تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 402 از 804 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412452502 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان عزیز کسی هست که جدیدا 5800 با گارانتی اتصالات گرفته باشه؟ اگه شما دوست عزیز گرفتی باتری گوشیتون made in china هستش یا cell made in korea و چقدر شارز نگه میداره؟ اگه براتون مقدور هستش عکسی از لیبل گوشی و باتری و لیبل جعبه گوشی رو برام لطف کن بزار . ممنون می شم

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من جدیدا یه 5800 گرفتم ... میخوام خودم توو خونه با dial up آپدیتش کنم ... چند ساعت طول میکشه ... اگه کسی با دیال آپ آپدیت کرده بگه و اگرم نه لطفا بگید با Adsl چقدر طول کشید
    آخه من p990 خودم رو 6-7 ساعته آپدیت کردم و دوستان گفتن که با Adsl دو ساعت یا یه مقدار کمتر طول میکشه ... ممنون میشم راهنمایی کنید
    ضمنا گوشی ، الان خودش فارسی داره و پروداکت کدش هم با کدی که دوستان توو بعضی تاپیک ها برای زبان فارسی 5800 میدن یکی هست ، آپدیت کنم زبون فارسی که نمیره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان من جدیدا یه 5800 گرفتم ... میخوام خودم توو خونه با dial up آپدیتش کنم ... چند ساعت طول میکشه ... اگه کسی با دیال آپ آپدیت کرده بگه و اگرم نه لطفا بگید با Adsl چقدر طول کشید
    آخه من p990 خودم رو 6-7 ساعته آپدیت کردم و دوستان گفتن که با Adsl دو ساعت یا یه مقدار کمتر طول میکشه ... ممنون میشم راهنمایی کنید
    ضمنا گوشی ، الان خودش فارسی داره و پروداکت کدش هم با کدی که دوستان توو بعضی تاپیک ها برای زبان فارسی 5800 میدن یکی هست ، آپدیت کنم زبون فارسی که نمیره ؟
    سلام دوست عزيز
    شما در حدود 100 مگ بايد دانلود كني كه با دايل آپ ممكن نيست! در ضمن اگر در زمان آپ ديت شدن قطع بشه اينترنت گوشيتو بايد فلش كني! برو كافي نت آپ ديت كن.
    زمان آپ ديت هم برابر با زمان دانلود 100-130 مگ بدون دانلود مننجر هست.
    من توي يه كافي نت خلوت كه سرعتش 1mbs بود آپ كردم فكر كنم يه ساعت يا كمتر شد.
    اگه پروداكت كدت فارسي رو پشتيباني كنه با آپ ديت نمي پره فارسي.

4. این کاربر از bad_stu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام دوستان
    شما وقتی گوشیتون رو به شارژر وصل می کنید اون ایکونی که میاد و عکس باطری داره چه رنگی هستش و ایا پر میشه؟
    منظورم تو همون چند لحظه ای هستش که نشونش میده پایین صفحه
    خیلی مهمه برام
    احساس می کنم تغییر کرده واسه من
    .
    آبي

داره خودمونی میشه madscoother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بچه ها ایا کسی با ایرانسل گوشیشو اپدیت کرده و ورژن گوشیش ارتقا داده شده وحداقل زمان اینکار با ایرانسل را میخواهم جویا بشم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بچه ها ایا کسی با ایرانسل گوشیشو اپدیت کرده و ورژن گوشیش ارتقا داده شده وحداقل زمان اینکار با ایرانسل را میخواهم جویا بشم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
    زمانشو دوستان توو همین صفحه گفتن برابر 100-130 مگ دانلود بدون دانلود منجر هست
    فکر نمیکنم نوع سیمکارت ربطی به آپدیت داشته باشه !

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

توی آپدیت با گوشی که کل فیرمور دانلود نمیشه
    من نکردم ولی یه 5800 - 6 مگابایت حجم آپدیتش بود

9. این کاربر از mamo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    آپ ديت با گوشي حجمش 5-6 مگ ميشه اما با nus (يعني با كامپيوتر) در حدود 100-130 مگ ميشه!
    با ايرانسل نمي آپ ديت كرد چون يك ارتباط پايدار نيست و قطع و وصل مي شه موقع كار.
    با همراه اول ممكنه بشه
    اما پيشنهاد مي كنم اگه مي خوايي با گوشي آپ كني بهتره با وايرلس باشه كه سه سوت آپ ديت ميشه به راحتي.

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام دوستان
    من چندتا اهنگ جدید ریختم رو گوشی...الان وقتی می رم تو قسمت موسیقی مینویسهsearching for music and podcats و کارش تموم نمیشه
    اعصابمو خورد کرده
    stop رو هم می زنم میرم توش اهنگ ها رو اورده ولی نمیشه صداش رو کم و زیاد کنم

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    آپ ديت با گوشي حجمش 5-6 مگ ميشه اما با nus (يعني با كامپيوتر) در حدود 100-130 مگ ميشه!
    با ايرانسل نمي آپ ديت كرد چون يك ارتباط پايدار نيست و قطع و وصل مي شه موقع كار.
    با همراه اول ممكنه بشه
    اما پيشنهاد مي كنم اگه مي خوايي با گوشي آپ كني بهتره با وايرلس باشه كه سه سوت آپ ديت ميشه به راحتي.
    با ایرانسل و آپدیت به طریقه دستی موقعی که دی سی میشی بار بعد موقع کانکت از ادامه جایی که دی سی شدی شروع به دانلود میکنه.مثل یک دانلود منیجر

من توی تابستون داخل 10 دقیقه گوشیم رو آپدیت کردم ولی وقتی ریستارت شد و دوباره بالا اومد همون ورژن قبلیش بود.بهترین کار اینه که با فونیکس یا جف گوشیت رو آپدیت کنی یا اینکه با استفاده از وایرلس
    Last edited by enimonte; 12-11-2009 at 13:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •