تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 402 از 482 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

داره خودمونی میشه ͏ Mehran ͏'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Iran, Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

به نظر شما داتک هم مثل چندتا شرکت دیگه که چندوقته ترافیک کاربراشون را میدزده ، نشده؟

از اول عید تا حالا مصرف من هیچ فرقی نکرده ولی تا حالا 4 گیگ ترافیک اضافه خریدم و به این موضوع شک کردم تا اینکه ا روز که هیچ کس خونه نبود و از اینترنت استفاده نشده بود شبش که اومدم خونه و ترافیک را چک کردم دیدم 150 مگ نسبت به شب قبل کم شده!!!

به چندتا از دوستام هم که گفتم برای اونا هم پیش اومده بود که البته اونا از پارس آنلاین ، شاتل و صبا سرویس دارند

حالا میخواستم بدونم برای دوستانی که سرویس داتک ( ترجیحا اصفهان که همون پرنیان نت میشه ) دارند این مشکل به وجود اومده یا نه؟

ممنون
    شرکتی که خصوصی ترین اطلاعات کاربران رو میدزده و بدون اجازه به نهاد ها میده و خیلی آدم فروش تشریف داره شما توقع داری حجم دزدی نکنه ؟!

2. 7 کاربر از ͏ Mehran ͏ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

سلام بچه ها من محدود 128 دارم منطقه ایت تهران
    میخوام بپرسم لین سرویس نامحدود 1 به 10 که انقد ارزونه سرعتش چهجوریاس
    وضعیت فعلی من :

داره خودمونی میشه Howard24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام بچه ها من محدود 128 دارم منطقه ایت تهران
    میخوام بپرسم لین سرویس نامحدود 1 به 10 که انقد ارزونه سرعتش چهجوریاس
    وضعیت فعلی من :

اونطور که من شنیدم روی نصف سرعت اسمی میبندن، مثلا 512 رو روی 256 میبندن !

5. این کاربر از Howard24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان

به نظر شما داتک هم مثل چندتا شرکت دیگه که چندوقته ترافیک کاربراشون را میدزده ، نشده؟

از اول عید تا حالا مصرف من هیچ فرقی نکرده ولی تا حالا 4 گیگ ترافیک اضافه خریدم و به این موضوع شک کردم تا اینکه ا روز که هیچ کس خونه نبود و از اینترنت استفاده نشده بود شبش که اومدم خونه و ترافیک را چک کردم دیدم 150 مگ نسبت به شب قبل کم شده!!!

به چندتا از دوستام هم که گفتم برای اونا هم پیش اومده بود که البته اونا از پارس آنلاین ، شاتل و صبا سرویس دارند

حالا میخواستم بدونم برای دوستانی که سرویس داتک ( ترجیحا اصفهان که همون پرنیان نت میشه ) دارند این مشکل به وجود اومده یا نه؟

ممنون
    دقیقا چند وقتی هستش بد جور میدوزده. یه دفعه میبینم 1 گیگ کم کرده!!!!!!!!!!!!!!!

7. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی دارم
    من اینترنت 512 حجمی داتک دارم
    تا همین چند وقت پیش، شب ها (1تا7) راحت تورنت میذاشتم برای دانلود
    ولی الان دقیقا سر ساعت 1:05 دقیقه یه دفعه سرعت تورنت افت می کنه و دیگه نمیره بالا
    خواستم ببینم این مشکل رو فقط من دارم یا بقیه هم این مشکل رو دارن؟

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

والله تورنت من که کلا داغونه

در آغاز فعالیت parsaskyrim's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی دوستان . من قصد گرفتن سرویس ADSL داشتم ولی وقتی که به پارس انلاین برای دریافت سرویس زنگ زدیم گفتن که کابل های تلفن شما انشعابی هستش و نمیشه برای ADSL گرفت .
    به مخابرات هم که برات تعویض سیم زنگ زدیم پیچوندن:d
    حالا میخواستم بدونم که وایمکس داتک خوب هستش؟؟ پینگش چطوره؟ برای بازی انلاین با ایکس باکس به درد میخوره؟ من این سرویس رو میخوام بگیرم:
    وایمکس داتک . سرعت 512/256 . حجم اولیه 3 گیگ .
    من زیاد دانلود نمیکنم . فقط میخوام برای سه ماه بگیرم که بازی انلاین کنمو ... . این سرویس خوبه؟؟
    سرویس داتک بهتره یا مبین نت؟؟ بهترین سرویس دهنده وایمکس برای بازی انلاین که پینگش کم باشه کدومهه؟ ممنون میشم اگر جوابمو بدید

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام به همگی دوستان . من قصد گرفتن سرویس ADSL داشتم ولی وقتی که به پارس انلاین برای دریافت سرویس زنگ زدیم گفتن که کابل های تلفن شما انشعابی هستش و نمیشه برای ADSL گرفت .
    به مخابرات هم که برات تعویض سیم زنگ زدیم پیچوندن:d
    حالا میخواستم بدونم که وایمکس داتک خوب هستش؟؟ پینگش چطوره؟ برای بازی انلاین با ایکس باکس به درد میخوره؟ من این سرویس رو میخوام بگیرم:
    وایمکس داتک . سرعت 512/256 . حجم اولیه 3 گیگ .
    من زیاد دانلود نمیکنم . فقط میخوام برای سه ماه بگیرم که بازی انلاین کنمو ... . این سرویس خوبه؟؟
    سرویس داتک بهتره یا مبین نت؟؟ بهترین سرویس دهنده وایمکس برای بازی انلاین که پینگش کم باشه کدومهه؟ ممنون میشم اگر جوابمو بدید
    راستش من خیلی با وایمکس داتک آشنا نیستم، ولی چند تا توصیه ی کلی می تونم بهت بکنم
    اگر می خوای بازی آنلاین بکنی، به نطرم سرویس نا محدود بگیری بهتره. چون send/recive که موقع بازی داری، اونقدری که فکر می کنی کم نیست و همین باعث می شه خیلی زود حجمت تموم بشه. شما اگه حجم 3 گیگ در ماه بگیری، یعنی روزی 100 مگ... من که فقط وبگردی می کنم، با کلی صرفه جویی ، روزی 200 مگ مصرف دارم

وایمکس مبین نت به هیچ وجه نگیر. چون موقع پشتیبانی خیلی ضعیف هستن و کلا نوسان سرعت زیاد داره. کلا فقط براشون مهم اینه که باهات قرار داد ببندن، پول رو بگیرن، بعدش دیگه ولت می کنن به حال خودت

مودم USB از این کوچیک ها به هیچ وجه نگیر. چون آنت دهیش به شدت ضعیفه و در برخی مناطق اصلا آنتن نمیده. از همین مودم ایستاده ها بگیر، داخل کیف هم جا می شه

و در آخر... اگه آشنایی، پارتی، چیزی داری.یا مثلا استاد دانشگاه تویه فامیل دارید .. برو مخابرات یه نامه از طرف اون به رییس مرکز مخابراتتون بنویس و بگو برای کار و تحقیق و اینجور حرفا به اینترنت نیاز دارم و درخواست بده خطتون رو از حالت PCM خارج کنن، و همون ADSL رو بگیر.
    Last edited by zeus_1; 23-05-2012 at 12:20.

در آغاز فعالیت parsaskyrim's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلامی دوباره . ممنون از راهنمایی هاتون .
    انگار از شانسه بده ما کله کوچه مون انشعابی هستش . چندبارم زنگ زدیم ولی هی مارو سرکار گذاشتن . پس من با حجم 10 گیگ بگیرم خوبه دیگه:d

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلامی دوباره . ممنون از راهنمایی هاتون .
    انگار از شانسه بده ما کله کوچه مون انشعابی هستش . چندبارم زنگ زدیم ولی هی مارو سرکار گذاشتن . پس من با حجم 10 گیگ بگیرم خوبه دیگه:d
    یه حساب بکن ببین اگه 3 گیگ بگیری و بعدا تا 10 گیگ تمدید کنی، چه قدر هزینه ات بیشتر می شه نسبت به اینکه از همون اول 10 گیگ بگیری
    اگه دیدی خیلی فرق نمی کنه، همون 3 گیگ رو بگیر و هر وقت حجم کم آوردی ، حجمت رو اضافه کن
    اینجوری بهتر دستت میاد در ماه چه قدر مصرف داری
    ولی چیزی که مسلمه اینه که 3 گیگ میاد... حالا اینکه به 10 برسه رو دیگه نمی دونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •