منظور یه چیز دیگه بود بعضی ها میدونن منظورم چیه...
این کلمه رو به اسم خودت ثبت کردی الان ؟
دوستان گفتن بهترین سوتی خودتون رو تعریف کنید منم این سوتی رو که امروز تو جاده دادم رو میخواستم تعریف کنم اول شب اما رفتیم واسه شام و بعدش یادم نبود الان دوباره اومدم تو تاپیک یادم اومد...
حتما در جریان هستید که من رامسر بودم. امروز داشتیم برمیگشتیم. خوب منم که راننده جاده ... طبق معمول پشت فرمون بودم. بین آمل و بابل بودیم تو ماشین همه خواب بودن منم حوصله م سر رفته بود سر به سر ماشینایی که میخواستن سبقت بگیرن میزاشتم. یهو دیدم از دور یه زانتیا با سرعت داره میاد تند تند چراغ میده. راه دادم که رد شه اما همین که نزدیک شد سریع انداختم جلوش... اومد از چپ سبقت بگیره من کشیدم اونور دوباره اومد راست منم انداختم تو راست خلاصه کلی اذیتش کردم از آینه عقبو نگاه میکردم میخندیدم هی جفت راهنما میزدم ... یهو دیدم یه دست از تو ماشین اومد بیرون و یه چراغ گردون نصب کرد رو سقف ماشین
.gif)
من رنگم عین گچ سفید شد ... یارو اشاره کرد بزن کنار... هی به خودم میگفتم عجب غلطی کردما. زدم کنار پدرم بیدار شد گفت چی شده... گفتم هیچی دستشوییم گرفته تو بخواب... اما از شانس گند من پدرم پشت سر رو نگاه کرد و ماشین گشت نامحسوس رو دید... هیچی دیگه با کلی التماس و خواهش و تمنا بی خیال شدن. اما تو پرونده م ثبت شد
.gif)