یه سوال علمی تخصصی فنی تجربی.... نظریه اعداد میشه تو 3 هفته هر هفته 4 ساعت خوند ؟! در ضمن این کتاب کلاس گسسته مثل دیفرانسیل هست دیگه؟ تقریبا هر جلسه چقدر طول میکشه؟
یه سوال علمی تخصصی فنی تجربی.... نظریه اعداد میشه تو 3 هفته هر هفته 4 ساعت خوند ؟! در ضمن این کتاب کلاس گسسته مثل دیفرانسیل هست دیگه؟ تقریبا هر جلسه چقدر طول میکشه؟
سینا جان این طرح که به ما نمیخوره همین امسال تا روش های جدید امتحان نکردن باید کار تموم کنیم
حق با شماست ولی اگه اجرایی شه مثلا تیر ماه چندبار کنکور بگیرن چقدر به نفعمون میشه تازه گفته بالاترین نمره در نظر گرفته میشه. واقعا طرحش جالبتر از طرح حذف کنکوره هم استرس بچه ها کم میشه هم عملا حق به حق دار میرسه . من خیلیارو میشناسم که بخاطر استرس سر آزمون حالشون بد شده یا مثلا به اون چیزی که لیاقتشو داشتن نرسیدن 1سال از عمرشونو از دست دادن .
البته ایشالا هرچی صلاح همه بچه های فرومه همون بشه بقول شما شاید اصلا این طرح به ما نرسه
ای کاش به ما برسه لا اقلحق با شماست ولی اگه اجرایی شه مثلا تیر ماه چندبار کنکور بگیرن چقدر به نفعمون میشه تازه گفته بالاترین نمره در نظر گرفته میشه. واقعا طرحش جالبتر از طرح حذف کنکوره هم استرس بچه ها کم میشه هم عملا حق به حق دار میرسه . من خیلیارو میشناسم که بخاطر استرس سر آزمون حالشون بد شده یا مثلا به اون چیزی که لیاقتشو داشتن نرسیدن 1سال از عمرشونو از دست دادن .
البته ایشالا هرچی صلاح همه بچه های فرومه همون بشه بقول شما شاید اصلا این طرح به ما نرسه
ما سال 91 کنکور میدیم
فقط خدا کنه تصویب شه
من از همین الان اضطرابش خفم کرد
میشه یه نفر به من بگه چطوری گسسته و عربی رو بخونم که بازدهیش بالا باشه؟
سلام
تو كتاب كه تا اول پيوستگي هست ،توي رمزينه هم احتمالا بايد فقط بخش حد تا اول پيوستگي باشه .
درسا خوب پیش می رن؟بچه های تک و دو و سه رقمی چطورید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟/
آقا گفتید برای شیمی 2 چی رو پیشنهاد میکنید؟
راستی این آزمون های گاج که جمعه پیش بود, چقدر تخیلی بود. امروز دو تا از معملهامون (گسسته و دیفرانسیل) اومدن کلی شکایت کردن. این معلم گسسته مون از اونایی بود که خیلی از گاج خوشش میومد ولی این آزمون رو که دید, اومد گفت اگر شما 100 سال هم کتاب گسسته رو بخونید و دور کنید, بی فایده هست و نمیتونستید جواب این آزمون گسسته رو بدید. گفت سئوالاتی رو آوردن که تو دانشگاه یاد میدن.
معلم دیفرانسیل هم گفت که سئوالاشون به قدری سخت بود که من هم در جا خشکم زد. از بچه ها چه انتظارهایی دارن. همش تجاریه. سئوالات تجاری.
سلام ............
من فکر میکنم:
جلسه ی اول تا 4
تعریف دقیق حد_انواع تعریف_..........را بهخاطر بسپار_ هزاردستان و حد تابع
اگر این طور نیست لطفا راهنمایی کنید
موفق باشی ...
Last edited by navid_ir; 15-11-2009 at 15:53.
بچه ها میشه یکی لطف کنه از سوالای قسمت دیفرانسیل عکس بگیره سوالارو اینجا قرار بده ؟؟
خیلییییی ممنون میشممممم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)