از اونجایی که لیسانس لیگ قهرمانان اروپا گرفته شده پس باید بایرن مونیخ هم توی بازی باشه
از اونجایی که لیسانس لیگ قهرمانان اروپا گرفته شده پس باید بایرن مونیخ هم توی بازی باشه
سلام
دوستان من الان فیفا10 رو نصب کردم و به 1 دقیقه نرسید که داخل بازی بودم و بدجوری بدم اومد از فیفا در حدی که فکر نکنم تا 2020 دیگه فیفا بخرو
واقعا پیس کاملا سرتره
این فیفا کپ فیفا09 بود و همشون سر و ته یه کرباسن
خلاصه که پیس رو با هیچی عوض نمیکنم و بهترینه
موفق باشید
چیزی که مشخص هست واقعآ از نظر گرافیکی سطح فوتبال پیشرفت داشته .
بهترین چیزش هم حذف تو سره توپ زدنهای مسخره اس که همه بازیکنا جلوش کم میاوردن . واقعآ بازی کردن سخت شده یا شایدم چون تازه شروع کردیم به بازی همین هست . ولی خب به هر حال با یه بازیکن دیگه نمیشه همه رو جا گذاشت
نمی دونم با این اوصاف چرا بازم یه عده هنوزم روی کامپیوتر فیفا بازی می کنند؟؟!!! بابا به خدا فیفا پنج درصد PES هم جذابیت و هیجان نداره اما یه عده دیگه واقعا شورش رو در آوردن و با اینکه خودشون هم می دونند فیفا هیچی نداره و واقعا بازی ضعیفی هستش بازم میگن فیفا از PES سرتره!!!! من کاری به فیفای Xbox ندارم حرف من روی فیفای PC هست
بحث رو منحرف نكنيد !
آقا اين باگ هاي دروازبان ها داره منو ديوانه ميكنه !
مثلا پاس عقب ميدي به دروازبان ، دروازبان فعال نميشه و توپ ميره تو گل! يا مثلا توپ جلوي پاشه مي خواي بياريش جلو نمياد و مهاجم مياد گل و ميزنه !
شما از اين چيزا نداريد ؟ فقط من دارم ؟
----------
اره حرف درستی زدی . ولی مشکل اینه که توی PES2009 هم توی لیگ قهرمانانش خبری از تیم های آلمانی نبود.
البته امتیاز تیم ملی المان رو هم نگرفته بودند. چون بازیکناش اسم های عجیبی داشتند. اینا با آلمان مشکل دارند ؟
درباره مشکلات داوری هم باید یه فکری بکنند. انگار داورهای لیگ برتر خودمون رو انتخاب کردند. 1 ساعت قبل داشتم با یوونتوس بازی میکردم. جیووینکو به راحتی فقط با یک تکلی که اصلا باهاش برخورد نکرد پنالتی گرفت. من اینجوری پنالتی میگیرم. کارت دادنشون هم که اصلا شانسیه. توی محوطه جریمه. تک به تک شدم. مدافع حریف پشت سرم خطا کرد ولی کارت زرد نشون داد
سلام
آره من هم مشکل دروازه بان دارم ناجور
مثال های من رو با عکس میتونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید که واقعا باگ های بزرگی هستند
تا زه بعضی مواقع که دروازه بان رو جلو میاری تا توپ که روی هوا هست رو بگیره به جای این که بپره با دست بگیره یا خارج محوطه هد بزنه تکل میره و اکثرا کارت میگیره
حقیقتا این یک شاهکاره
موها رو ببینین !
چین و چروک چهره , نور پردازی روی مو و صورت , رنگ پوست و تکسترهای پوستی , سایه زنی کاملا طبیعی و....
فکر میکنم اینا دیگه مال نسخه نهایی بازی باشن که کاملا روتوش شده و پالیش داده شده هستن .
بقیشو از اینجا ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 30-09-2009 at 19:45.
کسی جواب مارو نداد
اگه موهاشون هم تکون میخورد عالی میشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)