تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 402 از 628 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412452502 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 6278

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان

داره خودمونی میشه hedye222222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    خواهش

چرا دل و اچ پی نباشه؟
    لنوو بالاترین کارت گرافیکش جیفورس 310 بود. ضعیفه. کاربردت چی بود؟
    ظاهرش هم قابل قبوله
    یه ریویو هم ازش پیدا نشد. مگه اینکه از کسانی که دارن بپرسی چطوره.
    فقط معرفی اش تو سایت نوتبوک چک بود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گرافیک msi هم اینتل اچ دی بود. 765 تومان. با گرافیک رادئون 5470 حدود 900 تومان. (100 هزار تومان گرونتر از دل)
    سلام
    دل نباشه چون میگن کیفیت ساختش خیلی خراب شده . واز hp هم خوشم نمیاد.
    من کارم بیشتر با نرم افزار vm ware هستش و corel draw وکارهای معمولی کار با کامپیوتر.
    باتوجه به پستی که گفته بودند سازگار می خواد یه محموله بیاره امیدوارم که 4741 رو هم بیاره.فعلا بازم منتظر می مونم.
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    دل نباشه چون میگن کیفیت ساختش خیلی خراب شده . واز hp هم خوشم نمیاد.
    من کارم بیشتر با نرم افزار vm ware هستش و corel draw وکارهای معمولی کار با کامپیوتر.
    باتوجه به پستی که گفته بودند سازگار می خواد یه محموله بیاره امیدوارم که 4741 رو هم بیاره.فعلا بازم منتظر می مونم.
    ممنون
    سلام

این میگن میگن ها حساب نیست. باید از کسایی که خودشون اون لپ تاپ رو دارن بپرسی ازش راضی هستن یا نه. اینجا خیلیا میگن اچ پی داغ مکنه. اما کسایی که اچ پی دارن میگن گرمای تولیدیش در اون حد هم نیست که میگن.

کورل دارو که سیستم چندان قوی لازم نداره. vm ware هم به سی پی یو قوی و رم بالا احتیاج داره. یه بار خودم روی یه سیتم قبلیم ( آتلون 64 با 512 مگ رم) ویندوز اکس پی نصب کرده بودم و روی guest هم ویندوز ویستا(ویندوز ویستا خودش به تنهایی حداقل به 512 مگ رم نیاز داره) . لود سی پی یو بعضی وقتا تا 100 درصد میرفت

میترسم اینقدر منتطر بمونی ایسر 4742 هم بیاد

3. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

لپ تاپ asus F5RL
    با 2 گیگ رو و سی پی یو دوهسته ای چند می ارزه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    من یه g62 - a43 خریدم حدو 2 هفته پیش 850 ... مشخصات هم اینه :
    core i3 - 350 - 2.26
    4gb ram ddr3
    vga : ati 5470
    hard : 320gb
    بعد که خریدم دیدم یه سری مدل های pavilion هم هست که حول و حوش 900 هستن ولی رمشون 3گیگ هست ...

میخواستم فرق مدل g و pavilion رو بدونم ... البته میدونم که پاویلیون ها انگار آلمینیومی هستن ...

از یکی از فروشگاه ها پرسیدم گفت سلیقه ای هست ... سری g خوبیش اینه که نه داغ میکنه و نه بدنش خط میفته و کیفیت خوبی هم داره ... ( همش رو راست میگه فقط من یکم با لولا هاش مشکل دارم )

میخواستم نظرتون رو درباره این سری ها بدونم ...

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    من یه g62 - a43 خریدم حدو 2 هفته پیش 850 ... مشخصات هم اینه :
    core i3 - 350 - 2.26
    4gb ram ddr3
    vga : ati 5470
    hard : 320gb
    بعد که خریدم دیدم یه سری مدل های pavilion هم هست که حول و حوش 900 هستن ولی رمشون 3گیگ هست ...

میخواستم فرق مدل g و pavilion رو بدونم ... البته میدونم که پاویلیون ها انگار آلمینیومی هستن ...

از یکی از فروشگاه ها پرسیدم گفت سلیقه ای هست ... سری g خوبیش اینه که نه داغ میکنه و نه بدنش خط میفته و کیفیت خوبی هم داره ... ( همش رو راست میگه فقط من یکم با لولا هاش مشکل دارم )

میخواستم نظرتون رو درباره این سری ها بدونم ...

ممنون
    این کانفیگ که ارزونتر بود. قبلاً زیر 800 تومان بود
    اطلاعی درباره سری g اچ پی ندارم اما پاویلیون سری حرفه ای لپ تاپ های اچ پی بود. چیزی مثل اسپایر تو ایسر (اکسنسا هم سری ارزون قیمت و پایین ایسر هست)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

درسته زیر الان هم 780 با 3 گیگ رم و بدون ویندوز ارجینال هست ... برای من ویندوز ارجینال داره و 4 گیگ رم و رنگ مشکی

البته سری g هم پاویلیون هست ... ولی بدنه آلمینیوم نیست ... طرح داره

داره خودمونی میشه نيما7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    دور از خونه یه جای افتضاح :(

پيش فرض

درسته زیر الان هم 780 با 3 گیگ رم و بدون ویندوز ارجینال هست ... برای من ویندوز ارجینال داره و 4 گیگ رم و رنگ مشکی

البته سری g هم پاویلیون هست ... ولی بدنه آلمینیوم نیست ... طرح داره
    فكر كنم الان فهميدم چي رو ميگي شما اين مدل رو ديديHP Pavilion DV6-3110 با اين كانفيگ مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم پردازنده: Intel 350M Core i3 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz حافظه: 4 GB DDR3 هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 512 MB UpTo 1970 MB صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Portسایر مشخصات: باتری 6 سلولی - ويندوز 7 قيمت 870 تومن الي 890 تومن كه الان براي اولين باره خودمم ميبينمش و به نظرم يه جورايي بصرفه تر از g62_a22 هست چون هم 1گيگ رم بيشتر داره هم 180 گيگ هارد بيشتر داره هم ويندوز 7 داره!!!!!!!!!!! + اين كه طراحيش ظاهرآ جالبتر و زیباتره ساخته شده از آلومنیوم هست!!!!!!!!
    Last edited by نيما7; 27-11-2010 at 15:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام
    یک لپ تاب میخواستم برام معرفی کنید برای یکی از آشناهام میخوام مثل اینکه برای رشته عمران میخواد استفاده کنه قیمتش هم آخرش تا یک میلیون تومن باشه خواهشن مدل دقیق دستگاه را برام بنویسید تا من براش ببرم یک چیز باحال معرفی کنید؟با تشکر

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دوستان تو انواع مارک ها کدوم مارک کیفیت مانیتورش بهتر است؟.(البته به جز اپل)

داره خودمونی میشه mina_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ISF

پيش فرض

دوستان تو انواع مارک ها کدوم مارک کیفیت مانیتورش بهتر است؟.(البته به جز اپل)
    سونی
    اطلاعات بیشتر در سایت نتبوک چک... خواستی برو ببین!
    Last edited by mina_; 27-11-2010 at 12:55. دليل: بی دلیل

12. این کاربر از mina_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •