف می دونم سمند موتور قدیمی ها خیلی اقتصادی نیست و از طرفی Ef7 هم خیلی به نظرم با نگاهی که داشتم آمار خوبی نداشته.

خواستم نظر دوستان رو بدونم.

ممنون

10. 2 کاربر از M.Amorous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

موتور ef7 مشکل خاصی نداره
    مشکلات نشتی هم حل شده
    روغن هم تا الان کم نکرده
    من حدود کیلومتر 1000 روغن را تعویض کردم و همین امروز که کیلومتر نزدیک 4000 هست تست کردم هیچ تغییری نداشت و دقیقا یکم بالاتر از ماکس بود(حدود 4.7 لیتر روغن تمام سنتتیک مصرف کردم)
    رانندگیم با این ماشین 90% اتوبان های کوهستانی هست با سرعت و دور موتور بالا که اگر می خواست کم کنه تا حالا حتما باید کم می کرد
    مشکلی که تولیدات داخلی دارند و متاسفانه همه گیر هم هست یکیش کیفیت ضعیف مونتاژ هست که در همه خودروهای مونتژ داخل هست و مورد بعدی گیربکس که این هم متاسفانه در تمام خودروهای مونتاژ داخل(خانواده پژو و سمند) وجود داره و اگر در موردی این مشکل گیربکس نباشه شانسی از دست در رفته

12. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام یکی از بستگان بنده سمند موتور ملی دوگانه تحویل گرفته و چندروزیه دور موتور نوسان داره و موتور یدست کار نمیکنه، دیاگ زده خطای ناشناخته با کد 103 یا 1003 را نشون میده بنظر شما مشکل از کجاست و این خطا چه علتی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •